Barca vs. Real
- Titinho
- Director del Fútbol
14:14 - Nagyon úgy tűnik, hogy Mata nyártól az ősi rivális FC Barcelona játékosa lesz. Az átigazolást ellenzők az Eto'o-ügyhöz hasonlítják az ifjú támadó eladását.
Madridista hír. Szerintetek mennyi a valóságtartalma? Mata amúgy a Castilla egyik támadója. 18 bajnoki meccsen 7 gólt szerzett. Nagy spanyol tehetségnek tartják. Mondjuk én még nem hallottam nagyon róla. Bocsi, ha ilyen hülye vagyok.

Madridista hír. Szerintetek mennyi a valóságtartalma? Mata amúgy a Castilla egyik támadója. 18 bajnoki meccsen 7 gólt szerzett. Nagy spanyol tehetségnek tartják. Mondjuk én még nem hallottam nagyon róla. Bocsi, ha ilyen hülye vagyok.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Még annyira nem jó, hisz nem őt választották meg a francia bajnokság elmúlt idényének legjobbjának, hanem MaloudatRivaldo11 írta:Egyetértek.HAnonymus írta:Megnéztem, 19 meccsen 1 (!) gól eddig idén,az is a harmadik fordulóban lőtte. Lehet hogy nem elsősorban gólokat kell lőnie, de ez akkor is k kevés, nem?
Egyébként meg 6. a márszelly, ha akkora nagy mágus lenne akkor egyedül kirángatná őket a [auto_cenzúra]...

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek.HAnonymus írta:Megnéztem, 19 meccsen 1 (!) gól eddig idén,az is a harmadik fordulóban lőtte. Lehet hogy nem elsősorban gólokat kell lőnie, de ez akkor is k kevés, nem?
Egyébként meg 6. a márszelly, ha akkora nagy mágus lenne akkor egyedül kirángatná őket a [auto_cenzúra]...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Jó átékos Ribery de aért túlsztároljátok picit...ennyire nem jó...és már 23 éves.Ha akkora játékos lenne,jobban megmutatta volna magát a világnak.
Nem jobb mint Tevez szerintem.Menjen csak a realba.Zidane meg ő-két külön kategória. Azt megnézném,hogyan pótolják vele az "aranyfejűt"...
Nem jobb mint Tevez szerintem.Menjen csak a realba.Zidane meg ő-két külön kategória. Azt megnézném,hogyan pótolják vele az "aranyfejűt"...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.01.03. 13:19:07-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Subinho
- Director del Fútbol
van irányítójuk: Guti, aki jó lasztikat ad! és raul is tud ott játszani. emlékezzetek, amikor anelka és morientes játszott együtt csatárt... ezen felül ribery nem irányító, sokkal inkább jobb szélső. ha menne a margóba, gondolom beckham helyett... vagy reyes helyett, mert ő csak kölcsiben van...ozsimiki írta:Hasonlóan látom...LG írta:Azt ne felejtsd, h miota Zizu visszavonult, nincs irányitojuk. Ribery meg pont megoldaná a poxtotAmugy meg oriási játékos már most, és még fejlődik
Na szerintem pont ilyen ember kell a realnak, de én imádkozom, h ne oda menjen, mert nekem 1ik nagy kedvencem.
Nagyon bírom én is Riberyt,szerintem Messi szinten fejlődik,és belőle is meghatározó játékos lehet a fociban![]()
De vhogy,ha a Realba menne,nem tudnék örülni,h jaj de jó,mennyire is fejlődik....szóval menjen más nagycsapathoz,csak ne oda
-
- aka Game90
Biztos, hogy nem félnél tőle, ha pl egy sötét utcán találkoznál veleOrdog írta: én nem félek tőle, főleg úgy hogy ott van még mellette egy raklapnyi támadó!

Ribéry jó játékos, sztem ideje lenne eljönnie az OM-től. De a Realt sem értem minek kell nekik még egy szélső. Ott van Robinho, Reyes, Beckham, mostanában Raúl is játszott ott.
De ezt majd megoldja Calderón bácsi

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hasonlóan látom...LG írta:Azt ne felejtsd, h miota Zizu visszavonult, nincs irányitojuk. Ribery meg pont megoldaná a poxtotAmugy meg oriási játékos már most, és még fejlődik
Na szerintem pont ilyen ember kell a realnak, de én imádkozom, h ne oda menjen, mert nekem 1ik nagy kedvencem.
Nagyon bírom én is Riberyt,szerintem Messi szinten fejlődik,és belőle is meghatározó játékos lehet a fociban

De vhogy,ha a Realba menne,nem tudnék örülni,h jaj de jó,mennyire is fejlődik....szóval menjen más nagycsapathoz,csak ne oda

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ronaldinhonak is volt olyan féléve, asszem 4 golt szerzett, és mindet tizenegyesbőlHAnonymus írta:Megnéztem, 19 meccsen 1 (!) gól eddig idén,az is a harmadik fordulóban lőtte. Lehet hogy nem elsősorban gólokat kell lőnie, de ez akkor is k kevés, nem?

1 játékos meg nem tud csodát tennni, azt tudod.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Sztem ott Ribery csak egy lenne a sok között... Dinho??? C.Ronaldo??? Már a testfelépítését tekintve is, nagyon nehéz lenne neki hogy csapata(real) vezéralakja legyen... Olyan Giuly meg Ropinho forma..
én nem félek tőle, főleg úgy hogy ott van még mellette egy raklapnyi támadó!
én nem félek tőle, főleg úgy hogy ott van még mellette egy raklapnyi támadó!
Megnéztem, 19 meccsen 1 (!) gól eddig idén,az is a harmadik fordulóban lőtte. Lehet hogy nem elsősorban gólokat kell lőnie, de ez akkor is k kevés, nem? 

Hát nem hinném, a mársejben is villog a gyerek. Bizony mondom néked, nagy király lex belőle.HAnonymus írta:Miért féltek annyira Riberítől, a VB-n kívül csinált egyáltalán valamit? Lehet hogy olyan hullócsillag lesz mint pl Baros...
Miért féltek annyira Riberítől, a VB-n kívül csinált egyáltalán valamit? Lehet hogy olyan hullócsillag lesz mint pl Baros...
Bocs roszul fejeztem ki magam
Az irámyitot nem mint poxtot értettem, hanem 1 olyan embert, aki vezére a csapatnak meg minden..mint nálunk Ronaldinho, vagy a muban cé ronaldo
ők is szélsők, de csapatuk vezérei 

-
- Llegenda del Barça
sztem Ribery kajak jobbfutó...LG írta:Azt ne felejtsd, h miota Zizu visszavonult, nincs irányitojuk. Ribery meg pont megoldaná a poxtotAmugy meg oriási játékos már most, és még fejlődik
meg lennék lepődve, ha az irányító posztot pont vele oldanák meg.
akkor már százszor Gutihával.
Azt ne felejtsd, h miota Zizu visszavonult, nincs irányitojuk. Ribery meg pont megoldaná a poxtot
Amugy meg oriási játékos már most, és még fejlődik

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A margit új kiszemeltje Ribery... nocsak-nocsak. Miez a szemlélet váltás?? Nem csak a Ramos, Bekem-féle "szépfiúkra" hajtanak???? Bár igaz, hogy Capello megszerzésével megszakadt már ez a folyamat
Amúgy minek a reklámnak támadó?? Szegény Capello így is alig tudja kit játszasson elől... főleg úgy, hogy 2 vkp-val játszik így alig marad elől hely:) Így is kettős támadó cserék mennek mindig a margitnál félidőkben, most akkor már 3-at is bevállalhat Capello...
értem a taktikát, értem én!!!

Amúgy minek a reklámnak támadó?? Szegény Capello így is alig tudja kit játszasson elől... főleg úgy, hogy 2 vkp-val játszik így alig marad elől hely:) Így is kettős támadó cserék mennek mindig a margitnál félidőkben, most akkor már 3-at is bevállalhat Capello...
értem a taktikát, értem én!!!
Sztem nem csak a válogatotbol kellene visszavonulnia
A csucson kell abbahagyni, és ő már csak árnyéka önmagán. Nálam fénykorábban a világ legjobb hátvédje volt, és ezzel a baxagodással amit mostanában csinál, csak azt éri el, h sokan erre fognak majd emlékezni, és nem az igazi Robi Carlosra, aki sztem még 1 Aranylabdát is kaphatott volna...

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nálam már ott leírta magát klasszikuson sunyi módon lerúgta Eto'o-t.
Mindegy,visszavonult már a válogatottból.

in to exile
- Charlie
- Öreg Harcos
Kit érdekel?! Az a semmirekello hagyta hogy Henry berúgja, 10métert igazán vonszolhatta volna magát,vagy akkor feküdjön le, kérjen ápolást,addig nem is végzik el a franciák a pontrúgást. Egyszerűen csak lazsált, lóbálta a...
C.
C.
Carlos a Madrid játékosa, tehát biztos nem volt semmi baja. Alulmotivált volt, sőt direkt hagyta Henryt, hogy berúgja. Még meg is beszélte Zizouval, hogy hova kéri a labdát.
Csak vicc.
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

Csak vicc.

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Robby Carlos igazi profi, szerintem ott akkor rosszul volt... 

Szerintem nem csak támasztota a térdét, legalábbis nekem, ugy tunt, vmi baja van, beszorulhatott a levegő neki, vagy nem tudomBodi írta:Néztétek tegnap a VB-ről készült műsort?
A brazil-francia meccsen a lassításoknál többször is kiemelték Carlost,ahogy nagy kényelmesen támasztja a térdét,és nézi,ahogy Henry elfut mellette.
Nyáron is volt erről szó,de nekem akkor fel se tűnt,hogy ennyire durva volt,gálameccsen nem láttam még ilyet,nemhogy világbajnokságon!
Az ilyen játékos mit keres még a pályán???
A motiváció alulról súrolja a nullát!

-
- Director del Fútbol
Néztétek tegnap a VB-ről készült műsort?
A brazil-francia meccsen a lassításoknál többször is kiemelték Carlost,ahogy nagy kényelmesen támasztja a térdét,és nézi,ahogy Henry elfut mellette.
Nyáron is volt erről szó,de nekem akkor fel se tűnt,hogy ennyire durva volt,gálameccsen nem láttam még ilyet,nemhogy világbajnokságon!