Barca vs. Real
- elprat
- Capitá del Barça
Én sem mondtam semmi különöset csak azt amire inkább lehet számítani,mert sztem ez "real-isabb":-))))
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Látom megint nagyon mélyenszántó vita folyik... Inkább nem is mondok semmi konkrétat, mert még valaki(k) megsértődik(nek).
- elprat
- Capitá del Barça
Hűűűűűűűűűűhaaaaaaaaaaaaaaa..........kemény!Csak nehogy együtt sírdogáljanak majd,ezt inkább el tudom képzelni....Drigo írta:jamesbond1224 írta:1 az biztos a LIVERPOOL örömet fog okozni a REALNAK a Bl-ben!![]()
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Eurobarca Staff
Ez legyen a Real legnagyobb öröme a BL-ben.Sztem inkább imádkozz azért, nehogy a nagy ARCból kudARC legyen.jamesbond1224 írta:1 az biztos a LIVERPOOL örömet fog okozni a REALNAK a Bl-ben!![]()
FCB_gábor abban tényleg van valami amit írtál, így már értem miért tetted a kiöregedőt "..." jelbe, de én akkor is mondom ebben a mostani csapatban, ebben a keretben van még legalább 4-5 év, ami a mai fociban igen soknak számít.Az viszont igaz, hogy Ronaldinho kezd elkényelmesedni, meg kezd egy kicsit "sztárrá" válni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Nem csak kor függő ez. Hamarabb ki lehet égni, ha ilyen magas szinten kell telesíteni évről-évre. Nem sok támadó van aki 30 felé még mindig világklasszis színvonalon teljesít. 3 éve van csúcsformában Ronaldinho és Eto'o, max 2-3 év lehet még bennük ilyen szinten. Bár a kameruniban sokkal nagyobb tűz van, mint a brazilban és lehet, hogy Larsonhoz hasonlóan benne is lesz még 34 évesen potenciál. Ronaldinhoban viszont nem hiszem, ő már most is elég kényelmesen elfocizgat néha.Drigo írta: DE!Azért a Ronaldinho - Eto'o - Messi hármasra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy kiöegedők, meg azért ott van még Valdes is ő sem öreg, na meg Iniesta és a többiek.

Csak nehogy a Bayern meg elszomorítson... 

-
- Barça C
Amúgy igenis láttam Gago-ról videot!
És én is belátom a Real nincs a legjobb formában főleg Cannás de van időnk összeforni és rendbe rakni a csapatot!
Ne filózznk azon ki jobb csapat majd kiderűl a PD-ben és a BL-ben!
1 az biztos a LIVERPOOL örömet fog okozni a REALNAK a Bl-ben!
Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek
És én is belátom a Real nincs a legjobb formában főleg Cannás de van időnk összeforni és rendbe rakni a csapatot!
Ne filózznk azon ki jobb csapat majd kiderűl a PD-ben és a BL-ben!
1 az biztos a LIVERPOOL örömet fog okozni a REALNAK a Bl-ben!

Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek

Éljen a Real Madrid és a Spanyol válogatott örökre!!!!!
-
- Eurobarca Staff
Hát vagy Raul, vagy Reyes, ha nem ők, akkor fogalmam sincs, a védelemből nem nagyon lehetett senki, főleg nem CannavaroLos Banditos írta:Szerintetek ki lehet a ******* helyén?![]()
![]()

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Egyébként tegnap a 8. percben kapott egy tizit az Atletico mert ********* szabálytalankodtt Toressel szemben de a kölyök becenévre halgató spanyol büntetőjét Diego Lopez kivédte.
Szerintetek ki lehet a ******* helyén?
Szerintetek ki lehet a ******* helyén?

in to exile
-
- Eurobarca Staff
Hát ők mondhatnak amit akarnak, főleg akik idejárnak sok normálisat nem mondanak.FCB_gábor írta:ők mondhatják a Barcara, hogy "kiöregedő" csapat.
DE!Azért a Ronaldinho - Eto'o - Messi hármasra mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy kiöegedők, meg azért ott van még Valdes is ő sem öreg, na meg Iniesta és a többiek.
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Azért a Barca se tinikből áll. Az átlag életkor kb. egyforma lehet a 2 csapatnál. Sőt, ha az érkezőket beépítik akkor már ők mondhatják a Barcara, hogy "kiöregedő" csapat.lionelmessi19 írta:Azért ez a mostani real nem egy hatalmas csapat, akik csak egy irányítót hiányolnak...
sokan már öregedőfélben vannak

