Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
458 ponttal zártam!Bodi írta:Egyébként kinek hány pontja lett összesen?
Hát irigyellek! Nekem még ez a félév...idegbeteg vizsgaidőszak (két szigorlat), meg a szakdoga...államvizsga...vááá, gratula! Ja, meg a kis érettségizőknek is!Ordog írta:Megvan a szakmai nyelvvizsgám! Isteni!!!
Na már csak egy szóbeli, meg egy záróvizsga van hátra 40 tétellel meg szakdoga megvédéssel. másfél hét múlva már a bahamákon fogom süttetni a hasam két maláj kurvával...
Kemény volt ez a félév, kell egy kis pihi mert begolyózom
Ha úgy vesszük, nekem szerencsém volt, irodalomból Balassi Bálintot húztam, ahol be kellett mutatnom a Júlia versekben a reneszánsz vonásokat, nyelvtan a mgh és msh törvényszerűségei(ez könnyű voltDagoth ur írta:Jó neked!
Én majd csütörtökön,addig még tanulok ezerrel.Remélem majd szerencsém lesz és valami könnyű tételt sikerül kihúznom pl.nagy földrajzi felfedezések
fcjoc írta:grat Cooltiszo-nak Smile és mindenkinek aki leérettségizett, Rajmó-nak is.
Jó neked!Rajmó írta:VÉGE VAN![]()
![]()
![]()
bocsi a nagy betűkért, de ez muszáj volt![]()
![]()
sikeresen leérettségiztem, holnap megyek biziért és vége van, el se hiszemnem kell több tanulás, istenem
![]()
Többieknek kitartást, nem olyan nehéz, mint aminek gondolnánk, én is tök paráztam meg minden, a tanárok normálisak voltak, ha valamit nem tutam, akkor segítettek. Szóval, csak semmi idegeskedés
KöszönömHAnonymus írta:Huh Cooltiszo, a 480 az teljesítmény a köbön, a 100% matek emelthez meg külön gratulálok. Csak annyit kérnék hogy ne managernek vagy marketingesnek menj.