Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
..:Poldi:..
Banner mester

2009.11.19. 19:02:11

Azt tartalmaz valóban. Állítólag nem nagy mennyiségben és hamar felszívódik. Na ja így van, csak ki tudja, hogy tényleg hogy hat a szervezetre és mit vált ki.
Kép
I. Eurobarca Sigverseny győztese..
LM10
Director del Fútbol

2009.11.19. 19:00:57

..:Poldi:.. írta:amikor a doktor közölte mondokája végén az apróbetűs, mellékhatásos részt(tüdőgyulladás, 8 éven belüli bénulás ;)), akkor édesanyám sarkon fordult, és hazajött ;D ;D
Haverom története...

+Én azt is hallottam, h higanyt tartalmazz ami 2-3 éven belül idegbetegséget is okozhat.
Banner mester

2009.11.19. 18:57:28

amikor a doktor közölte mondokája végén az apróbetűs, mellékhatásos részt(tüdőgyulladás, 8 éven belüli bénulás ;)), akkor édesanyám sarkon fordult, és hazajött ;D ;D
Haverom története...

------------------
Rádióhoz még annyit, hogy igen az Mr2 azért az. Mai slágerek, ill. sláger gyanús számokat is játszanak, pl. a Muse-t tudom felhozni, egyik nap pont néztem a 30-as listájukat. Na most pl. a Slágeren és a Danubiuson ki is mikor hallott ilyen zenét? Mert, hogy igen vannak olyanok is akik ezt szeretik. És nem csak a retro-discoslágereket és pl. amikor egyszer az Mr2-n meghallottam tökre örültem. Vagy pl. Kanye Westet is hallottam, na azt hallott valaki a másik rádiókon? Pedig aztán pl. a love lockdown, főleg az elmúlt fél-3/4ed évben azért ott volt a partykban és igencsak sok ember kelt rá fel a söre vagy koktélja mellől és táncolt rá egy kellemeset.
Kép
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.11.19. 18:37:49

Rág írtam már Fórumra, most egyszerre két dologról is írok.
1, Sláger&Danubius: Szinte nem is hallgatok rádiót, azt gondolom a Petőfi zeneileg messze a többi felett van, messze a legjobb. egyik rádiót sem szerettem. Amit a FIDESZ&MSZP csinált az felháborító, pofátlan. Ne menjünk bele, de az. A Neo és a Class is beindul majd egyszer úgy igaziból, akkor mondok róluk véleményt, de annyit nem fognak tudni fizetni amennyit ígérnek, az érvénytelen pályázatokkal.
2, Oltás: Mindenki oltson. Aki habozik: oltson. Mert a szövődményes esetek könnyen előfordulnak makk egészséges fiatalemberek(35 alatt leginkább, ebben az esetben) esetében is. azok főleg oltsanak akik betegek alapból(szívelégtelenség, asztma...). Jön a járvány(Szlovákia, Szerbia, Ausztria, Szlovákia) és a magyar oltóanyag világ legjobbjai közt van. Magyarországon 1 millió megbetegedést várnak min.... Szóval pár hét múlva nagy járvány lesz itt,főleg, ha senki nem olt. Minél hamarabb oltassunk, mert 1-2 hét mire hat. Az csak plusz, h a Spanyol Nétha is ez a vírustörzs volt. Egyébként én diák vagyok, szüleim orvosok, de erről saját véleményem van, ami egyezik a szüleimével.
Na tessék: http://index.hu/kulfold/2009/11/19/who_ ... meg_senki/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kabekabe 2009.11.19. 19:18:25-kor.
barca99
Llegenda del Barça

2009.11.19. 16:49:27

A Sláger zárást én is hallgattam. Bár elvétve hallgatok rádiót, de akkor általában a Sláger szólt. Mondjuk főleg neten hallgattam, az meg ma is szólt. Szóval... :D

Amúgy meg kicsit túl volt ez beszélve, majd a műsorvezetők beülnek a másik logó alá. Itt inkább a "szürke" embereket kell félteni, akik a háttérben dolgoztak, talán azok tudnak nehezebben újra munkát kapni. De szerintem ha a B-B-Voga trió meg a danubiosos arcok újra műsort akarnak vezetni, akkor az új adókon is ők fognak. A megszokott dolgokon nehezen változtat az ember, ezért van most ekkora felháborodás. Tehát a hallgatók vissza akarják kapni a "kedvenceiket", ezért szerintem a Neo és a Class is megtesz majd mindent a megszerzésükért.

