Üzenetek mindenkinek - archív

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.04.28. 19:47:33

Részvétem szajko :( :!:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.04.28. 15:15:08

szajko írta:..
Részvétem!

Hidd el megértelek, 1 hónapja és pár napja hunyt el az én dédnagymamám is. :cry:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
szajko
Director del Fútbol

2009.04.28. 09:37:02

Neked is őszinte részvétem. Apukádat is Isten nyugasztalja.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.28. 09:34:06

szajko, őszinte részvétem, tökéletesen átérzem, min mész keresztül!
Nyugodjon békében! :(
nekem édesapám január 31én halt meg a másik szobában szívembóliában 53 évesen :( :cry: :cry:
én a nagyszüleimet nem is ismertem :cry:
szajko
Director del Fútbol

2009.04.28. 09:28:21

Tegnap elhunyt nagymamám 15:15-kor. :cry:
Anyukám kihívta az orvost a szokásos vizsgálatra. 6 éven át kezelte ez az orvos mamámat. Megvárta az orvosát beszélgettek és aztán csak kidőlt.
A Legrosszabb az egészbe, hogy a szemem előtt. 9 orvos próbálta visszahozni 2 órán át a nappalinkba, 3x visszajött, de aztán elment.
Segédkeznem kellett a felöltöztetésébe anyukámnak és segített még a szomszéd is(borzasztó rossz volt).
Muszáj nem megtörni át kell rajta lépni. Még most is zavar, hogy tőlem 5 méterre hunyt el a másik szoba közepén.
70 évet élt. Azokra az időkre gondolok amiket vele töltöttem. Szerettem :) :cry:
Isten nyugasztalja!

Ma este nyerjen érte is a BARCA!

Bocs, de muszáj volt leírnom...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2009.04.26. 16:55:33

http://www.sexy-lena.com/?uid=672726

Kattingassatok a többi képért! 8)
Fernando
Llegenda del Barça

2009.04.25. 20:27:41

t.henry5511 írta:Szeretnék megkérni minden fórumozót aki a Barcelonának szurkol hogy a meccs kezdetéig egy "Nyerni fogunk!" hozzászólást irjon ebbe a topikba.
Nézzük meg mennyien szeretnénk megnyerni a bajnokság végefele ezt a rendkivül fontos mérkőzést.

Kezdem én:NYERNI FOGUNK!

Inkább NE!
Nézd meg hány felhasználó van regisztrálva, oszd el 1,3-al kb annyian. Minek szétoffolni a topicot?

Szerk most veszem észre, hogy az avatar képemen a Road 66-tábla, kísértetiesen hasonlít a Barca címerre :lol: :lol: :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
t.henry5511
Jugador del Barça

2009.04.25. 20:21:19

Szeretnék megkérni minden fórumozót aki a Barcelonának szurkol hogy a meccs kezdetéig egy "Nyerni fogunk!" hozzászólást irjon ebbe a topikba.
Nézzük meg mennyien szeretnénk megnyerni a bajnokság végefele ezt a rendkivül fontos mérkőzést.

Kezdem én:NYERNI FOGUNK!

Inkább NE!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.04.24. 01:45:35

Boldogat mypeter!

Mindenki katt a lent lévő linkre és szórakozzatok kicsit,szerintem vicces! :)

szerk.: köszi a kattogásokat,másokat is szeretettel várok. :D
,,Azt hitted, hogy mi történt."
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2009.04.23. 18:29:34

Igen Krojf Kománk, ma ünnepli a kártyalapok mágusa születésnapját!

Isten éltessen sokáig egészségben Mypeter!Kép
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
miihii
KHAL

2009.04.23. 15:09:57

Hoppá!!!
Éppen ma van a fórumos szülinapom! 8)
Immár egy éve boldogítalak titeket,de ezzel korántsincs vége! :P
Na nem fenyegetőzök tovább :twisted:
Heppi B-Day Túú MIIIII :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.04.23. 01:22:57

Hogy egy kissé megszakítsam az ide szerintem nem illő "töriórát",
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok a mi mypeter kománknak!
Ennek legalább van értelme.
Üdvözlöm az egész családot!!!
K.
szajko
Director del Fútbol

2009.04.22. 17:30:46

ozsimiki írta:Aki tegnap 21.18kor küldött nekem püt, please ismételje meg, mailben kaptam róla értesítést, de nem volt a fiókban, pedig nincs megtelve... :roll: az elmúlt hetekben nem az első eset, valakinek fordult mostanában ilyen elő?
Nekem is előfordult az elmúlt 2 héten vagy 2x-3x.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.22. 17:21:41

