Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
wakii
Jugador d'estrella

2007.01.08. 18:26:57

Perrero írta:
wakii írta:hupszi hupszi... :D a másodikra gondoltam csak másoltam azt nem vettem észre, hogy benn van ő is... :P :oops: de nem kell elhinni 8) :D
de elakarod küldeni, vagy nem :?:

a Real amugy gyüjti a hajpántosokat :?: -még jo h levágattam a hajam :D

ennek a modfelett tehetséges gago gyereknek is van :D
hát látod... :D na de sztem maradhat... :P
wakii
Jugador d'estrella

2007.01.08. 18:01:47

hupszi hupszi... :D a másodikra gondoltam csak másoltam azt nem vettem észre, hogy benn van ő is... :P :oops: de nem kell elhinni 8) :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.01.08. 17:14:20

És VB döntőn kiállítással visszavonulni, mint Zidane? :? Hát nem hinném, hogy létezik olyan, aki úgy szeretne elköszönnia futballtól.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.01.08. 16:41:05

egyébként hihetetlen, hogy hogyan mennek tönkre karrierek! lásd: jardel, elber, rivaldo, figo, kluivert, davids, ronaldo, shevcsenko... pedig azt gondoltam volna ezek a játékosok úgy vonulnak vissza, mint zidane, nagy játékosként![/quote]

Hát ez azért fájt Subinho! Szeretném, ha a futballista karrierem úgy menne tönkre, mint mondjuk Rivaldoé, Sevchenkoé vagy Ronaldoé.... többszörös bajnokok, aranylabdások, év játékosai, gólkirályok a világ legnagyobb csapatainál és még sorolhatnám... Muhammad Alit úgy megverte Frazier, hogy nem lehetett ráismerni mikor már leáldozóban volt. Mégis Ő maradt Muhammad Ali! Sőt, a nagy játékosok többsége éppen, hogy nem nagy csapatnál hagyja abba az aktív játékot... Pelé, Beckenbauer, Cruyff, Laudrup, Vialli, R. Baggio, Stoichkov, Romario, Rivaldo stb... hát ha ezek nem nagy játékosok szerinted, akkor nem tudom, hogy kik azok....... :roll:
VISCA EL BARCA!
wakii
Jugador d'estrella

2007.01.08. 16:36:24

Sztem helgu meg reyes marad... :) vagyis remélem...
Raul: sztem is mehetne már nincs benn akkora tűz.. én szeretem és sajnálnám, ha elmenne, de tényleg váltania kéne... :?
R. bravó: mennyen...
Salgado: Sérülékeny sztem már ő sem olyan mint volt pár éve
Carlos: Nekem semmi bajom vele, de sztem olyan raul eset... :?
Emerson: megérte megvenni... én alapból nem értettem mér vettük meg...
Franciso Pavon, Alvaro Mejia, Oscar Minambres , Pablo Garcia és Carlos Diogo: hadd menjenek ebből kettő most sincs itt... fölöslegesen vannak itt..
Alvaro Mejia: sztem ő maradhat neekem nincs vele bajom és azt a szintet hozza mint cannavaro(jelenlegi formája)
Guti: szintén raul eset...
Ronaldo: soha nem szerettem... és már nincs azon a szinten amin régen volt...
Cassano: bontja a csapategységet ami amugy sem tul erős... mennjen jobb lesz mindenkinek...
asszem megvolt mindenki...
Titinho
Director del Fútbol

2007.01.08. 16:18:31

Az ABC információi szerint elfogyott a vezetők és Capello türelme, mely értelmében, aki nem galaktikus játékot nyújt, az mehet. Az ABC szerint nem maradhat tovább Michel Salgado, Ivan Helguera, Roberto Carlos, Guti, Raul, Ronaldo, David Beckham, Raul Bravo, Jose Reyes, Emerson, Franciso Pavon, Alvaro Mejia, Oscar Minambres, Antonio Cassano, Pablo Garcia és Carlos Diogo sem jövőre.
:shock: :shock: :shock:
Na ez naggggyon durva! Persze ha igaz a hír. De ez az ABC elég hiteles szokott lenni. Szerintem. Majd meglátjuk, hogy mi igaz belőle és mit nem. Azért kíváncsi vagyok, hogy erről a listáról kik távoznak valójában :?: Érdekes.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
PCsabi
aka Game90