Talán akkor lesz egy kis gubanc, ha a Sláger fele átszerződik a Neohoz, közben meg sikerül frekvenciát venni, így az eredeti brigád fele meg marad majd...
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.11.19. 10:52:13

Azért remélem nem a Rádió 1 sávját foglalják el...
Kép
Kép
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.11.19. 03:44:57

..:Poldi:.. írta:
kamaj írta:Tudom most sok Slágeres lelkébe fogok gázolni, de nagyon remélem, hogy ez a hír kacsa, mert én Roxy-t hallgatok éjjel-nappal (hála a Digitv rádió befogó képességének vidéken is hallható) és ha ők nem lesznek akkor nagyon zabos leszek :evil: :evil: :evil:!
Na meg is kaptam már a választ :)
Ez a további működése a most országos lefedettséggel megszűnő rádióknak a kamaj koma által vázolt műholdas módszerrel eléggé valószerű lehet, bár akkor az egész kereskedelmi felfogásukat komolyan át kellene gondolniuk, mivel az Európa ezen részére is sugárzó műholdaknak nemcsak Magyarországra, hanem jópár európai államra is kiterjedő nyalábjuk van.
Arra is gondolni kell, hogy egy műholdas adás nem biztos hogy szünetmentes lesz, mivel nagyobb felhősödés esetén elmehet, vagy szakadozhat az adás, így kiváló lefedettség ellenére némileg sérülékeny az adás.
Csak az ASTRA műholdcsoporton viszont legalább 200 kódolatlan 24 órás rádió szór, a kódoltakkal együtt ez felkúszhat 400 körülire, szóval rengeteg, egymást nem zavaró rádió bízta már műholdas szolgáltatókra az adását.
Akinek van forgatós műholdvevő szettje, az kéjesen szörfölhet a rengeteg rádió közt, melyek között igazi kincsek is vannak.
Újra különköltözésem után biztosan beújítok egy új műholdvevőre és a hangfalaimat ellátom majd égi mannával.
Alig várom!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Banner mester

2009.11.19. 01:30:25

kamaj írta:Tudom most sok Slágeres lelkébe fogok gázolni, de nagyon remélem, hogy ez a hír kacsa, mert én Roxy-t hallgatok éjjel-nappal (hála a Digitv rádió befogó képességének vidéken is hallható) és ha ők nem lesznek akkor nagyon zabos leszek :evil: :evil: :evil:!
Na meg is kaptam már a választ :)
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2009.11.19. 01:27:19

Tudom most sok Slágeres lelkébe fogok gázolni, de nagyon remélem, hogy ez a hír kacsa, mert én Roxy-t hallgatok éjjel-nappal (hála a Digitv rádió befogó képességének vidéken is hallható) és ha ők nem lesznek akkor nagyon zabos leszek :evil: :evil: :evil:!
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Banner mester

2009.11.19. 00:47:56

És akkor most a Roxy fanok? :D Sláger volt felháborodva, hát most ugyanazt csinálja :lol: :lol: és igen a vidékieket megint leszarják 8) szokás szerint..mintha mi vidékiek nem is számítanánk :|

szerk.:jó ők "csak" bérbe veszik :D Akkor is.. itt izéltek, hogy mit gondol az ORTT meg stb. azt most megcsinálják ugyanazt :D
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.11.19. 00:45:35

azzal egyetértek, h lehetett volna "hangulatosabb" is a búcsú, de az emberek ezt megszokták, ezt kapták, ezért nem megbotránkoztató sokak számára.
egyébként tényleg nem a legjobb, de ez van...

