Barca vs. Real
-
- Eurobarca Staff
Hát igen, ez valahogy jellemző, nem tudom hány évesek lehettek, de nem hiszem, hogy túl "öregek".Persze biztos vannak ugyanilyen Barca "drukkerek" csak az a furcsa, hogy belőlük kevesebb van az oldalon... 

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- aka Game90
Mihu ezen jót röhögtem
De hát vannak ilyenek
Boldog Karácsonyt minden Realosnak, különösen Sacchinak és wakiinak és persze RMCFnek és Madridnak

Boldog Karácsonyt minden Realosnak, különösen Sacchinak és wakiinak és persze RMCFnek és Madridnak

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Mihu
- Director del Fútbol
Tegnap voltam focizni a haverommal meg a volt osztálytársaival. Az egyik nagy Realos volt...ezt már észrevettem amikor odejött hozzám köszönni és lógott a Realos sál a nyakából....Egyből eljátszottam a gondolattal hogy mien lenne ha összébbhúznám a nyakán egy erőteljes mozdulattal
Aztán gondoltam hogy hátha normálisabb fajtába tartozik a csávó. Erre bemegyünk öltözni és elkezdenek beszélni egy másik Realos gyerekkel hogy a Realnak a játékoskerete alapján 9 (!!!!!!!!!!!!!!!) nem hallottam rosszul az tuti szóval 9 emberrel is el kéne verni a Barcelonát
Én akkorát röhögtem magamban de nem szóltam semmit mondom nem akarok itt veszekedésbe kezdeni. Aztán jött a másik beszólása:a Recre elleni meccsről: Szerinte hagyták magukat mert hogy meghalt az a 4 Recre szúrkoló és még ne verjék meg a Recrét
És akkor jönnek ide erre a fórumra pattogni népművészeti cserépedény Realosok hogy a Barca drukkereknek nagyobb arcuk van mint a Realosoknak.
Haggyuk már............. 

-
- Director del Fútbol
Legalább jól érzi magát Madridban!Game90 írta:Cassano kifigurázza Capellót![]()
![]()
http://video.libero.it/app/play/index.h ... 6c5bd2949f
Hát sztem Cassano mehet vissza olaszba![]()
Csatlakozom az elöttem szólókhoz, boldog békés karácsonyt minden elfogult és elfogulatlan barca drukkernek

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
hat igen azok voltak...de mondjuk Capello se arrol hires h mennyire szeretik a csapatjaiban az emberek egymast, tavaly edzeseken bunyok(juve....iden salgado es Diarra) Most Cassano probalkozik bomlasztani...hat sok sikertwakii írta: hát jah...de sztem capellot nem nagyon érdekli... aztán ők még nagy haverok voltak...

Sacchi & wakii Boldog Karacsonyt nektek is !
Tiziano Crudeli fan 

Békés, Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok minden Barcásnak!

hát jah...Szakacs írta:tipikus csapat egyseg rombolo egyeniseg![]()
de ez nekunk csak joooo
:D:D

wakii,
kettőt idézz csak maximum!
E.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wakii 2006.12.24. 00:09:03-kor.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
tipikus csapat egyseg rombolo egyenisegwakii írta:van ideje megfigyelni a kispadonGame90 írta:Cassano kifigurázza Capellót![]()
![]()
![]()

Tiziano Crudeli fan 

-
- Eurobarca Staff
Mehet ahova akar, nem fogok könnyeket hullatni utána mindig is utáltam, főleg amikor Tottival együtt játszottak, hú de "szerettem" azt a párost.Ha már focizni nemtud, legalább nem hal éhen elmehet humoristának.Game90 írta:Hát sztem Cassano mehet vissza olaszba![]()
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
van ideje megfigyelni a kispadonGame90 írta:Cassano kifigurázza Capellót![]()
![]()

-
- aka Game90
Cassano kifigurázza Capellót
Hát sztem Cassano mehet vissza olaszba

Hát sztem Cassano mehet vissza olaszba

gondolom olvasgatja a topicot...Game90 írta:Na kit láttam a regisztrált felhasználók közöttRMCF haverunkat
Kár, hogy nem írt
![]()

tenk jú szó mácsbarca99 írta:Na sztem is ez a jó, amikor egy madridista szól a "madristának", mert így nagyobb az esélye, hogy észreveszi, hogy hülyeségeket ír.... Hajrá wakii!