-
- Eurobarca Staff
Öcsém azért ezt még én se gondoltam volna rólatok, kikaptok 3-0-ra kleírom, hátha valaki csak úgy érti három - nulla, és még most is idejöttök durrogni, akkor most én is megkérdezem, Ti mit képzeltek magatokról, hagyjátok meg pár normális Real szurkolónak a hozzászólás jogát, Ti meg menjetek vissza, légyszíves, ne keltsétek itt a feszültséget.
Robinho lesz majd az isten, majd ő mindent elintéz.puff nem jött be, majd akkor Gago egyedül helyrerakja a csapatot(EZT TE KOMOLYAN GONDOLTAD??? mert ha igen, akkor nagy baj van Veled ebben szerintem még sok Real szurkoló is egyetért, már a normálisabbik fajtából)
Az meg, hogy kikaptatok igenis rohadtul nagy ÉGÉS hidd el, nem mondom, hogy nekem, de ha ennyien mondják lehet benne valami, nem?Ha még a nagyrabecsült Hegyi "örökkéaReal" Iván is azt írja, hogy a Real idei teljesítménye kritikán aluli, akkor abban is lehet valami.
Jah ha nem tetszik, hogy mi megy itt, akkor NE JÁRJ IDE, ennyi ilyen egyszerű NEM IS HIÁNYOZNÁL.Komolyan, egyre kiborítobbak vagytok az elején még próbáltam nyugodt lenni, de amit mostanában művelnek egyesek az már felháborító!
Robinho lesz majd az isten, majd ő mindent elintéz.puff nem jött be, majd akkor Gago egyedül helyrerakja a csapatot(EZT TE KOMOLYAN GONDOLTAD??? mert ha igen, akkor nagy baj van Veled ebben szerintem még sok Real szurkoló is egyetért, már a normálisabbik fajtából)
Az meg, hogy kikaptatok igenis rohadtul nagy ÉGÉS hidd el, nem mondom, hogy nekem, de ha ennyien mondják lehet benne valami, nem?Ha még a nagyrabecsült Hegyi "örökkéaReal" Iván is azt írja, hogy a Real idei teljesítménye kritikán aluli, akkor abban is lehet valami.
Jah ha nem tetszik, hogy mi megy itt, akkor NE JÁRJ IDE, ennyi ilyen egyszerű NEM IS HIÁNYOZNÁL.Komolyan, egyre kiborítobbak vagytok az elején még próbáltam nyugodt lenni, de amit mostanában művelnek egyesek az már felháborító!
En nem..én nenm tartom tul nagyra az ilyen dél-amerikai szupertehetségeket, mert közülük igen kevéd, aki be is váltja a reményeket. Kb. 1% Nem értem, miért nem vesznek inkább olyan játékosokat akik már europában is bizonyitottakHAnonymus írta:Nekem Gagoval kapcsolatban van rossz előérzetem, ő talán megválthatja a világot...
Bár a rossz előérzetemről annyit, hogy annak idején Samueltől és Robinhotól is féltem hogy jók lesznek. Hát nem...

- Andris
- Adminisztrátor
Hát lehet, h hosszú távon majd jó lesz a srác, de kutyából nem lesz szalonna. (khmm....ide majdnem mást írtam)HAnonymus írta:Nekem Gagoval kapcsolatban van rossz előérzetem, ő talán megválthatja a világot...
Bár a rossz előérzetemről annyit, hogy annak idején Samueltől és Robinhotól is féltem hogy jók lesznek. Hát nem...
Azért ez a mostani real nem egy hatalmas csapat, akik csak egy irányítót hiányolnak...
sokan már öregedőfélben vannak, és csak egy vagy két jobb évet akarnak még, de nincs meg bennük az, h IGEN ÉN KI AKAROM SEGÍTENI A CSAPATOMAT A [auto_cenzúra]! .
Meghát ugy látom, h páran inkább csak a saját karrierjükkel foglalkoznak, nem pedig a csapat érdekeivel, legalább is nem az az első.
Még jó pár embernek cserélődnie kell ebben a csapatban, mire ténylegesen ütőképes nagy csapat lesznek európában.
szerintem
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Nekem Gagoval kapcsolatban van rossz előérzetem, ő talán megválthatja a világot...

jamesbond1224! Láttad már életben Gago-t játszani? Az eszem megáll... jön a csodagyerek és megmenti a világot...
Aztán ha mégsem vállna be, te is ott leszel azok között, akik fel akarják majd kötni. Capello meg kezdi összeszokatni a kezdőket, majd pont most betolja a 3 fiatalt a kezdőbe. Ráadásul egy Dél-amerikai focista lehet otthon bármennyire jó, attól még lehet hogy Európában vergődni fog. Ja és gondolom a Sevilla és a Barca is meghajol majd otthon a nagy Madrid előtt.
ZIDANE10! Nem igazán értem a problémád. Miért van nagy arcunk? Mert nem a RM a kedvenc csapatunk, nem vagyunk elvakultak, és szóvátesszük, ha a Madrid hibázik (ráadásul ekkorát) ? Azt hiszed te vagy a Messiás? Hírdeted az igét? "Majd el jön a mi időnk..." Ja és légyszi ne mondd meg, hogy kit fikázzunk és kit nem... Majd meghajlunk Don VitaCannavaro előtt, mert ő kapta az Aranylabdát... aztán ha bénázik egy meccsen, akkor mi kussban ülünk mert a Nagymester megtiltotta...
Még a nagy arcról: átjössz ide és lenézel mindenkit: "remélem a ti agyatokkal, azért sikerül elolvasni."

