Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezzel 1etértek,amúgy meg csak azzal van a baj hogy a "még több pénz" miatt elcseszte,MÁR RÉG nem a valós értékei miatt beszélnek róla...Boixos írta:amikor a muban és régebben a válogatottban játszott, akkor még én is csíptem, de mostanra már egyáltalán nem erről szól a dal.
talán nem kellett volna a hisztije v a hülye felesége miatt lelépnie angliából, ott királyként nyomhatná még mindig.
bocs elírtam, oda akartam írni az utódot is...elprat írta: Rivaldinhonak:fekete gyöngyszemnek Pelét nevezik,Robinho- főleg ha így folytatja- a nyomába sem ér soha!
Amúgy senki nem írt olyat vagy hasonlót h miatta történik az a sz.ság, ami ....hát már elég régóta Madridban folyik...ne értsd félre
YoooooooBoixos írta:egy statiszta a zsilett borotvareklámjából.elprat írta: Amúgy ki az a Beckham......?![]()
![]()
hát szeretnél te olyan statiszta lenni.... azért az Mu-s meg Válogatott éveket fel lehetne eleveníteni, tudnillik elég jólt tolta, és azt mondom h nem szerepelt le a madridnál, amiért vették megtette, rúgott pár szép szabi gólt, és hát nem rajta múlt h nem nyertek kupát... Beckham szerintem igen is jó játékos (voltBoixos írta: egy statiszta a zsilett borotvareklámjából.
Kedves Krojf,nem tudom megállni de azt kell mondjam mégis:kivételek márpedig mindig vannak!!!Krojf írta:Komáim!
Azért gondoljatok bele. Mi lesz azokkal a hölgyekkel, akik csak azért
ültek a honi sporttelevíziók elé, hogy Beckham sármjában gyönyörködjenek!
Mi lesz most velük? Ez az ember átmegy az Újvilágba és nem láthatjuk
többé ezen csatornákon!
Mily' hatalmas fájdalma ez a női lelkeknek...!
Világít erre rá Krojf.
Atesz írta:Remélem nem volt még ez a kép
Diego López- Torres, Ramos, Helguera, Roberto Carlos- Reyes, Gago, Diarra, Robinho- Higuaín és Van Nistelrooy.lionelmessi19 írta:Nem láttam, milyen volt a madrid kezdője?Game90 írta:Betis-Real 0-0Nagyon gyenge meccs volt
Azért ennyire ne rimánkodj, hogy kilábaljanak a hullámvölgyből...Subinho írta: a margó meg nagyon szenved! hihetetlen, de én azt látom, hogy a csapat fúrja belülről a kapálót, mert egy ilyen edzővel, ilyen sztárok ilyen rosszul játszanak!!! hihetetlen!!! del bosque papa kell ode!!!
jaja, giulynak más a stílusa, mint messinek! igaz, hogy messi jobb, de ha ő játszik a milan ellen, akkor tuti nincs az a bomba gól... ugyanez a szitu pl. bellettivel. ha a BL döntőn mondjuk már játszott volna zambrotta, akkor tuti nincs az a gól, mert így csak bell megy előre, mint a gyorsvonat! pont ezért nem kedveli reikard. és persze lehet azt is mondani, ha larsson nem jön be a BL döntőn, akkor nincs az a 2 gól...Ordog írta:Pedig szokj hozzá a gondolathoz hogy lehet hogy a L'pool elleni 1. meccsen is ő lesz a kezdő!Melkor írta: Alig várom már, hogy a kispadon lássam gyulát, komolyan mondom, hogy szinte a sírás kerülget, ha hozzá kerül a labda....., ha nem kapna akkora passzokat Ronaldinhotól akkor abszolút semmi haszna nem lenne a pályán!
Sztem annyira nem rossz... régen én is szidtam, de rájöttem hogy fontos láncszeme ő a csapatnak!
Ne feledjük hogy 2 éve ő volt a bajnokcsapat egyik stabil kezdőcsatára. Tavaly is kb. a meccsek felét kezdőként játszotta végig... Milan elleni összecsapást ő döntötte el!
És ha Messi továbbra is ilyen sérülékeny lesz akkor szükségünk is lesz még rá igen sűrűn!
Kell ő a csapatnak!!!