Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is volt....Én eddig egy telefonommal voltam igazán elégedett, még anno a Motorola V220-al. Nem tudom, h a többi Motorola is olyan megbízható, és olyan szisztematikus menüje van-e, de nekem nagyon bejött. A végzete az lett, h horgászás közben a táskámba belefolyott a kukorica levelevproff írta:nekem már azzal is voltak..lehet, hogy én vagyok szerencsétlen..ozsimiki írta:lehet én vagyok szerencsés,de NOKIA-kal még az égvilágon semmi bajom sem volt, ha 7 életem lenne,akkor is csak azok közül választanék.
nekem tökéletesen megfelelnek,és nem kell bosszankodnom.![]()
nekem már azzal is voltak..lehet, hogy én vagyok szerencsétlen..ozsimiki írta:lehet én vagyok szerencsés,de NOKIA-kal még az égvilágon semmi bajom sem volt, ha 7 életem lenne,akkor is csak azok közül választanék.
nekem tökéletesen megfelelnek,és nem kell bosszankodnom.
DettoAz enyém is kezd megfeküdni.HA töltőt akarok rádugni,néha elég jó játék eltalálni azt a szöget,amikor elkezdi a tölteni. Rolling Eyes Aztán meg a navigombja is megint kihagy időnként...
Szintén zenész...Mihu írta:Igenbouba írta:Akinek Sony Ericsonja van, annak is sokszor népmuvészeti cserépedényösködik az usbje?Nekem is néha ki kellett húzni és bedugni 5x, hogy vegye a lapot
nem tudtam kiről van szó, hiszen nem néztem a műsort, de rákerestem.ozsimiki írta:Tabáni István![]()
ez az ember rengeteg szeretetet érdemel,és érdemelt volna, ahogy tudom,elég rossz gyerekkora,és sorsa volt, minden dalában érződik is a fájdalom, szegény most el is sírta magát,de nagyon remélem,h nagy sikert ér el...a műsorban,és utána is.
és természetesen,h a híresség nem rontja el,bár róla aztán ezt nem tudom elképzelni, végtelenül szerény ember.
ozsimiki írta:Tabáni István![]()
ez az ember rengeteg szeretetet érdemel,és érdemelt volna, ahogy tudom,elég rossz gyerekkora,és sorsa volt, minden dalában érződik is a fájdalom, szegény most el is sírta magát,de nagyon remélem,h nagy sikert ér el...a műsorban,és utána is.
és természetesen,h a híresség nem rontja el,bár róla aztán ezt nem tudom elképzelni, végtelenül szerény ember.
Erős, de mondom az ő produkciójuk csak az a két dolog miatt érdekellevproff írta:Nekem kicsit erős volt Szirtes 10-ese....:Poldi:.. írta:Ebben a Bad Boyzos produkcióban csak az a jó ahogy Szonját és Nórát beindítják és ott olvadoznak és ....Ennyi erővel sztem MC DC is kaphatott volna.
Na jön anyám kedvenve..
Na ez engem is felhuzott! Azért durva ez, kétlem, hogy annyi ember megtudná ezt csinálni, ilyen szinvonalas produkciót hétről hétre... de legalább Nóri jól beszólt nekik.Mihu írta: Az viszont rohadtul felhúzott, mikor mondták, hogy az egyik újságban azt írják hogy minden aluljáróban szaladgál 4 jobb![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nekem kicsit erős volt Szirtes 10-ese....:Poldi:.. írta:Ebben a Bad Boyzos produkcióban csak az a jó ahogy Szonját és Nórát beindítják és ott olvadoznak és ....
Nekem csak most kezdett.Pár napja..amúgy eddig minden jó volt..bouba írta:Akinek Sony Ericsonja van, annak is sokszor népmuvészeti cserépedényösködik az usbje?