Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont Kívánom nektekSwineherd írta:Boldog új évet kívánok minden Barca drukkernek!
Majdnem olyan boldogat, mint amilyen a madridistáké lesz
kérek egy linket ehhez a cenzor listához..Vito írta: nézz be az általánosba, ott megtalálod Enrique cenzorlistáját.![]()
![]()
Ezzel teljesen egyetértek, Cantera semmi pénzt nem kap érte, hogy dolgozik a honlapon, és akármilyen is az, amit csinál, nem illik "csúnyát írni róla" (:D) .Boixos írta:ha kész lesz akkor sem kell fikázni. ha a csapatukat nem is (legalábbis szerintem), de más ingyenmunkáját, amit azért csinál, h mások szórakozhassanak, illik tiszteletben tartani!
Tudod csak kisérleti stádiumban vannakOrdog írta:Ez az új sötétkékes madrid oldal, sztem nagy hányadék.. már bocs:))
Én is ezen tojtam be a röhögéstől.LG írta:Na igen, nekem az tetxett a cikbe, h Luis Figo sok szépet mondott a városról, és éttermekről, ahol finom malacpecsenyét evett
Enrique írta:Muháhááá, tuti, hogy valami poénnap van odakinn, mert a Sport.es meg olyan cikket hozott le, hogy....![]()
![]()
(A FIFA-díjról szó sincs itt.)
Szóval, egy mondat: "Laporta tiene atado a Beckham" - Laporta megegyezett Beckhammel...![]()
LINK-Angolra fordítva