Go Gunners !

NAGYJÁBÓL az a csapat játszott,amely eljutott idáig.Angliában nem meglepő,h az a csapat játssza végig,akik elkezdték.Sir Alex legalább következetes volt.Bár lehet kicsit túl sok fiatalkorút dobott be egyszerre,dehát ő tudja.Varga Tamás írta:Kipottyant a MU....
A kezdőt látva nem tudom, mi volt a célja SAF-nak, de hogy nem a győzelem, az tuti.
Az Everton példáján remélhetőleg az Arsenal is fellelkesül, és eltünteti a Barca útjából a MU-t.
Azt gondolom, a skót mester azt eltolta picit. Ilyen kezdővel max. a WBA ellen küldhette volna ki a csapatát, de nem egy Everton ellen. Vagy nem is akart a döntőbe jutni.
Hát azért Angliában az FA kupának vannak a legnagyobb hagyományai, úgyhogy ezt egyáltalán nem szokták feladni.House írta:Azt mindenesetre tudni kell, hogy 1. a Bajnokság, 2. a BL és csak a 3. az FA kupa. Szerintem, ez csak egy bónusz lett volna. A kezdőn látszott is, hogy a nagy meccsekre pihenteti pl.: Rooney-t, CR-t. Gyerünk Arsenal, ki kell ejteni az MU-t.Varga Tamás írta:Kipottyant a MU....
A kezdőt látva nem tudom, mi volt a célja SAF-nak, de hogy nem a győzelem, az tuti.
Az Everton példáján remélhetőleg az Arsenal is fellelkesül, és eltünteti a Barca útjából a MU-t.
Azt gondolom, a skót mester azt eltolta picit. Ilyen kezdővel max. a WBA ellen küldhette volna ki a csapatát, de nem egy Everton ellen. Vagy nem is akart a döntőbe jutni.
Azt mindenesetre tudni kell, hogy 1. a Bajnokság, 2. a BL és csak a 3. az FA kupa. Szerintem, ez csak egy bónusz lett volna. A kezdőn látszott is, hogy a nagy meccsekre pihenteti pl.: Rooney-t, CR-t. Gyerünk Arsenal, ki kell ejteni az MU-t.Varga Tamás írta:Kipottyant a MU....
újrajátszás csak elődöntők előtt van, itt már a Wembley-ben játszik mind a 4 csapat,és a döntő is ott lesz, hosszabbítás lett volna,de behúzta végül a Chelsea, remélem M.U.-Chelsea lesz a döntőben.barca99 írta:Döntetlen esetén ugye újrajátszás van az FA-kupában? Csak mert ha hosszabbítás lenne, akkor inkább győzzenek az Ágyúsok, de ha újrajátszás, akkor jó az x, fáradjon egy kicsit a Chelsea plusz egy meccsel...
Inkább Lampardra, mekkora labdát adott te jó ég!kennyke04 írta:ah, csak azért örülök ennek a gólnak mert talán így nem lesz hosszabítás
vigyáznunk kell majd erre a Drogbára azért, hihetetlen *** tud lenni mégis betalál
Nem lesz újrajátszás. Hosszabbítás lesz sajnos...barca99 írta:Döntetlen esetén ugye újrajátszás van az FA-kupában? Csak mert ha hosszabbítás lenne, akkor inkább győzzenek az Ágyúsok, de ha újrajátszás, akkor jó az x, fáradjon egy kicsit a Chelsea plusz egy meccsel...