Premiership / The FA Cup
Sziasztok !
Én most regiztem be az oldalra,mert kénytelen vagyok hozzászólni amiket ti mu szúrkolók írtok.
Csak annyit szeretnék,hogy ti mu fanok vakok vagytok ! ?nemlátjátok,hogy az elmult pár fordulóba mennyit összebénázik ez sz..r mu,mondjuk ez az egész szezonjukra igaz egy két meccset kivéve,csupán csak mákkal nyerik a meccseket,épp úgy mint a reál 1 nyögvenyelős gólokkal,és nem tudom hogy visszaemlékeztek e a barca mu bl meccseikre tavalyról ?! Nem mi ? akkor mit játszott a mu barcelónában és manchastarban is ? na mit ? hát bunker focit,és csak nagyon nagy mákkal mentek tovább,úgy ahogy a chelsea ellen is a tiziknél! és az a Elton c ronaldó akkor is kihagyta a tizit,és a mostani szezonban is csak a tizikböl meg a szabikból szerzi a góljait !! Erröl csak ennyit.
Én most regiztem be az oldalra,mert kénytelen vagyok hozzászólni amiket ti mu szúrkolók írtok.
Csak annyit szeretnék,hogy ti mu fanok vakok vagytok ! ?nemlátjátok,hogy az elmult pár fordulóba mennyit összebénázik ez sz..r mu,mondjuk ez az egész szezonjukra igaz egy két meccset kivéve,csupán csak mákkal nyerik a meccseket,épp úgy mint a reál 1 nyögvenyelős gólokkal,és nem tudom hogy visszaemlékeztek e a barca mu bl meccseikre tavalyról ?! Nem mi ? akkor mit játszott a mu barcelónában és manchastarban is ? na mit ? hát bunker focit,és csak nagyon nagy mákkal mentek tovább,úgy ahogy a chelsea ellen is a tiziknél! és az a Elton c ronaldó akkor is kihagyta a tizit,és a mostani szezonban is csak a tizikböl meg a szabikból szerzi a góljait !! Erröl csak ennyit.
-
- Entrenador del Barça
Igen, igen tudom is, rosszul fogalmaztam.ozsimiki írta:House, ugyanezt írtam én isHouse írta:Ozsimiki, az a büntető bőven megadható volt, sőt. Carrick a labdát már elhúzta, Gomes pedig Carrick lábát.
Egyébként attól függetlenül, hogy szurkoltam a meccs elején a Hotspurnek, a meccs végére elégedetten néztem a TV-t, láttam egy jó mérkőzést.![]()
![]()
mármint,h megadható volt bőven.
még lesz egy nagy derbi otthon az Arsenal ellen, többi sem lesz egyszerű szntem, főleg hogy lesz Bl elődöntő is,de innen be kell húzni zsinórban a 3. bajnokságot!
GO M.U.!

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
House, ugyanezt írtam én isHouse írta:Ozsimiki, az a büntető bőven megadható volt, sőt. Carrick a labdát már elhúzta, Gomes pedig Carrick lábát.
Egyébként attól függetlenül, hogy szurkoltam a meccs elején a Hotspurnek, a meccs végére elégedetten néztem a TV-t, láttam egy jó mérkőzést.![]()

mármint,h megadható volt bőven.
még lesz egy nagy derbi otthon az Arsenal ellen, többi sem lesz egyszerű szntem, főleg hogy lesz Bl elődöntő is,de innen be kell húzni zsinórban a 3. bajnokságot!
GO M.U.!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Ozsimiki, az a büntető bőven megadható volt, sőt. Carrick a labdát már elhúzta, Gomes pedig Carrick lábát.
Egyébként attól függetlenül, hogy szurkoltam a meccs elején a Hotspurnek, a meccs végére elégedetten néztem a TV-t, láttam egy jó mérkőzést.
ui.: CR hisztijeit látva, röhögnöm kellett.
Jah és meglepetten tapasztaltam, hogy kevésszer esett el. 
Egyébként attól függetlenül, hogy szurkoltam a meccs elején a Hotspurnek, a meccs végére elégedetten néztem a TV-t, láttam egy jó mérkőzést.