2007.01.08. 14:59:40

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban úgy kezdte az évet a Real Madrid, ahogy befejezte: vereséggel. Ráadásul a Huelva elleni hazai, illetve a Deportivo elleni idegenbeli mérkőzésen sem találtak ellenfelük hálójába, és bizony mezőnyjátékuk is jócskán hagyott kívánnivalót maga után.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130673

U.i. Capello milyen fejet vág :roll: :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.08. 13:27:04

ozsimiki írta:Lehet,hogy kacsa,mivel samsungsport,de azért 'merem' belinkelni mivel a megkeresésről múlt időben beszél a lap...

Szóval Ronaldo-Seva csere... :lol: :roll:

http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=19678

Már maga a gondolat miatt röhelyes...mármint a Real részéről...igaz,hogy Seva kb azt hozza ,mint most náluk a Dagi,de akkoris...
nos, ez 2 dolog miatt is hülyeség!

1.: murinnyónak tuti nem kell ronaldo! minek! hogy ácsorogjon a pályán??? egyébként érdekes, hogy egészen a tavalyi szezonig minden évben az egyik legeredményesebb támadó volt ronaldo, úgy hogy nem rúgott 11-est! nem értem mi történt vele, de nagyon lement a színvonala!!!

2., shevcsenkóval sem érne semmit a real! ugyanazt csinálja, mint rivaldo milanóban. előtte félisten, aztán meg mintha valami másodosztályú csapatból hozták volna fel!
vagy visszamegy milánóba sheva és talán formába jön, vagy ő is mehet egy olympiakosz szintű csapathoz...

egyébként hihetetlen, hogy hogyan mennek tönkre karrierek! lásd: jardel, elber, rivaldo, figo, kluivert, davids, ronaldo, shevcsenko... pedig azt gondoltam volna ezek a játékosok úgy vonulnak vissza, mint zidane, nagy játékosként!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.08. 12:40:00

Lehet,hogy kacsa,mivel samsungsport,de azért 'merem' belinkelni mivel a megkeresésről múlt időben beszél a lap...

Szóval Ronaldo-Seva csere... :lol: :roll:

http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=19678

Már maga a gondolat miatt röhelyes...mármint a Real részéről...igaz,hogy Seva kb azt hozza ,mint most náluk a Dagi,de akkoris...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.01.08. 11:39:13

Ja, és még valami: nem hiába várjuk vissza Eto'o-t és Messit. Éppen Ti, reálosok voltatok azok, akik azzal érveltetek, hogy minek Eto'o vagy Messi, hiszen így is nyer a csapat.... Ha nem lenne rajtunk megint ekkora sérüléshullám simán mennénk úgy kb. 7-11 ponttal, akárcsak tavaly vagy tavaly előtt. Igy egy kicsit húzósabb lesz.
VISCA EL BARCA!
cruyff
Entrenador del Barça

2007.01.08. 11:31:03

Hát én (és nem csak én) azért elég gyakran ostorozom Decot, Marquezt, Puyolt, Guilyt és még sok másikat is , az itteniek megmondhatják :wink: ... Henk Ten Cate visszahívása mögött pedig szintén sokkal több sejlik.... Dinhot mindenki isteníti, de még nála is vannak olyan hangok, hogy futhatna többet...stb.. pedig ő tényleg a csúcson van. A bréma elleni sima meccsünk után a fél eurobarca fórum "sírt" (köztük én is), hogy a labdabirtoklás a brémának kedvezett, és túl defenzív volt a játékunk, csak 20 percig vettük komolyan a meccset stb... nézd csak vissza. :wink:
VISCA EL BARCA!
real_funghi

2007.01.08. 10:31:35

Valóban szép volt, csak két észrevétel. Amit fanyalgásnak nevez, az általában Oleguer és Motta melegebb éghajlatra küldésében, Henk Ten Cate visszasírásában és Rijkaard lejjebb értékelésében nyilvánul meg. Ti is ugyanezt csináljátok, mint a madridisták, csak nektek nincs rá okotok. A többségről beszéltem.
cruyff írta:Hát ha az jó meccsnek számít, hogy a 90 percből 75-öt a barca támadott és a reál csupán - bocs de ez az igazság - kontrázott a Bernabeauban.....
Miért? Másképp meg lehet verni a Barçát? Majd ha betiltják a kontrát, akkor lenne jogos, amit írtál. Jó meccs volt szerintem, de ennyi és semmi több. Nem csak az a jó meccs, amikor mind a két csapat ötpercenként veszélyezteti a kaput. Az a 75 meg jó 50-nek is... De ez már elmúlt. Annyi jelentősége van a dolognak, hogy ha akkor ott sikerült, akkor azóta miért nem? Ez nem pusztán Capello hibája. Itt a játékosok is alaposan benne vannak. Tíz méterre álló társnak oda kell tudni passzolni a labdát.
gianni
Entrenador del Barça

2007.01.08. 10:05:54

Ez szép volt cruyff.
Egyetértek!
cruyff
Entrenador del Barça

2007.01.08. 09:59:54

wakii írta:Jegyzet: Hogyan Tovább? by wakii

várom a véleményeket.... :oops:
Én nem értek egyet nagyon sok mindennel amit leírtál. Nem értek egyet azzal, hogy a reál lélektelenül játszott. Egész egyszerűen pillanatnyilag ennyi támadópotenciál van a csapatban. Ezt persze egy madridista soha nem fogja tudomásul venni, de már belefáradtam a sok vitába. Amíg így gondolkadnak madridban, addig jó nekünk. Nagyon fontosnak tartom megjegyezni, hogy én például soha nem úgy ítélek meg egy csapatot, hogy milyen eredményt ért el egy adott meccsen, hogyan játszottak egy adott meccsen, hanem, hogy milyen tendenciák fedezhetők fel, mennyi potenciál van egy-egy csapatban. Mert hosszú távon ez dönt. Madridban ,és ez igaz a magyarországi madridisták többségére is, mindig az adott szituáció után ítélnek. Mondok egy példát: Ha nyer a csapat rossz játékkal, akkor a barca szurkolók többsége már fanyalog. Ha ugyanezt teszi a madrid, akkor madridban már "félistenek" játszanak. Remek példa a Te általad is említett "el clásico", amelyet Te a madrid jó meccsei közé soroltál. Hát ha az jó meccsnek számít, hogy a 90 percből 75-öt a barca támadott és a reál csupán - bocs de ez az igazság - kontrázott a Bernabeauban..... akkor most miért várjátok, hogy egy masszív csapat otthonában brillírozzon a csapatotok? Ja, hogy ellenünk nyertetek 2-0-ra... az mindjárt más..... Másik példa: Cannavaro a Ti szemetekben nem a múlt évi teljesítménye alapján lett "a világ legjobb védője", (ez idézet volt a madridista.hu-ról) hanem mert leigazoltátok. Most meg már páros lábbal rúgnád ki??? Egyébként nem értek egyet azzal amit róla írtál, mert tényleg a világ EGYIK legjobb védője, és szívesen elfogadnám a Barcelonába is. Igazából azt nem vetted figyelembe, hogy a reál TELJESEN más stílusban játszik mint a juventus, vagy akár az olasz válogatott. Tudom mi a problémátok, mert nálunk is ugyanaz. A Barca és a reál támadófocit játszik, mégha nem is mindig sikerül, és a védő MINDIG sokkal jobban ki van szolgáltatva egy ilyen csapatban mint mondjuk gy olasz válogatottban, ahol rajta kívül még 10 másik ember ugyanúgy besegít a védekezésbe. Enyhén fogalmazok: Thuram, Puyol, Marquez, Zambrotta sem azok a bombabiztos védők a Barcában, pedig hazájuk válogatottjaiban "félistenek". Persze mert itt alapvető elvárás, hogy segítsék a támadásokat is... a középpálya meg nem mindig ér vissza... Végezetül: emlékezz Tacchinardi nyilatkozatára Capellot illetően a bajnokság elején. Valóban tényleg csak a rosszindulat szülte gondolatokat fogalmazott meg???
VISCA EL BARCA!
Subinho
Director del Fútbol

2007.01.08. 08:39:32

a barcáról: egyre jobban érzem, h hiányzik innen ten cate. nem reikarddal van itt a baj, mert tudjuk csinált ő már hülyeséget az utóbbi években, amit nem értettünk, de ennek ellenére nyertünk sorban... most viszont valahogy fejben nincsenek ott a játékosok és bár nem látok a fejekbe, de azt tudjuk mi változott! nem hinném, h reikard tavasz óta 180 fokos fordulatot vett felfogásban, mert ő sztem most is ugyanazt csinálja, viszont nem áll mögötte olyan ember akire rá lehet bízni a csapatot! tegnap sokan hiányoztak, de az a baj, hogy szeptembertől nem a megszokott barcát látjuk. csak pillanatokra sikerül nekik hozni a tavalyi-tavaly előtti formát. ilyen játékkal a pool ellen csomagolhatunk...

a realról: tisztán látszik, capello bármilyen jó edző a realnál nem vált be! a barca is szenvedett franki érkezésekor, de aztán megtalálta az ideális felállást/csapatot és végül végigverte a mezőnyt tavasszal és csak 1-2 meccs kellett volna a ligához is! ez a real szenved, nem jó a játék, [auto_cenzúra] a csapat és csak kapkodnak megint, nem találnak ideális kezdőt/felállást! még ha össze is kapják magukat, az eddig mutatott játék alapján nem hinném, hogy ezekkel a játékosokkal nyerni tudna valamit a real és főleg, hogy capello stílusát sokáig rá lehet erőltetni erre a csapatra!!!
del bosque óta egyetlen edző volt, aki jó csapatot tudott összerakni! az pedig wanderley luxemburgo volt!!! hiba volt kirúgni!!!

a bajnokság jelenlegi állása teljesen igazságos! a sevilla megérdemelten vezet, a barca nem érdemelné meg, hogy első legyen és a real is ott van pont amennyit érdemel!!! csak abban bízok, hogy tavasszal jobban fog menni a srácoknak eto'o-val és nem ez lesz a végeredmény...
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.01.08. 08:10:31

A tegnapi meccsről:
Gyönyörű volt Xavi gólja, a többiről meg inkább nem akarok írni.
Andris
Adminisztrátor

2007.01.08. 08:02:58

Game90 írta:Ha így folytatja Capello sztem a szezon végén távoznia kell :roll:
Hogy változik a világ :arrow: Cannavarót csak úgy sztárolták a m.hu-n, most meg már elakarják küldeni :roll:
Ezt már megszokhattad volna.... :wink:
Nem is baj, ha kihullanak a hentesek a ligából, csak hát azokat a gyönyörű gyertyákat fogom hiányolni...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.01.07. 22:25:42

Ha így folytatja Capello sztem a szezon végén távoznia kell :roll:
Hogy változik a világ :arrow: Cannavarót csak úgy sztárolták a m.hu-n, most meg már elakarják küldeni :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
aynas
Capitá del Barça