ZIDANE10! Nem igazán értem a problémád. Miért van nagy arcunk? Mert nem a RM a kedvenc csapatunk, nem vagyunk elvakultak, és szóvátesszük, ha a Madrid hibázik (ráadásul ekkorát) ? Azt hiszed te vagy a Messiás? Hírdeted az igét? "Majd el jön a mi időnk..." Ja és légyszi ne mondd meg, hogy kit fikázzunk és kit nem... Majd meghajlunk Don VitaCannavaro előtt, mert ő kapta az Aranylabdát... aztán ha bénázik egy meccsen, akkor mi kussban ülünk mert a Nagymester megtiltotta...

- don gamper
- Capitá del Barça
kedves Barcelona szurkolók!!boldog karácsonyi ünnepeket kivánok.visszagondolva igen szép évet tudhatunk magunk mögött.meg a reált!!!
a "világ 3dik legjobb focistája" igen szép pillanatokkal ajándékozott meg bennünket.Etó bácsirol már nem is beszélve.a bl döntön bizonyította a zseniét!!!olé olá lálálál lálá!!!de mindenki meg érdemli a dicséretet.a gyúrótól a szertárosig.(ugyan nem ismerem őket)na és persze mi is!!
2007 ben is gólokban gazdag ujévet kíánok!

- Andris
- Adminisztrátor
Igen-igen!
Hatalmas reményeket fűztök hozzájuk, de közel sem biztos, h beválnak.
nekem az a tippem, h Marcelo fogja bejátszani magát, a többiek meg jó ideig padosok lesznek, és közel sem annyira jók.
De ez csak egy megérzés, mindenesetre vegyetek vissza az önbizalomból, nehogy véletlen koppanás legyen a vége.
Ez egy baráti jó tanács!
Hatalmas reményeket fűztök hozzájuk, de közel sem biztos, h beválnak.
nekem az a tippem, h Marcelo fogja bejátszani magát, a többiek meg jó ideig padosok lesznek, és közel sem annyira jók.
De ez csak egy megérzés, mindenesetre vegyetek vissza az önbizalomból, nehogy véletlen koppanás legyen a vége.
Ez egy baráti jó tanács!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Mr. Master
- Director del Fútbol
addig jó, amyg csak az van. pár éve hallgatjuk már minden igazolásotokra, h mekkora nagy istenek, de ahhoz képest a játék.. most jött higuain, gago, marcelo meg isten tudja kicsoda, akik nem csináltak semmit és em is biztos, h fognak.. szóvall azért csak óvatosan a helyükben.Game90 írta:Nem egy emberen fog múlni a sikeretekjamesbond1224 írta: még van a szezon 2. fele van 1 irányítonk gago és ez sok mindent megfog oldani!
Raúl nem lesz kpályás pl!
És Gago adogatni fogja a gólpaszokat!
És ha kell a fővárosiak ismét kiütik a Nou Camp-ban a Barcát,a Santiagóban meg a Sevillát!Gago még nem tett le semmit az asztalra
szóval nem kell isteníteni őt
![]()
Önbizalom az van
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Hírhozó-cikkíró
Basszus, ezt benéztem, pedig már éreztem kettőnk között egy kis vibráló feszéltsüget. Azt hittem, hogy lehet esélyem nálad, de ilyen az én formám... Más Real-szurkolóval kell vígasztalódnom.jamesbond1224 írta:1.Pár barcás haver is átszokott jönni!
2.Nem vagyok a kispajtásod szerencsére!!
3.Én se írok rólad véleményeket te se írj rólam!!!
-
- aka Game90
Nem egy emberen fog múlni a sikeretekjamesbond1224 írta: még van a szezon 2. fele van 1 irányítonk gago és ez sok mindent megfog oldani!
Raúl nem lesz kpályás pl!
És Gago adogatni fogja a gólpaszokat!
És ha kell a fővárosiak ismét kiütik a Nou Camp-ban a Barcát,a Santiagóban meg a Sevillát!

Önbizalom az van

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Andris
- Adminisztrátor
Hát azért nem a legerősebb kezdővel nyomták...Los Banditos írta:11-esekkel kikapott a madrid a Gil Y Gil nevű emléktornán.![]()
De mindenesetre kikaptak Atletico Madridtól, akik szintén nem vmi erős csapattal jöttek.
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Lehagytam valamit, és lehet, h ki lesz vágva, de fontos megjegyeznem:ZIDANE10 írta:Amugy ha valamit rosszul irok elnézést, de gyorsan probálom remélem a ti agyatokkal, azért sikerül elolvasni. Annyira nagy arcotok van az már hihetelen, én csak néha nézek ide fel de ti szidtok szaroztok mindenkiröl. Minek hiszitek ti itt magatokat undorítóak vagytok, kivéve 2 nagyon derék öszinte barcás a többi a ........ valo. Örüljetek csak hogy kikaptunk hidjétek el ti is fogtok majd, eljön majd a mi indönk. Meg azért játékosokat se kéne fikázni mert azt is nyomjátok állandóan!!
LE LEHET ÁLLNI!!!! TI SE FIKÁZTOK MI SE FIKÁZUNK
Mérhetetlenül sötét vagy!
- József Attila
- József Attila
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
11-esekkel kikapott a madrid a Gil Y Gil nevű emléktornán.

in to exile