Na végül hosszabítunk vele...
Reggel amikor feljöttem az Eurobarcára egyből az szúrta ki a szemem, hogy Megállapodás! És bevallom őszintén, hogy kb. olyan arcot vágtam mint amikor citromba harapok.

Pláne amikor megláttam, hogy mennyi időre és mennyit fog keresni.

Ehhez tudom nem nagyon van közöm, mert nem az én pénzemből adják neki a fizut, de ENNYIT HOL ÉR VALDÉS KÖNYÖRGÖM??? 6-7 millió??? Maximum 4-4,5!!! A vezetőségünk egyik legnagyobb hibáját vélem ebben felfedezni, hogy 6 évig 6 milliót (adja az ég, hogy ne 7 millió legyen) fizessünk egy közepes képességű kapusért! Mert az!
Bevallom őszintén, hogy nem örülök ennek... Sergio Asenjo-t sokkal jobban el tudtam volna képzelni, szakemberek szerint Casillas után a legnagyobb tehetség. 5,5 millió lett volna a kivásárlási ára, és 1,2-1,6 millió euró között lett volna a fizetése. De így ő már az Atleticoé...
Mindenesetre én még bízok benne, hogy fog ő fejlődni, mert nekem ez kevés egy Barca kapustól. A két BL elődöntőn és a döntőben azért megsüvegelendő a teljesítménye, jó lenne ha azt a formáját tartósítani tudná és nem csak 1-2 meccsre, hanem itt hónapokra gondolok.
Nem szívesen írom ezt le, de sok sikert Valdés a következő 5-6 évben!
Végszóként még annyit megjegyeznék, amit a volt ügynöke mondott, egyetértek vele:
Eurobarca írta:A menedzser ennek a helyzetnek a következményeit is taglalta, ami mindenki számára egyértelmű: Valdés híre a szurkolók szemében alaposan megtépázódott. „Ez immár visszavonhatatlan, a Valdésről alkotott kép mindenkiben megváltozott. Egy dolog titokban tárgyalni valamiről, és teljesen más szinte nyilvánosan. A botrány máris kész. Súlyosan lerombolták Valdés imázsát.”