viszont ismét csak a vidékiek szívták meg a dolgokat, ahogy eddig is..(köztük én is)
a budapestiek gyakorlatilag nem fognak sokat észrevenni az egészből, ők csak áttekernek másik frekvenciára... (persze az egésznek az átfutási ideje kb 1 hónap)
http://www.vilaggazdasag.hu/vallalatok/ ... dio-296738

"A Világgazdaság Online információi szerint a Sláger Rádió a Roxy Rádió frekvenciáján folytatja, a szerződést még ma aláírják

Még ma bejelenti a Sláger Rádió, hogy a Roxy Rádió frekvenciáján sugároz tovább – értesült a Világgazdaság Online. Információink szerint a ma éjfélkor az országos kereskedelmi frekvenciajogosultságát elveszítő Sláger ugyanakkor nem meg-, hanem csak bérbe veszi az új hullámsávot, várhatóan egy évre."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.11.19. 00:48:04-kor.
Banner mester

2009.11.19. 00:40:12

Az a ne szünnyé meg elköszönés kicsit..
Danubiusé akkor már alkalmohoz illőbb volt, hogy elköszöntek és csend
Slágerban meg ott üvöltötték, hogy ne szünnyé meg. Persze ez most nagy izé lett, bekerült a beszédbe, meg röpköd az utcán. Ilyen kitűző meg egyéb, de talán azért, ha valami megszünik 12-3 év után akkor azt nem úgy zárom le, hogy NE SZÜNNYÉ MEG. Főleg, hogy mióta kiderült kihatással voltak az emberek lelki világára, a különböző best of-okkal meg érzelmes dumáikkal. Persze ezt lehet sokan nem veszik észre, de nekem szúrja a szemem.

Lehet rossz példa de Enkét tudom felhozni példának. Szépen elbúcsúztak tőle a játékostársai a stadionban, koszorú, egy keresztet vetettek "Nyugodj Békében, barátunk, kollegánk, társunk" etc. aztán csöndben távoztak. Most milyen lett volna, ha ott elszámolnak háromig azt üvöltenek, hogy ne haljál meg? vagy hogy véggyé' még? :| morbid..

Na erre meg jöhet a válasz, hogy azért ez mégse egy halál. Nem? Mégis úgy állították be. Röpködtek itt az évszámok, hogy ennyi meg annyi év. Stimm, hozzánőtt az emberek szívéhez, minden reggel arra ébredni, suliba, munkába bárhova menet, ezért is viselt meg sok embert. Akkor mondják be azt a búcsú előtt, hogy ne szűnnyé meg vagy valami, de ne azzal zárjanak.

Azért a danubiusnál úgy előjött bennem egy olyan érzés, hogy na bakker itt tényleg valaminek vége van és ja...
A slágernál meg benyomták a Himnuszt ami nagyon szép, Magyarok legfontosabb jelképe, úgymond. De, hogy mi köze volt a búcsúhoz? Jó, Magyar rádió okéé. Így meg főleg. Ne szűnnyé meg aztán Magyar Himnusz? neee. Akkor 23:58-> bekiabáljuk, hogy ne szünnyé meg és még meg is mosolyogtatunk pár ember aztán 0:00-> szépen elköszönünk és Magyar Himnusz.

Csak én látom így? Nem lett volna így valamivel esztétikusabb, méltóbb?

2009 nélkülük fog eltelni az biztos. 2010ben meg lesz szerintem valami. Ha nem is a saját frekvenciájukra, de nem kizárt h visszatérnek.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.19. 00:27:44

én is hallgattam, slágert,és danubiust is, felváltva.

szomorú egy nap volt, bírtam amikor Bocskorékat még délelőtt összekapcsolták Balázsékkal.

ott mondtak pár olyan dolgot,h remélik akár már jövőre is ismét egymás vetélytársai lehetnek, én is remélem,h csak ideiglenesen szűntek meg.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.11.19. 00:20:18

Ronaldinho&Barca írta:Nem tudom követtétek e az utolsó órákat, perceket.. háát kemény pillanatok, nehéz ilyenkor valamit mondani, nekem jóban rosszban ott volt a rádió mindig, minden esetre egy HATALMAS KÖSZÖNET srácok, Danubius az Én Rádióm! :( :cry: :cry: :cry:

Demokráciának pedig ismét egy hatalmas bukása Magyarországon, 2009.

