Részvétem!szajko írta:..
Nézd meg hány felhasználó van regisztrálva, oszd el 1,3-al kb annyian. Minek szétoffolni a topicot?t.henry5511 írta:Szeretnék megkérni minden fórumozót aki a Barcelonának szurkol hogy a meccs kezdetéig egy "Nyerni fogunk!" hozzászólást irjon ebbe a topikba.
Nézzük meg mennyien szeretnénk megnyerni a bajnokság végefele ezt a rendkivül fontos mérkőzést.
Kezdem én:NYERNI FOGUNK!
Inkább NE!
Nekem is előfordult az elmúlt 2 héten vagy 2x-3x.ozsimiki írta:Aki tegnap 21.18kor küldött nekem püt, please ismételje meg, mailben kaptam róla értesítést, de nem volt a fiókban, pedig nincs megtelve...az elmúlt hetekben nem az első eset, valakinek fordult mostanában ilyen elő?
A titkárnő meg lehet ezzel akart karriert csinálni. Nézd, én nem állitom, h H. nem hallt meg, de nem vehessük biztosra, hiszen nincs rá igazán hiteles bizonyiték.Livia Drusilla írta:Nos, valóban volt kiút Berlinből, erre éppen a volt titkárnő is hoz példát a dok. filmben...LG írta: Ez igaz, de ezek az emberek nem éppen megbizhatóak ilyen szempontból. Ha esetleg mégsem halt meg Hitler, az ő érdekük akkor is az volt, h Hitlert halottnak higgyék.
Szóval voltak, akik segitették a nácikat.![]()
+++
Biztosan sokmindenkinek érdeke volt, h halottnak higgye Hitlert, de, h pont a titkárnőnek és a volt tisztiszolgának éppen miért ne lett volna tökmindegy?
Nem véletlen, h a hölgy olyan sokáig nem állt a nyilvánosság elé; a film végefelé elmondja, h milyen sok idő telt el, amire felfogta egyáltalán annak a súlyát, ami körülötte történt. Szóval...
Nos, valóban volt kiút Berlinből, erre éppen a volt titkárnő is hoz példát a dok. filmben...LG írta: Ez igaz, de ezek az emberek nem éppen megbizhatóak ilyen szempontból. Ha esetleg mégsem halt meg Hitler, az ő érdekük akkor is az volt, h Hitlert halottnak higgyék.
Szóval voltak, akik segitették a nácikat.
Épp, h nem. Az oroszok valójában nem is tudtak a bunkerről, csak véleletlenszerűen találtak rá később. Az meg, h volt kiút Berlinből, annak volt köszönhető, h az oroszok ostromgyűrűje között lyukak voltak, az orosz csapatok nem voltak egységesek, mivel egymással is versengtek.Boixos írta:
hitlert pedig (évikével együtt) a fogai alapján azonosították, ráadásul pont amiatt, h az oroszok igen gyorsan érték el a bunkert,
Ez igaz, de ezek az emberek nem éppen megbizhatóak ilyen szempontból. Ha esetleg mégsem halt meg Hitler, az ő érdekük akkor is az volt, h Hitlert halottnak higgyék.
HozzászólásElküldve: 2009.04.21. 02:08:49 Hozzászólás témája:
http://www.ng.hu/index.php?act=napi&id=11540
A titkárnő Traudl Junge, és a vele készült dokumentumfilm, Az utolsó óráig szintén nagyon érdekes, a székhez szegezi az embert...
Amúgy nem Frau Junge volt az egyetlen, aki visszaemlékezik Hitler halálára. Valamelyik ismeretterjesztő csatornán láttam már másik dok. filmet is, abban valami alacsonyabb rangú tiszt (? - nem mostanában volt, bocs) mondja el a történéseket, aki szintén ott volt a "végig"...
És akkor Hitlerhez adjuk, hozzá, hogy ha a ruszkik élve elfogják, akkor a mentalitásukat ismerve, még ma is a Vörös Téren lenne a holtteste kiállítvaBoixos írta:Petőfit nem a ruszkik, hanem morvai feri bácsi "találta" meg barguzinban.![]()
hitlert pedig (évikével együtt) a fogai alapján azonosították, ráadásul pont amiatt, h az oroszok igen gyorsan érték el a bunkert, nem is nagyon tudott volna onnan lekoccolni, de ez nem is lett volna a stílusa. általános vélemények szerint minden kétséget kizáróan annak a szardarabnak találták meg a maradványait a ruszkik, akik nem hiszem, h olyan lazán el hagyták volna szaladni az öreg adolfot. e témában ajánlom a Bukás c. német filmet, kegyetlenül jól csinálták meg a volt titkárnője visszaemlékezései alapján. Bruno Ganz brutálisat alakított benne.
azokat a magasabb rangú németeket, akik valóban eltűntek, először az amik mazsolázták ki a fogolytáborokból, utána pedig sajnos nagyrészt a vatikán vajazta le a menekülésüket, ehhez adalék az Ámen c. Costa Gavras film, és az Odessa ügyirat c. könyv v film.
Ámen ma este 21:00-kor az m2-n. Most láttom csak, hogy a Kultúra topic-ban is téma.Boixos írta:...azokat a magasabb rangú németeket, akik valóban eltűntek, először az amik mazsolázták ki a fogolytáborokból, utána pedig sajnos nagyrészt a vatikán vajazta le a menekülésüket, ehhez adalék az Ámen c. Costa Gavras film, és az Odessa ügyirat c. könyv v film.
És ugye ha elégetik, abból nem is marad semmiDemonhunter írta:Semmilyen holttestet nem találtak mert Hitler parancsa az volt hogy égessék el a hullájukatLG írta:Igen, az Interneten van minden, csak meg kell vállogani, h mely források hitelesek.
Én speciel könyvekből tudok sok mindent Hitkerről, ill. a Viasat Histrory-ról![]()
Amugy az tudjátok, h Hitler anno valószinűleg nem halt meg, legalább is nem ott, és nem ugy, ahogy a közhiedelem hiszi. Nagyon valószinű, h Hitler és Eva Braun vmelyik hassomása holttesteit találták meg. Persze erről is többet lehetne tudni, csak hát a szovjettek nem szoktak túl sok, és túl hiteles információkat szolgáltatni.