Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát látod...Perrero írta:de elakarod küldeni, vagy nemwakii írta:hupszi hupszi...a másodikra gondoltam csak másoltam azt nem vettem észre, hogy benn van ő is...
![]()
de nem kell elhinni
![]()
a Real amugy gyüjti a hajpántosokat-még jo h levágattam a hajam
ennek a modfelett tehetséges gago gyereknek is van
nos, ez 2 dolog miatt is hülyeség!ozsimiki írta:Lehet,hogy kacsa,mivel samsungsport,de azért 'merem' belinkelni mivel a megkeresésről múlt időben beszél a lap...
Szóval Ronaldo-Seva csere...![]()
![]()
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=19678
Már maga a gondolat miatt röhelyes...mármint a Real részéről...igaz,hogy Seva kb azt hozza ,mint most náluk a Dagi,de akkoris...
Miért? Másképp meg lehet verni a Barçát? Majd ha betiltják a kontrát, akkor lenne jogos, amit írtál. Jó meccs volt szerintem, de ennyi és semmi több. Nem csak az a jó meccs, amikor mind a két csapat ötpercenként veszélyezteti a kaput. Az a 75 meg jó 50-nek is... De ez már elmúlt. Annyi jelentősége van a dolognak, hogy ha akkor ott sikerült, akkor azóta miért nem? Ez nem pusztán Capello hibája. Itt a játékosok is alaposan benne vannak. Tíz méterre álló társnak oda kell tudni passzolni a labdát.cruyff írta:Hát ha az jó meccsnek számít, hogy a 90 percből 75-öt a barca támadott és a reál csupán - bocs de ez az igazság - kontrázott a Bernabeauban.....
Én nem értek egyet nagyon sok mindennel amit leírtál. Nem értek egyet azzal, hogy a reál lélektelenül játszott. Egész egyszerűen pillanatnyilag ennyi támadópotenciál van a csapatban. Ezt persze egy madridista soha nem fogja tudomásul venni, de már belefáradtam a sok vitába. Amíg így gondolkadnak madridban, addig jó nekünk. Nagyon fontosnak tartom megjegyezni, hogy én például soha nem úgy ítélek meg egy csapatot, hogy milyen eredményt ért el egy adott meccsen, hogyan játszottak egy adott meccsen, hanem, hogy milyen tendenciák fedezhetők fel, mennyi potenciál van egy-egy csapatban. Mert hosszú távon ez dönt. Madridban ,és ez igaz a magyarországi madridisták többségére is, mindig az adott szituáció után ítélnek. Mondok egy példát: Ha nyer a csapat rossz játékkal, akkor a barca szurkolók többsége már fanyalog. Ha ugyanezt teszi a madrid, akkor madridban már "félistenek" játszanak. Remek példa a Te általad is említett "el clásico", amelyet Te a madrid jó meccsei közé soroltál. Hát ha az jó meccsnek számít, hogy a 90 percből 75-öt a barca támadott és a reál csupán - bocs de ez az igazság - kontrázott a Bernabeauban..... akkor most miért várjátok, hogy egy masszív csapat otthonában brillírozzon a csapatotok? Ja, hogy ellenünk nyertetek 2-0-ra... az mindjárt más..... Másik példa: Cannavaro a Ti szemetekben nem a múlt évi teljesítménye alapján lett "a világ legjobb védője", (ez idézet volt a madridista.hu-ról) hanem mert leigazoltátok. Most meg már páros lábbal rúgnád ki??? Egyébként nem értek egyet azzal amit róla írtál, mert tényleg a világ EGYIK legjobb védője, és szívesen elfogadnám a Barcelonába is. Igazából azt nem vetted figyelembe, hogy a reál TELJESEN más stílusban játszik mint a juventus, vagy akár az olasz válogatott. Tudom mi a problémátok, mert nálunk is ugyanaz. A Barca és a reál támadófocit játszik, mégha nem is mindig sikerül, és a védő MINDIG sokkal jobban ki van szolgáltatva egy ilyen csapatban mint mondjuk gy olasz válogatottban, ahol rajta kívül még 10 másik ember ugyanúgy besegít a védekezésbe. Enyhén fogalmazok: Thuram, Puyol, Marquez, Zambrotta sem azok a bombabiztos védők a Barcában, pedig hazájuk válogatottjaiban "félistenek". Persze mert itt alapvető elvárás, hogy segítsék a támadásokat is... a középpálya meg nem mindig ér vissza... Végezetül: emlékezz Tacchinardi nyilatkozatára Capellot illetően a bajnokság elején. Valóban tényleg csak a rosszindulat szülte gondolatokat fogalmazott meg???
Ezt már megszokhattad volna....Game90 írta:Ha így folytatja Capello sztem a szezon végén távoznia kell![]()
Hogy változik a világCannavarót csak úgy sztárolták a m.hu-n, most meg már elakarják küldeni
Sok igazság van benne. Az az érzésem,hogy Capello alapvetően nem megfelelő edző nektek,mégpedig a játékfelfogása miatt.Jó tudom,nyert már bajnoki címet,de a játék akkor sem volt az igazi.Nyáron ott volt a sansz,hogy visszahozzátok Del Bosquét,az utolsó edzőt,aki csapatot rakott össze nálatok,de úgy érzem,itt is a "név"kellett a vezetőségeteknek inkább.Ezenkívül én úgy látom,hogy a keretetek alapvetően a Capello féle focihoz lett alakítva.Nincs pl.igazi játékmester(Guti nem megfelelő),és Gago sem az az utolsó passzos játékos,inkább mélységből irányít.Az pedig,hogy egy Real Madrid egy csatárral játszva un.esélyleső játékot nyújtson,én még eddig-capello előtt- nem láttam.
Pontosan,nekik nincs igazából hiányzójuk a támadósorból,nekünk meg vannak sajnos nagyon is!Enrique21 írta:Na jó télleg túlóztam,mert ma mi is rohadt gyengék voltunk.
De ha jól tudom a realnak nincs annyi hiányzója...
Az aranylasztis csapat ennyit tudott ma(is)