Livia Drusilla írta:
LG írta: Ez igaz, de ezek az emberek nem éppen megbizhatóak ilyen szempontból. Ha esetleg mégsem halt meg Hitler, az ő érdekük akkor is az volt, h Hitlert halottnak higgyék.
Szóval voltak, akik segitették a nácikat.
Nos, valóban volt kiút Berlinből, erre éppen a volt titkárnő is hoz példát a dok. filmben... :wink:
+++
Biztosan sokmindenkinek érdeke volt, h halottnak higgye Hitlert, de, h pont a titkárnőnek és a volt tisztiszolgának éppen miért ne lett volna tökmindegy?
Nem véletlen, h a hölgy olyan sokáig nem állt a nyilvánosság elé; a film végefelé elmondja, h milyen sok idő telt el, amire felfogta egyáltalán annak a súlyát, ami körülötte történt. Szóval... :?
A titkárnő meg lehet ezzel akart karriert csinálni. Nézd, én nem állitom, h H. nem hallt meg, de nem vehessük biztosra, hiszen nincs rá igazán hiteles bizonyiték.
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.04.22. 02:38:48

LG írta: Ez igaz, de ezek az emberek nem éppen megbizhatóak ilyen szempontból. Ha esetleg mégsem halt meg Hitler, az ő érdekük akkor is az volt, h Hitlert halottnak higgyék.
Szóval voltak, akik segitették a nácikat.
Nos, valóban volt kiút Berlinből, erre éppen a volt titkárnő is hoz példát a dok. filmben... :wink:
+++
Biztosan sokmindenkinek érdeke volt, h halottnak higgye Hitlert, de, h pont a titkárnőnek és a volt tisztiszolgának éppen miért ne lett volna tökmindegy?
Nem véletlen, h a hölgy olyan sokáig nem állt a nyilvánosság elé; a film végefelé elmondja, h milyen sok idő telt el, amire felfogta egyáltalán annak a súlyát, ami körülötte történt. Szóval... :?
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.21. 20:02:41

Boixos írta:
hitlert pedig (évikével együtt) a fogai alapján azonosították, ráadásul pont amiatt, h az oroszok igen gyorsan érték el a bunkert,
Épp, h nem. Az oroszok valójában nem is tudtak a bunkerről, csak véleletlenszerűen találtak rá később. Az meg, h volt kiút Berlinből, annak volt köszönhető, h az oroszok ostromgyűrűje között lyukak voltak, az orosz csapatok nem voltak egységesek, mivel egymással is versengtek.

HozzászólásElküldve: 2009.04.21. 02:08:49 Hozzászólás témája:
http://www.ng.hu/index.php?act=napi&id=11540

A titkárnő Traudl Junge, és a vele készült dokumentumfilm, Az utolsó óráig szintén nagyon érdekes, a székhez szegezi az embert...

Amúgy nem Frau Junge volt az egyetlen, aki visszaemlékezik Hitler halálára. Valamelyik ismeretterjesztő csatornán láttam már másik dok. filmet is, abban valami alacsonyabb rangú tiszt (? - nem mostanában volt, bocs) mondja el a történéseket, aki szintén ott volt a "végig"...
Ez igaz, de ezek az emberek nem éppen megbizhatóak ilyen szempontból. Ha esetleg mégsem halt meg Hitler, az ő érdekük akkor is az volt, h Hitlert halottnak higgyék.
Hogy jobban érthető legyen, mit akarok mondani, fölhozom Martin Borman esetét. Ő volt az egyik, akinek sikerült elmenekülnie. De a náci társai, és neonácik mindenképpen el szerették volna hitetni, h meghalt Berlinben. De igazából nem tudtak érdemleges bizonyitékkal szolgálni. 1x, egy kisebb rangú tiszt azt vallotta, h Bormann él, nemsokkal később felakasztva találták a cellájában. Szóval voltak, akik segitették a nácikat.
van Bommel
Capitá del Barça

2009.04.21. 09:08:27

Boixos írta:Petőfit nem a ruszkik, hanem morvai feri bácsi "találta" meg barguzinban. :lol:

hitlert pedig (évikével együtt) a fogai alapján azonosították, ráadásul pont amiatt, h az oroszok igen gyorsan érték el a bunkert, nem is nagyon tudott volna onnan lekoccolni, de ez nem is lett volna a stílusa. általános vélemények szerint minden kétséget kizáróan annak a szardarabnak találták meg a maradványait a ruszkik, akik nem hiszem, h olyan lazán el hagyták volna szaladni az öreg adolfot. e témában ajánlom a Bukás c. német filmet, kegyetlenül jól csinálták meg a volt titkárnője visszaemlékezései alapján. Bruno Ganz brutálisat alakított benne.
azokat a magasabb rangú németeket, akik valóban eltűntek, először az amik mazsolázták ki a fogolytáborokból, utána pedig sajnos nagyrészt a vatikán vajazta le a menekülésüket, ehhez adalék az Ámen c. Costa Gavras film, és az Odessa ügyirat c. könyv v film.
És akkor Hitlerhez adjuk, hozzá, hogy ha a ruszkik élve elfogják, akkor a mentalitásukat ismerve, még ma is a Vörös Téren lenne a holtteste kiállítva
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.04.21. 03:08:49

http://www.ng.hu/index.php?act=napi&id=11540

A titkárnő Traudl Junge, és a vele készült dokumentumfilm, Az utolsó óráig szintén nagyon érdekes, a székhez szegezi az embert...

