Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem láttam, milyen volt a madrid kezdője?Game90 írta:Betis-Real 0-0Nagyon gyenge meccs volt
Pedig szokj hozzá a gondolathoz hogy lehet hogy a L'pool elleni 1. meccsen is ő lesz a kezdő!Melkor írta: Alig várom már, hogy a kispadon lássam gyulát, komolyan mondom, hogy szinte a sírás kerülget, ha hozzá kerül a labda....., ha nem kapna akkora passzokat Ronaldinhotól akkor abszolút semmi haszna nem lenne a pályán!
sport1 es műsorban is mutatták, abban amelyikben Mészöly meg Várhidi is "beszél", nah de az a lényeg hogy Casillas-ra szavaztak legkevesebben csupán 7,6 vagy 7,8 et kapottReplay írta:Capello-val együtt 25re lehet szavazni, én csak a listavezetőket emeltem kiU.i.: gondolom több nevet is meg lehet nevezni,vagy hogy zajlik? sok ez a %...
Nincs itt semmi pont LG-nél. A Barcáért nem kell aggódni, mert összeszedik magukat és 1-2 hét múlva visszatérnek a sérültek. Hozzáteszem, hogy Eto'o pont egy legalább 3 meccsből álló hazai "túrán" fog visszatérni, tehát jobb időpontot nem is tudna találni a belerázódásra...wakii írta:Ismét LG-nél a pont...LG írta: Mégsem tudtunk elhuzni, mégis kikaptunk a madridtol, és a mutatott játék is jocskán hagy kivánni valot maga után..
Mindenki arrol bexél, ha visszajön Etoo meg Messi, akkor az ellenfeleknek lex sirás-rivás + fogak csikorgatásaCsak hogy ez nem biztos, h igy lesz. Amikor még teljes volt a keret, akkor sem ment már, elég, ha a monakoi [auto_cenzúra]ásra gondolok
És ilyen sérülés után nem ugy m1 ám, h hip-hop, 1ből csucsformába lexnek, idő kell
Amugy más csapatoknak is vannak sérültjei
1 ilyen csapatnak mint a Barca meg pláne nem lehet ez kifogás
![]()
A getafenak még igy is sokkal szerényebb volt a kerete, minden poxton jobb játékosunk volt, ahhoz képest 0 teljesitményLehet röhögni a madridon, de én inkább most a Barcáért aggodom
Amugy meg ahány pontot elhullajtottunk, már eluszhatott volna a bajnokság
Szerencse, h a rivállisok még minket is alulmulnak.
Sztem kicsit túl bizakodoak vagytok... ok, hogy lehettek azok, de azért ez sztem egy kicsit tulzás gondolok itt arra, hogy "én egyátalán nem aggódóm" és stb. stb. ... Meg a sérülések szempontjából lehet nincs szerenecsétek, de amugy viszont rohadt (elnézést) szerencsétek van/volt több esetbe...
![]()
písz
wakii
Aztán a nagy Reálosok meg majd nézhetnek az év végén amikor mienk lesz a bajnoki cím és akkor majd verhetik a mellüket hogy " Igen, megvertük a bajnokot". De ezzel [auto_cenzúra] se fognak majd érni. Úgy, hogy szerintem ennyi. Nem kéne azért itt keménykedni. O.K?wakii írta:azért mégse kellene lehulladékozni a realt...Atesz írta:Megértem, hogy elmegy abból a hulladék csapatból Beckham, de miért pont Amerikába.![]()
Simán mehetett volna az Interbe. Sztem csak a pénz miatt igazolt oda, meg Hollywood miatt.de ez csak az én véleményem... mert ez a hulladék csapat lehet formán kivül van régóta, de akkor is ebben a szezonban 2-0-ra megverte az isteni csapatot...
písz
de hiába ha ez az "isteni" csapat a "hulladék" előtt áll a tabellán és a "hulladék" a fél csapatát edzőstől el akarja küldeniwakii írta:azért mégse kellene lehulladékozni a realt...Atesz írta:Megértem, hogy elmegy abból a hulladék csapatból Beckham, de miért pont Amerikába.![]()
Simán mehetett volna az Interbe. Sztem csak a pénz miatt igazolt oda, meg Hollywood miatt.de ez csak az én véleményem... mert ez a hulladék csapat lehet formán kivül van régóta, de akkor is ebben a szezonban 2-0-ra megverte az isteni csapatot...
písz
azért mégse kellene lehulladékozni a realt...Atesz írta:Megértem, hogy elmegy abból a hulladék csapatból Beckham, de miért pont Amerikába.![]()
Simán mehetett volna az Interbe. Sztem csak a pénz miatt igazolt oda, meg Hollywood miatt.
Capello-val együtt 25re lehet szavazni, én csak a listavezetőket emeltem kiU.i.: gondolom több nevet is meg lehet nevezni,vagy hogy zajlik? sok ez a %...
Cassano,Emerson,Salgado nem áll túl fényesen,de ők érthetőek is,bár jobban megnézve a listát szinte mindenkiReplay írta:Nem tudom volt-e már...
Marca oldalán 36ezren szavaztak, hogy ki menjen a realból.
Listavezetők:
Michel Salgado 82,43%
Cannavaro 38,2%
Helguera 45,56%
Pavón 69,3%
Roberto Carlos 61,52%
Bravo 73,75%
Emerson 80,7%
Beckham 75,24%
Cassano 88,19%
Raúl 52,16% (!)
Ronaldo 70,22%