ui.: CR hisztijeit látva, röhögnöm kellett.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Fernando
- Llegenda del Barça
Gratulálok a Manchesternek. Innen fölállni kevés csapat lenne képes. Én nem folyok bele annyira a vitátokba, de sztem ha idén is övék a PL, sztem jó helyre kerül. A Chelsea, Arsenal sőt még a Liverpool is csinált olyan dolgokat amiktől felállt a hajam. X-elni kiscsapatokkal, stb... MU dettó.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mikaos!
ez szép,h leírod,h csak annak köszönhetőek a további gólók,amelyek ugye a támadó mentalitásnak köszönhetőek, és sikerült is megoldani, hogy kaptunk egy bőven megadható 11est...., legalábbis első ránézésre,sőt még első visszanézésre is megadható 11est (azaz nem húdenagytévedés kategória)
szóval ez így szép leírva, de az égvilágon semmi nem támasztja alá, látva a 2.félidőbeli ferde pályát, ami a Spurs kapuja felé lejtett bőven...
ez szép,h leírod,h csak annak köszönhetőek a további gólók,amelyek ugye a támadó mentalitásnak köszönhetőek, és sikerült is megoldani, hogy kaptunk egy bőven megadható 11est...., legalábbis első ránézésre,sőt még első visszanézésre is megadható 11est (azaz nem húdenagytévedés kategória)
szóval ez így szép leírva, de az égvilágon semmi nem támasztja alá, látva a 2.félidőbeli ferde pályát, ami a Spurs kapuja felé lejtett bőven...

Én ezt nem állítottammiihii írta: Ahha,megnyugtat,h akkor ezen 2 csapaton kívüli többszáz gárda mind antifocit játszik![]()
![]()

Nem tudom másra fogni, ha ebből az évből indulok ki. A MU nagyon ritkán volt képes gólt lőni a szezonban "őszinte támadófocival". (Nem is értem, hogy miért kell ezt Barca-drukkereknek magyaráznom???miihii írta: ...Szal ne a bíróra fogjuk már...

Ha nincs a 11-es -szerintem- ugyanaz a nyűglődés lett volna, amit megszokhattunk tőlük ez évben, max. 1, talán 2 gól, az egyik szögletből, a másik meg kontrából. (Nyilván most túloztam egy kicsit, de ez a legfeltűnőbb ez évben).
Na, épp ezzel van bajom. Hogy most a mai meccs a kitűnő példája volt annak, hogyha a Manchester őszinte támadófocit játszik, abból nincs gól.ozsimiki írta: aha, teljesen anti foci, hogy már az első félidőben több helyzetünk volt, a 2.ban pedig lemostuk a pályáról az ellent![]()
látszik nem kedveled a M.U.-t,mert ha nincs 11es, akkor sem álltak volna le, nem szokás erre fele sem.
A jogtalan 11-es megborította a pályát, a Tottenham játékosok még mindig az igazságtalan 11-es miatt voltak letörve, ez alatt pedig legázolta őket a MU.
És ha ma nem is mutatott be anti-focit a MU (pedig a fél szezonra ez volt a jellemző rájuk), úgy gondolom, hogy a 11-es nélkül (szokás szerint) max. 1 gólt tudtak volna elérni "őszinte támadófocival".
Sajnos a mai világban a MU-k(ez évi), Reál-ok, Chelsea-k dominálnak, erről nem tehetnek az Arsenal-rajongók, akik -ahogy mondtad- X éve figyelik ezt a tendenciát.
Flaminit és Hlebet elengedni óriási hiba volt Wengertől. Nem is tudom, hogy gondolta ezt az egészet. