LG írta:Hát azért ahhoz sokáig kéne maradnia, legalább is ugy emlékszem, h az 300 gól körül van.
309-nél jár, ami már klubrekord. És elmondása szerint még 3 év van benne.
Eto'onak nincs esélye, hogy utolérje Raúl rekordját, akármennyire jó csatár. Mellesleg Raúl '94 óta tagja a Real első keretének, immáron 15. éve.
Mellesleg Eto'oban én nem érzek akkor tiszteletet és hűséget a klub iránt, hogy 2014-ig nálunk maradjon.

Nem tudom miért, de valamiért nekem ez jön le Samuról...nem a tisztelet mintaképe na...de azért nagyon bírom!
A Barcánál ki is tartja a gólrekordot? Most nem jut eszembe...
Szerk:
sneco7 írta:nb1.hu ( tudom,h nem túl megbízható ) szerint Eto'o azt nyilatkozta most az El Mundonak,hogy 2010-ben aláírja új szerződését és a Barcából szeretne visszavonulni ( kissé ellentmondásos a korábbiakkal) ..szóval valaki,aki jobban érti megnézné,hogy tényleg van-e ilyesmiről szó az El Mundon vagy ez csak kitalált hír?
Ezt nem tudom, hogy honnan vették, én ilyet nem találtam a MundoDeportivon, csupán egy újabb spekulációt, ami teljesen eltér az nb1.hu által leírtakkal.
A La Gazzetta dello Sport hozott le ma egy cikket (amit közölt most a MD) mégpedig azt, hogy Eto'o állítólag már hetek óta titkos tárgyalásban áll a Milan csapatával és meg is állapodott velük, hogy nyártól ott folytatná.

DE EZ SZERINTEM AKKORA KACSA HOGY CSAK NA!!!
Most természetesen a nemzetközi sajtó (gondolok itt az angol, olasz és francia médiumokra) hetekig fog még ezen a témán lovagolni, holnap megírja a The Sun, hogy Eto'o a Chelsea-be megy majd, meg ilyenek.

El kell adni a lapokat és ez most jól jött ez az "Eto'o-ügy" a nemzetközi sajtónak. De ezeket nem kell elhinni!