A Real jelen pillantban úgy [auto_cenzúra] ahogy van, és abban igaza van Capellonak, hogy a sajtó nagyon is tehet erről, bár Capello is hibás, mivel ő mondta, hogy 2 hónap kell neki, pedig ez egy gyökérség, egy csapat építéséhez legalább fél év kell, de inkább még több. Ráadásul minden meccsen más kezdőjük van, ez sem lehet túl jó.
Cannavaro és Emerson igazolás érthetetlen volt, de még jól is elsülhetett volna neki, de nem így történt. Egyszerűen nem fekszik nekik a spanyol foci. Szerintem, ha visszamennének Olaszországba, újra nagyon jók lennének. Bár arról fogalmam sincs, hogy lehet egy 32-33 éves játékost leigazolni, ez csak nagyon ritka esetekben jön be, pl. Larssonnál bejött
Sorra igazolják a fiatal tehetségeket, akikből nagyon nagy játékos lehet (Cicinho, Marcelo, Gago, Higuain), de egyelőre, csak Dél-Amerikában bizonyítottak, erősen kérdéses még, hogy Európában mire lesznek képesek.
Diarra leigazolása érthető volt, mivel ők is rosszul álltak a védekező középpályás poszton, de nem értem, hogy most miért akarják eladni. De ha már így alakult, akkor én bepróbálkoznék nála a Barca helyében, hiszen rendkívül sokat lendíthetne rajtunk, de az kétségtelen, hogy nagyon sokba kerülne.
Annak a csapatnak teljes újjáépülés kell. Már sajnálom a Real szurkolókat, de Raulnak távoznia kell onnan, és tudom, hogy szinte feldolgozhatatlan, még emlékszem, arra amikor arról volt szó, hogy Puyolt eladják. Ronaldonak is távoznia kell, de én annak örülnék, ha Spanyolországban maradna, de ebben nem hiszek, hogy itt maradna.
Helguera is távozni fog előbb-utóbb, pedig őt nagyon kedvelem.
Cassano távozása meg csak jól jönne a Realnak, mert csak bomlasztja a morált a csapaton belül.
A nyári igazolásaik közül eddig csak Van Nistelrooy hozza a tőle elvártakat, bár mostanában már ő sem, mert nem szolgálják ki.
Mindenesetre kiváncsi vagyok, mikor lesz a Realból megint jó csapat
Na mind1, a lényeg, hogy ennek mi Barca szurkolók csak örülhetünk