Amúgy nem Frau Junge volt az egyetlen, aki visszaemlékezik Hitler halálára. Valamelyik ismeretterjesztő csatornán láttam már másik dok. filmet is, abban valami alacsonyabb rangú tiszt (? - nem mostanában volt, bocs) mondja el a történéseket, aki szintén ott volt a "végig"...

Az összeesküvés-elméletek - most úgy nagy általánosságban - mindig nagy karriert futnak be... :wink:
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2009.04.19. 20:44:01

Boixos írta:...azokat a magasabb rangú németeket, akik valóban eltűntek, először az amik mazsolázták ki a fogolytáborokból, utána pedig sajnos nagyrészt a vatikán vajazta le a menekülésüket, ehhez adalék az Ámen c. Costa Gavras film, és az Odessa ügyirat c. könyv v film.
Ámen ma este 21:00-kor az m2-n. Most láttom csak, hogy a Kultúra topic-ban is téma.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2009.04.19. 19:13:49

Petőfit nem a ruszkik, hanem morvai feri bácsi "találta" meg barguzinban. :lol:

hitlert pedig (évikével együtt) a fogai alapján azonosították, ráadásul pont amiatt, h az oroszok igen gyorsan érték el a bunkert, nem is nagyon tudott volna onnan lekoccolni, de ez nem is lett volna a stílusa. általános vélemények szerint minden kétséget kizáróan annak a szardarabnak találták meg a maradványait a ruszkik, akik nem hiszem, h olyan lazán el hagyták volna szaladni az öreg adolfot. e témában ajánlom a Bukás c. német filmet, kegyetlenül jól csinálták meg a volt titkárnője visszaemlékezései alapján. Bruno Ganz brutálisat alakított benne.
azokat a magasabb rangú németeket, akik valóban eltűntek, először az amik mazsolázták ki a fogolytáborokból, utána pedig sajnos nagyrészt a vatikán vajazta le a menekülésüket, ehhez adalék az Ámen c. Costa Gavras film, és az Odessa ügyirat c. könyv v film.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Demonhunter
Capitá del Barça

2009.04.19. 18:48:52

Igen LG :lol:

Amúgy a ruszkik olyan biztos forrás hogy csak na. Végül is, Petőfit is megtalálták Oroszországban valahol...Nem csodálatosak? :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.19. 15:05:20

Aki tegnap 21.18kor küldött nekem püt, please ismételje meg, mailben kaptam róla értesítést, de nem volt a fiókban, pedig nincs megtelve... :roll: az elmúlt hetekben nem az első eset, valakinek fordult mostanában ilyen elő?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.18. 10:31:05

Demonhunter írta:
LG írta:Igen, az Interneten van minden, csak meg kell vállogani, h mely források hitelesek.
Én speciel könyvekből tudok sok mindent Hitkerről, ill. a Viasat Histrory-ról :lol:
Amugy az tudjátok, h Hitler anno valószinűleg nem halt meg, legalább is nem ott, és nem ugy, ahogy a közhiedelem hiszi. Nagyon valószinű, h Hitler és Eva Braun vmelyik hassomása holttesteit találták meg. Persze erről is többet lehetne tudni, csak hát a szovjettek nem szoktak túl sok, és túl hiteles információkat szolgáltatni.
Semmilyen holttestet nem találtak mert Hitler parancsa az volt hogy égessék el a hullájukat :lol:
És ugye ha elégetik, abból nem is marad semmi :lol: :lol: :lol:
Valóban megégették a holtesteket, de az idő hiánya maitt csak nagyon felületesen. 2 rosszul megégett holtestet találtak is, ezekre fogták rá, h Hitler és a felesége holtestei. De érdekes módon, akkor a hivatalos közlemény még az volt, h NEM találták meg Hitleréket, csak később váltosztatták meg ezt. A másik dolog, meg az, h volt kiút még 1945 ápr. végén, és május első napjaiban is Berlinből, több nagyhatalmú nácinak is sikerült a szökés, tehát akár Hitlernek is sikerülhetett.
Lezárt