Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj h csak AKAR gurítani, mert a gurításai rend szerint a kapu közepéhez gurulnak...Léfe írta:Csak az nem tetszik, hogy szinte mindig a hosszuba akar guritani. Pedig a kapunak van más része is és több erő is lehetne egy-egy löketbe. A kapusok meg ismerik a szokását.
Tényleg ráférne egy két formás kis góólDrukker írta:Ámen:D:D:Ddanko94 írta:Most látszik Henry-n h leszra az egészet csak a focira és a Barcára koncentrál. Az utóbbi hetekben egész jól játszott és végül úgy döntött h odadja a 10 milliót csak hagyják már békén. Remélem ma középen fog játszani Hleb és Messi közt és hozza nekünk a meccset!
Igen!!!A tegnapi teljesítményével meg vagyok elégedvegekkodan írta:Már tegnap is írtam, hogy tegnap nagyon hasznos, strapabíró és masszív játékot nyújtott. Egyetlen dologban kell változnia: ha lövésre szánja el magát, ne passzolja le a kapusnak a labdát. Hihetetlenül béna még kapuralövésben.
De remélem már tényleg alakul.
Azért én még hozzátenném,h szerintem egy az egyekben is javulhatna.Nagyon ritkán vállalja fel az egy az egy elleni párharcokat.Sokszor visszaveszi és hátrapasszol vagy egy lagymatag bepassz vagy beívelés középre.gekkodan írta:Már tegnap is írtam, hogy tegnap nagyon hasznos, strapabíró és masszív játékot nyújtott. Egyetlen dologban kell változnia: ha lövésre szánja el magát, ne passzolja le a kapusnak a labdát. Hihetetlenül béna még kapuralövésben.
De remélem már tényleg alakul.
Az idény végére már bomba formában lesz!!!!!!Etooka írta:De már az is jobbLa Pulga írta:"Adriano nem fog megázni, mert kapott egy jó nagy esernyőt Henry-tól"
![]()
Egész jól nyomta, de a rúgása felér egy hangyáéval.Legalábbis szerintem folyamatos fejlődés látható nála!Szerintem tér vissza az önbizalma !
És remélem,lesz még 1-2 olyan meccs,amit Titinek köszönhetünk majd![]()
És az az esernyőNagyon laza