-
- aka Game90
Na kit láttam a regisztrált felhasználók között
RMCF haverunkat
Kár, hogy nem írt

Na sztem is ez a jó, amikor egy madridista szól a "madristának", mert így nagyobb az esélye, hogy észreveszi, hogy hülyeségeket ír.... Hajrá wakii! 

tudom, hogy mindenkinek hiányoztam, de egy kis lelki problémáim voltak, de szerencsére megoldottak szal...
ujra itt 
jamesbond1224
jamesbond1223 vagy a madridistán és gago még nem tett le semmit az asztalra, és kérlek kevésbé elfogultan.. kösszi
ha meg nem tudod hol vagy nézd meg a fejlécet... ezt inkább a madridistán...
tenk jú
zidane 10: no comment...

jamesbond1224

zidane 10: no comment...
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Na nem akarom tovább ragozni a dolgot csak nem ártana nekünk is körül nézni a piacon vagy az utánpótlásban. És nem ilyen 25 éves csatárokat kellene hozni Argentínából 20 milliókért.
Szép, hogy van Bojan meg Dos Santos, de mi rá a garancia, hogy őket megtudjuk tartani? És hol vannak a fiatal védők?
Teperünk a sok kupa után, így minden mérkőzésünk létfontosságú, így viszont nem tudjuk beépíteni/kipróbálni a fiatalokat. Akármi is lesz idén a bl-ben, jövőre elég lenne csak a spanyol bajnokságra koncentrálni.
Lesz még ennek a nagy hajtásnak böjtje.
Szép, hogy van Bojan meg Dos Santos, de mi rá a garancia, hogy őket megtudjuk tartani? És hol vannak a fiatal védők?
Teperünk a sok kupa után, így minden mérkőzésünk létfontosságú, így viszont nem tudjuk beépíteni/kipróbálni a fiatalokat. Akármi is lesz idén a bl-ben, jövőre elég lenne csak a spanyol bajnokságra koncentrálni.
Lesz még ennek a nagy hajtásnak böjtje.

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Thuram 35, Sylvinho 33, Gio 33, Belletti 31, Ludo 31, Zambrotta 30, (+többen 28-29 évesek)lionelmessi19 írta:Mért nálunk kik az öregecskedők?
Thuram és Gio max., esetleg még Dzsuli (ahogy Horty úr mondná)
Realban azért ott van: Roberto C., Emerson, Canna, Salgado, Raul, Nistelroy sem fiatal, bár nem tom h pontosan mennyi.
Ronaldo meg lehet h fiatlabb, de ha korát és a súlyát átlagolod, legalább egy Thuramos eredmény jön ki.![]()
És akkor lehet h kihagytam vkit még...
Salgado 32, Robi C 34, Canna 34, Raul 30, Emerson 31, Ronaldo 31, Guti 31, Ruud 31, Beckham 33, Helguera 32,
Valóban jóval több a realban az öregebb játékos viszont ezek felét nyáron elküldik, ezenfelül náluk több a fiatal is. 5 játékosuk 25 év alatti(20 év körüli) nekünk csak 2.

-
- aka Game90
Én meg Oleguerről láttamjamesbond1224 írta:Amúgy igenis láttam Gago-ról videot!

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem kell ezen filózni már három éve.Azóta elég egyértelmű.A PD-ben,és a BL-ben is.jamesbond1224 írta: Ne filózznk azon ki jobb csapat majd kiderűl a PD-ben és a BL-ben!
1 az biztos a LIVERPOOL örömet fog okozni a REALNAK a Bl-ben!![]()
Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek

Ha a sikeretek a Bl-ben a Liverpooltól függ,az elég vékony esély,mert őket ki fogjuk ütni.
Boldog karácsonyt neked is.Amúgy.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Andris
- Adminisztrátor
Gyönyörűen megfogalmaztad mester!Mr. Master írta: Ti belőlről rohadtok és próbáljátok menteni a süllyedő hajót azzal, h kis halakat visztek fel a fedélzetre, ahelyett, h megszabadulnátok a fölölseges súlyoktól..
Teljesen egyetértek!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Mért nálunk kik az öregecskedők?FCB_gábor írta:Azért a Barca se tinikből áll. Az átlag életkor kb. egyforma lehet a 2 csapatnál. Sőt, ha az érkezőket beépítik akkor már ők mondhatják a Barcara, hogy "kiöregedő" csapat.lionelmessi19 írta:Azért ez a mostani real nem egy hatalmas csapat, akik csak egy irányítót hiányolnak...
sokan már öregedőfélben vannak
Thuram és Gio max., esetleg még Dzsuli (ahogy Horty úr mondná)
Realban azért ott van: Roberto C., Emerson, Canna, Salgado, Raul, Nistelroy sem fiatal, bár nem tom h pontosan mennyi.
Ronaldo meg lehet h fiatlabb, de ha korát és a súlyát átlagolod, legalább egy Thuramos eredmény jön ki.

És akkor lehet h kihagytam vkit még...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Persze, h van bőven időtök összeforrni... Csak pillants Ronaldo Raul R Carlos Emerson és Nistelrooy életkorára. Ezen felül pedig arra, h mennyi a türelem a real felől egy esetleges új csapat építésére. Hát nem további két-három éve, az biztos. Ti belőlről rohadtok és próbáljátok menteni a süllyedő hajót azzal, h kis halakat visztek fel a fedélzetre, ahelyett, h megszabadulnátok a fölölseges súlyoktól..jamesbond1224 írta:Amúgy igenis láttam Gago-ról videot!
És én is belátom a Real nincs a legjobb formában főleg Cannás de van időnk összeforni és rendbe rakni a csapatot!
Ne filózznk azon ki jobb csapat majd kiderűl a PD-ben és a BL-ben!
1 az biztos a LIVERPOOL örömet fog okozni a REALNAK a Bl-ben!![]()
Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------