Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vagy Boateng a Hamburgnál. cserejobbhátvédnek hozzánk is beférne. aki tudja megnézheti, nekem szinte mindig tetszett a játéka.Csak a Barca! írta:A Werdernél érdemes még figyelni Naldót, Mertesachert, Sanogot, de a Hamburgban is van még egy két jó játékos pl Mathijsen.barca0417 írta:Örülök hogy tetszett a Mancinis ötletem...Amúgy aki olyan rossz helyzetben van mint én, hogy nem tudja nézni az el classicot(nincs sport1-em) annak ajánlom a sportklubon a Hamburg-Bréma meccset. Van der Vaart-ot és Diegot is lehet figyelni. meg mást is...esetleg
A Werdernél érdemes még figyelni Naldót, Mertesachert, Sanogot, de a Hamburgban is van még egy két jó játékos pl Mathijsen.barca0417 írta:Örülök hogy tetszett a Mancinis ötletem...Amúgy aki olyan rossz helyzetben van mint én, hogy nem tudja nézni az el classicot(nincs sport1-em) annak ajánlom a sportklubon a Hamburg-Bréma meccset. Van der Vaart-ot és Diegot is lehet figyelni. meg mást is...esetleg
zsir, de van szerkesztés gomb isbarcafankid írta:hoppa ezt az elobbi idezeses dolgot kemenyen elszurtam![]()
szoval azzt irtam en ,ami az idezetben van:D:))
barcafankid írta:hoppa ezt az elobbi idezeses dolgot kemenyen elszurtam![]()
szoval azzt irtam en ,ami az idezetben van:D:))
jah hat mancini sem lenne rosz..de abban biztos vagyok,hogy silvatol megvall a valencia hiszen csodkozelben van es muszaly neki...hat nemtudom sok jo jatekos lehet azon a poszton
hat jah es nem ish kicsit:)))A triballfotball megint alkot.
A triballfotball megint alkot.Csak a Barca! írta:Eto'o<=>Adebayor csere
Chelsea vinné Rijkaardot, Xavit és Messit
Egy másik megközelítésből Guardiola feketelistája
A Bayern vinné Decot
Hogy mi igaz etekből? Remélem semmi. Max az utcsó.
NEM NEM vagy vagy...azert vannak ott a vonalak:Pcsak nem sikerult ahogy akartam:))Eto'o, Benzema, Villa, Huntellar, Bojan, Henry és ezek még csak a középcsatárok. ROTFL
Eto'o, Benzema, Villa, Huntellar, Bojan, Henry és ezek még csak a középcsatárok. ROTFLbarcafankid írta:Csak ne kene annyit varni,hogy megtudjuk kik fognak atigazolni!:Den mar most szeretnem tudni!!!!!!szerintem egy ien felallas volna a legmegfelelobb: VV
D.Alves/Lahm Puyol Millito/Garay Abidal
Toure/Xavi
Messi Van der Vaart Silva
Eto'o Benzema/Villa/Huntelaar
Cserek: Ini,Xavi,Coloccini,Henry,Bojan,dos Santos,Marquez+ifik+Pinto
Edzo:Pep
masodedzo:Enrique
Ö tényleg jó kis játékos. De már igy is a csapat átlag magassága akkora mint egy kutya ülve. Bojan, Messi, Xavi, Ini, Santos, Deco...barcafankid írta:Hat igen LAPORTA nem hagyna...)es egy KUN AGUERO igazolashoz mit szolnatok szerintem o is jo jatekos es jo iranyitonak is...velemenyek???
Laporta úgyse hagyná!barcafankid írta:ha PEP Touret ish eladja..........hat nemtudom.....akkor elszall az a remenyem hogy o a megfelelo vallsztas.:P
ha decot vinné a bayern azt birnámCsak a Barca! írta:Eto'o<=>Adebayor csere
Chelsea vinné Rijkaardot, Xavit és Messit
Egy másik megközelítésből Guardiola feketelistája
A Bayern vinné Decot
Hogy mi igaz etekből? Remélem semmi. Max az utcsó.