Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ITTAndrisveres írta:honnan vannak ezek a statok? kiváncsi lennék iniesta gól és assziszt számára. (minden fronton)
Megtörtént.lionelmessi19 írta:Lehet bizonyítani Monsieur, ismét.
Messi, Hleb és Xavi szolgálják majd ki, hogy Busquets passzairól és Alves betekeréseiről ne is beszéljek. A világ legjobbjai a háta mögött, be kéne venni az ellen kapuját végre!
Iniesta sérült, elismerem, szerintem ezt mindenki látja, hogy jobb azon a poszton, ez tény.. Krkic, tegnap jól játszott, DEFernando írta: Alex Hleb, Bojan Krkics, Andrés Iniesta. Csak pár név akik a helyén jobban szerepelnek. Jó talán Bojan csak most fog belelendülni, de az év elején jobb volt, Hleb keveset játszik a helyén. Inkább Messi helyén játszik, Iniesta pedig egyértelmű jobb. De egy valamit ne felejtsetek el: Egyikünk sincs Henry ellen. Mindnyájan a Barca érdekét nézzük.
Alex Hleb, Bojan Krkics, Andrés Iniesta. Csak pár név akik a helyén jobban szerepelnek. Jó talán Bojan csak most fog belelendülni, de az év elején jobb volt, Hleb keveset játszik a helyén. Inkább Messi helyén játszik, Iniesta pedig egyértelmű jobb. De egy valamit ne felejtsetek el: Egyikünk sincs Henry ellen. Mindnyájan a Barca érdekét nézzük.Primitive írta:Egyetértek Rivaldo kollégával.
Le kéne tisztázni, hogy mik is lennének a kritikusok számára az elvárások? Hasonlítsuk egy Messihez? Badarság. Hasonlítsuk Eto'o - hoz? Ez is hülyeség. Arsenalos formájához? Ahhoz sem lehet, elmúlt már 2 év azóta, és az ember is amortizálódik
A kritikusoktól kérdem, hogy hol van a vonal, hogy miért teljesít ő a nívó alatt, mihhez mérten? Mi a kiinduló szint?
Nem lőtt egy hűde gólt azért. Szokásos Messi előkészítős üreskapuba passzolós gól volt. Oké odakellett érni, nem játszott tegnap rosszul, de szerintem jól sem.MQuC írta:Na! örülök, hogy sikerült betalálnia. Sikerült "bizonyítania a Monsieur-nek".
Csak így tovább. Szabadrúgáshoz meg sztem nem nem mer odaállni, csak nincs sok értelmeAzért, hogy néha ő is rálőjön....minek?
Alvés inkább messziről küldi, nemtúlsok technikázással, Rafa nemhinném h jobb volna Titinél, Messi jobbszélről oké, de Xavival nyugodtan cserélgethetne. Itt is inkább a már korábban emlegetett önbizalomhiányt lehetne felhozni; nemnagyon mer odaállni a többiek mellett.MichaaBee írta:az Arsenalban nem volt anno Xavi, Alvés, Rafa, Messi szintű szabadrúgás lövőMessiFan írta:Már nagyon szeretnék látni tőle egy szabadrúgást. Amennyi meccsét láttam én az arsenalban ami nem túl sok:). Mikor szabadot kapott az arsenal és Titi elvállalta... Nem kellet sose túl sok hogy bemenjen, ha be nem mentegyébként én se bánkódnék, ha végre beakasztana egyet jó 30-ról
![]()
a Francia válogatottat elfelejtettem. Azért ott is lőtt 1-2-t a pipába...MichaaBee írta:az Arsenalban nem volt anno Xavi, Alvés, Rafa, Messi szintű szabadrúgás lövőegyébként én se bánkódnék, ha végre beakasztana egyet jó 30-ról
![]()
az Arsenalban nem volt anno Xavi, Alvés, Rafa, Messi szintű szabadrúgás lövőMessiFan írta:Már nagyon szeretnék látni tőle egy szabadrúgást. Amennyi meccsét láttam én az arsenalban ami nem túl sok:). Mikor szabadot kapott az arsenal és Titi elvállalta... Nem kellet sose túl sok hogy bemenjen, ha be nem ment
nem te írtad egész véletlenül, hogy nem érdemli ki a barcelona-mezt?gekkodan írta:Cserének sosem vitattam, hogy jó.