Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
IgenAtesz írta:1-1-gyel ugye kiesik a Real???
Hu bocs nem tudtam hogy az te vagyLos Banditos írta:Itt az idő már hogy kapjanak egy pofont,túl nagy lett az arc...
Ja, én is látam. Nagyon remélem, hogy nem a mieink voltak, és azok Alaves szurkoló voltak.FCB_gábor írta:Most valahogy beugrott a kupa mérkőzésünk....feltűnt valakinek, hogy hazai pályán megdobálták Olegueréket a szöglet zászlónál vagy esetleg én láttam rosszul?
Ronaldo más szitu, viszont ha esetleg Riquelme vagy valamelyik másik mellőzött playánk mondana ilyet akkor lehetne felháborodni, bár engem nem izgatna.Rivaldo11 írta:Megértem.Én is hasonlóképp éreztem volna,ha fordítva játszódik le a dolog,és mondjuk Ronaldo műveli ugyanezt.Ez fel lett fújva,de Eto'o-ban ez nagyon benne lehetett,és az alkohol előhozta belőle...
igen az enyém... egyébként nem tudtam, hogy eto ittas állapotba voltRivaldo11 írta:Na,ez már akkor is tetszettLos Banditos írta:Nosztalgiázzunk![]()
szerintetek az ide nagy tisztelettel írogató wakii barátunk hozzászólása olvasható a video alatt?
Biztos a szivére vette...
Na,ez már akkor is tetszettLos Banditos írta:Nosztalgiázzunk
Köszönöm! Az, h Etooval volt nagy botrány, az megvan igy utolag, de ezt a szöveget így vmiért nem hallottam még.elprat írta:Szóval,mikor ünnepelték a '04-'05-ös bajnoki címüket a Nou Campban(volt ott csoki,ropi,nápolyi,tűzijáték,zenebona stb)néhány játékos+az edző stb szólt néhány jó szót a néphez.lionelmessi19 írta:Leírná vki röviden?
Többek között Eto'o is,és (állítólag) kissé illuminált állapotában elszaladt vele a ló és nagyon csúnyákat mondott a Madridról:vmi olyat h "népmuvészeti cserépedény Madrid tisztelegj a bajnok előtt),(javítsatok ki nyugodtanha nem teljesen stimmel-nem vágom a nyelvet).
Ill folyamatosan ezt skandálta a mikrofonba,néhányan próbálták csitítani de nem sok sikerrel meg akarattal....
Persze nagy botrány kavarodott belőle ám Eto'o utólag bocsánatot kért(vhogy így):"hibáztam,abba tányérba köptem amiből korábban enni kaptam "stb stb)
Mint tudod Eto'o a Real játékosa volt korábban de szivatták ,kölcsön adták a Mallorcának ,hitegették stb-majd a Barcához került ahol szerencsére meg van becsülve,és ő meg- megintcsak- szerencsére, meg is hálálja a Barca szeretetét k8)![]()
VETTED AZ ADÁST?DE SZTEM KERESS RÁ HA PONTOSAN,BETŰRŐL BETŰRE ÉRDEKEL....