Csak remélni tudom, mi mást lehet, hogy tovább folytatódik mind a két rádió, rengeteg embernek sokat jelentettek. :(

örömmel tapasztalom, h nem én voltam az egyetlen éjszakai madár, aki ébren maradt...
jómagam a Slágert hallgattam buszon és vezetés közben is.
idén tőlem elvették a Sport1-et, elvették a bl-meccsek nézésének lehetőségét, és az egyetlen rádiót is, amit hallgattam reggelenként...
mindent elvesznek tőlünk, minden apró szórakozási lehetőséget :( :cry: :cry: :cry:

NE SZÜNNYÉ MEG!
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.11.19. 00:17:22

Durva volt, ahogy lekapcsolták a rádiókat. Én idehaza a Danubiust hallgattam zárásig. Elköszöntek, majd jött a csönd. Utána indult a két új rádió.

Egyébként neten még mindig hallható a Sláger tovább. Várhatóan a Roxy helyett lesz majd, ha sikerül minden adminisztrációs dolgot és szerződést elintézni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2009.11.19. 00:22:59-kor.
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.11.19. 00:11:59

Nem tudom követtétek e az utolsó órákat, perceket.. háát kemény pillanatok, nehéz ilyenkor valamit mondani, nekem jóban rosszban ott volt a rádió mindig, minden esetre egy HATALMAS KÖSZÖNET srácok, Danubius az Én Rádióm! :( :cry: :cry: :cry:

Demokráciának pedig ismét egy hatalmas bukása Magyarországon, 2009.

Csak remélni tudom, mi mást lehet, hogy tovább folytatódik mind a két rádió, rengeteg embernek sokat jelentettek. :(
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Chris
Capitá del Barça

2009.11.18. 23:47:05

Lionel85 írta:Éjfélkor bezár a két rádió... Köszönjük Sláger rádió, köszönjük Danubius rádió! =D>

csatlakozom.

remélem mielőbb lehet újra hallani őket :!: :!:
Kép
miihii
KHAL

2009.11.18. 23:44:11

Tim írta:...
Arra gondoltam hogy folyadékkal lehetne bejuttatni(persze csak olyannal ami nem átlátszó,mint pld. a vörösbor) ezért borozók környékén fogok ólálkodni amíg nem találok egy alkalmas alanyt. Kicsiben kezdem,de kitűzött célom a világuralom!
Na,asszem a társaságodban csak és kizárólag világos sört fogok inni :lol:
Meg a zümmögő pizzádból sem fogok kérni :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.11.18. 23:39:24

Éjfélkor bezár a két rádió... Köszönjük Sláger rádió, köszönjük Danubius rádió! =D>
Kép
Kép
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2009.11.18. 21:56:57

abraka írta: Egy vélemény:

Microchip...
1. ha létezne is ilyen, az előállítása után 10e ft-ból sem jönne ki egy oltás.
2. az emberiség kiirtására ezerszer könnyebb mód is van...
3. ez a sok sci-fi ejnye.

Aki akarja beoltatja magát, aki nem az nem.
De ilyeneket terjeszteni nem nagyon kéne, így is van elég ütődött, a politikusok által hit-vesztett magyar ember.
Mendemondákra hivatkozni saját egészséggel kapcsolatban.. ehhez csak gratulálni lehet.
Inkább maradok a tényeknél és a számoknál.
1.Létezik. Én is rendeltem az ebayről. Sajnos a nanochip nagyon drága volt ezért csak egy nagyobbacskát tudtam rendelni amit makrochip néven árulnak. Hála az ázsiai tömegtermelésnek elég olcsó volt.
2. Van könnyebb mód is az igaz,de az túl nyilvánvaló,és túl sok konfliktussal járna.
3.Nem is szeretem a sci-fit. Inkább fantasy,bár a cyberpunk is jöhet.