2007.01.07. 22:18:27

saviola se csinált volna többet mint ezu. mióta nem játszott tét meccset? 2 hónapja
az ifiből hozok külömb gyerekeket mint ez a 4 szerencsétlen elől.

márkeznek ez már hányadik nagy hibája is volt amiből gólt kaptunk ?
hát sokadik azt mondja hogy (figyeld csak úgy fejből )
cselzi ellen othon a 2. gól
zaragoza ellen simán róla kaptuk ugyebár szöglet után
malloraca ellen 2-0 után mekkora hibát csinált fedezni akarta a labdát a szerencsétlen.
hirtelen ennyi bocs rafa ha valamit kifelejtettem volna
szélső védőink gyengék voltak. iniesta pedig bizonyította hogy nem tud igazi iránytó vezéregyéniség lenni amikor nincs roni + deco(szabi előtti szólón kívül semmi)

(azé kemény 17. forduló és a reál már 5 zakó)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.01.07. 22:16:02

Sok igazság van benne. Az az érzésem,hogy Capello alapvetően nem megfelelő edző nektek,mégpedig a játékfelfogása miatt.Jó tudom,nyert már bajnoki címet,de a játék akkor sem volt az igazi.Nyáron ott volt a sansz,hogy visszahozzátok Del Bosquét,az utolsó edzőt,aki csapatot rakott össze nálatok,de úgy érzem,itt is a "név"kellett a vezetőségeteknek inkább.Ezenkívül én úgy látom,hogy a keretetek alapvetően a Capello féle focihoz lett alakítva.Nincs pl.igazi játékmester(Guti nem megfelelő),és Gago sem az az utolsó passzos játékos,inkább mélységből irányít.Az pedig,hogy egy Real Madrid egy csatárral játszva un.esélyleső játékot nyújtson,én még eddig-capello előtt- nem láttam.
Rivaldo-A Legnagyobb.
elprat
Capitá del Barça

2007.01.07. 22:16:01

Enrique21 írta:Na jó télleg túlóztam,mert ma mi is rohadt gyengék voltunk.
De ha jól tudom a realnak nincs annyi hiányzója...
Az aranylasztis csapat ennyit tudott ma(is) :lol:
Pontosan,nekik nincs igazából hiányzójuk a támadósorból,nekünk meg vannak sajnos nagyon is!
Mi így is "hoztuk" meccset,de csak pontrúgásból,bár azt r....dt szépen!
Jövő 7en kiegészülünk Ronnieval és Deco-val,akkor pár fokkal jobban szuperálunk remélhetőleg.A Madrid marad kb ezen a szinten,legalábbis nem igazán látok bennük kurázsit....
S ha így játszanak,hogy szaladgálnak csak mint pók a falon,mi lesz később?Bár ez az ő bajuk...
Plusszban visszakapjuk még Eto'o-t és majd Messit,még jobbak leszünk,de mi legalább ott leszünk a szeren mert nem vagyunk egy elkényeztetett ,galaktikus, hisztis, sztárfutballistákból álló reklámkampány.
Mi csapat vagyunk és focizunk,a szórakozást meg nem a pályán csináljuk ebben az esetben hanem a haverokkal azon kívül....
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Enrique21
Capitá del Barça

2007.01.07. 22:12:39

Ezt frankón leírtad!Grat!
De arra inkább nem válaszolnék,hogy hogyan tovább..
De még szerintemCapello se tudná megmondani :roll:
Hááát nem lennék most(meg soha az életben!)madridista
:wink:
Boixos
Llegenda del Barça

2007.01.07. 22:12:05

ellenünk valszeg nem tette volna be, de egy zsinórban 9 meccs óta nyeretlen brigád ellen sztem belefért, h betegye. más kérdés, h egyelőre sz.rt sem ért a gyerekkel.
na, azért annyira nem aggódok a madrid mai teljesítménye miatt.
még sok ilyet szeretnék látni tőlük.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt