Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha már újra lett formálva az oldal, csinálhattatok volna pletyka rovatot, de ti tudjátok.real_funghi írta:
A gyorshírekbe szoktunk rakni olyan "híreket" is, amik nem érdemlik meg, hogy érdemben foglalkozzunk velük (azaz nem fordítjuk). Amúgy meg ez egy nyilatkozat része volt, nagy valószínűséggel még igaz is. Hogy volt 2 ember, aki hülyén kezelte... Hát biztos akkor az egész szurkolótáborunk hülye... Nem baj, én így is jól érzem magam.
A gyorshírekbe szoktunk rakni olyan "híreket" is, amik nem érdemlik meg, hogy érdemben foglalkozzunk velük (azaz nem fordítjuk). Amúgy meg ez egy nyilatkozat része volt, nagy valószínűséggel még igaz is. Hogy volt 2 ember, aki hülyén kezelte... Hát biztos akkor az egész szurkolótáborunk hülye... Nem baj, én így is jól érzem magam.lionelmessi19 írta:Csak és kizárólag valami hülyeségből kialakult pletyka miatt rakhatta be vmelyik hírszerkesztő odaát, megjegyzem kicsit vehetnék komolyabban a "hír"szerkesztést.
Vagy akkor Gyorshírek-et gyorsan át kéne nevezni pletykarovatnak.
Egy kicsit kevésbé kapkodva, és esetleg neadj isten több mondatra tagolva...Raziel írta:szerintem vagy nyer a sociedad vagy maximum egy döntetlen tuduk elképni ma,nincs formában a madrid,de ezt tudjuk,mi pedig remélem a reacingnak rugunk 4et,de nem ez a lényeg hanem hogy végre szépen játszunk,de ha játszik,eto'o,messi és ronnie akkor erre van esély....
A körítés nélkül ezt jelenti:lionelmessi19 írta:![]()
Nem tom, mit jelent a szöveg...
De így is jó. Ha valaki tud fordítani...pls.
Ez de nagyLos Banditos írta:
A mérkőzés végén csalódott Oleguerek![]()
Rivaldo11 írta:Összeállítás:Oleguer-Oleguer,O.Presas,Oleguer Presas,Presas-Perrero írta:Barca - Real 5-5golszerző: Oleguer '15 '22 '32 '56 '78 ill Oleguer '85 (ög) '86 (ög) '87 (ög) '88 (ög) '89 (ög)
Kiállitva: Oleguer '90
Oleguer,Oleguer,Oleguer P.-Presas ,Oleguer,Oleguer.
Egy apró változtatás:Presas helyett Oleguer kerül át a támadósor jobb oldalára.
Ki lehet forgatni a szavaimat, szíved joga. Illetve úgy értelmezed, ahogy akarod.sergi1989 írta: te má nem azért mikor dumáltá a jó öreg galiánival?vagy netán msn-en szoktatok?mer ebből a nagyon ugy tünik!mert ahogy mondtad te el "árulod"akko ha ennyit tudsz akkor kicsit sürrübben kéne megosztanod velünk nem...legalábbis én kiváncsi lennék mit tudsz még...
MSN-en Cicinho beszélt Kakával. Ezt le is hoztátok hírként, amiből ugye azt szűrtétek le, hogy Kaka hozzátok igazol:DDDsergi1989 írta:te má nem azért mikor dumáltá a jó öreg galiánival?vagy netán msn-en szoktatok?mer ebből a nagyon ugy tünik!mert ahogy mondtad te el "árulod"akko ha ennyit tudsz akkor kicsit sürrübben kéne megosztanod velünk nem...legalábbis én kiváncsi lennék mit tudsz még...lionelmessi19 írta:semmit valóságalapja nincsen az egésznek, úgyhogy ha már kívncsi vagy, elárulom:
nem lesz belőle semmi. méghogy tárgyalnak. Nem tárgyal senki senkivel.
Hát igen...az igaz,hogy küzd minden meccsén,de nem az a típus,akinek annyit számítana a pályán a jelenléte,meg a teljesítménye,hogy elkezdenek kilábalni a bajokból...legalábbis madridban nem...Perrero írta:sőt...lionelmessi19 írta:Bekemmel nem lesznek beljebb...
te má nem azért mikor dumáltá a jó öreg galiánival?vagy netán msn-en szoktatok?mer ebből a nagyon ugy tünik!mert ahogy mondtad te el "árulod"akko ha ennyit tudsz akkor kicsit sürrübben kéne megosztanod velünk nem...legalábbis én kiváncsi lennék mit tudsz még...lionelmessi19 írta:semmit valóságalapja nincsen az egésznek, úgyhogy ha már kívncsi vagy, elárulom:Atesz írta:Kiváncsi leszek mi lesz Kakával.
Ha eladja a Milan az a legnagyobb hiba lesz az évszázadban....
nem lesz belőle semmi. méghogy tárgyalnak. Nem tárgyal senki senkivel.
semmit valóságalapja nincsen az egésznek, úgyhogy ha már kívncsi vagy, elárulom:Atesz írta:Kiváncsi leszek mi lesz Kakával.
Ha eladja a Milan az a legnagyobb hiba lesz az évszázadban....
Ha jáccatja Capello, akkor ezekután erősen meg fogom kérdőjelezni bármit is mondd...Krojf írta:Komáim!
Még semelyikőtök nem jegyzette ide, hogy Capello visszavette
David Beckhamet a keretbe és lehet, hogy még játszani is fog.
Csak megkérdezem, hogy hogyan csapódik ez le Bennetek?
Kérdi ezt Tőletek Krojf koma.
Ez mondjuk így nem igaz, de én sem értem, miért bántjátok szegény Presas barátunkat. Egész jól futbalozik mostanság.lionel19 írta:nemtom mi bajotok van Oleguerrel de sztem Marquez sokkal sz***bb védő!Mental_Theo írta:
u.i.: a kapott gólokat Oleguer jegyzi