Na szóval visszatérve a chippemre..Utánaolvastam Dr.Poljankalovichnál,aki azt javasolja hogy gondoskodni kell a chip hűtéséről,mivel a benne lévő processzor hajlamos melegedni,és hamar feltűnne hogy valami forró dolog vándorol az emberekben. Ezért elláttam egy apró ventillátorral.Nyilvánvaló hogy a venti árammal megy ezért kellet bele egy gombelem is.Viszont így egy kicsit hangos..További probléma volt hogy ha a makrochippem eléri az agyat hogy fog csatlakozni az idegpályákhoz. Ezért óvatosan beforrasztottam egy mikro usb csatlakozót. Ezután már csak a távvezérlést kellett megoldanom,ami gyerekjáték volt. Szóval működik. Egyetlen hibája hogy elég nagy,ezt tényleg nem lehet fecskendővel bevinni. Arra gondoltam hogy folyadékkal lehetne bejuttatni(persze csak olyannal ami nem átlátszó,mint pld. a vörösbor) ezért borozók környékén fogok ólálkodni amíg nem találok egy alkalmas alanyt. Kicsiben kezdem,de kitűzött célom a világuralom!
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.11.18. 08:29:47

http://origo.hu/itthon/komment/20091117 ... #kommenter

a pofám leszakad....
tudtam, h nem véletlen ez a nagy "oltassa be mindenki magát" kampány...
:evil: :evil: :evil:
ahogy eddig is sejtettem: vmi hátsó szándéka van az illetékeseknek és nem lepődtem meg, h ez is a pénzről szól :x :x :x
"egészen véletlenül" a "drága" egészségügyi miniszter személyes jogköre lesz,h mi lesz a befolyó összeggel, és már ebben a cikkben is ellentmondásos infókat közölnek...ergo ez az egész nem más, mint az okádék korrupció legújabb bizonyítéka! :x :x
gergo9
Director del Fútbol

2009.11.17. 23:53:25

abraka írta: Egy vélemény:

Microchip...

De ilyeneket terjeszteni nem nagyon kéne, így is van elég ütődött, a politikusok által hit-vesztett magyar ember.
Mendemondákra hivatkozni saját egészséggel kapcsolatban.. ehhez csak gratulálni lehet.

Óriási \:D/ :lol:
Ilyenekért (is) szeressem ezt a fórumot.......
abraka
Jugador del Barça

2009.11.17. 23:40:52

Tim írta:Hogy az oltás témához is hozzászóljak:Én nem oltatom be magam,mert nagyon félek hogy egy tosiba mikrocsippet (vagy nanocsippet) ültetnek belém,és aztán egy óvatlan pillanatban szívrohamot okoznak nekem távirányítással! És különben is megvagyok fázva(ami általában öt évente szokott előfordulni),tehát most nem aktuális.
Egy vélemény:

Microchip...

:D :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára abraka 2009.11.18. 21:38:52-kor.
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2009.11.17. 20:29:00

Most megtudhatjátok hogyan is működik a keresés a google segítségével.
Link. Nem annyira látványos mint a microsoftos Ms.Dewey volt,de azért határozottan ötletes.

Hogy az oltás témához is hozzászóljak:Én nem oltatom be magam,mert nagyon félek hogy egy tosiba mikrocsippet (vagy nanocsippet) ültetnek belém,és aztán egy óvatlan pillanatban szívrohamot okoznak nekem távirányítással! És különben is megvagyok fázva(ami általában öt évente szokott előfordulni),tehát most nem aktuális.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.11.17. 18:52:54

Hello

Az lenne a kérdésem hogy a MÁV-Start honlapján hol találom a jegyárakat?
mert a keresésnél nem ad ki semmit.
Budapest-Bécs érdekelne(teljes árú,és diák).
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lezárt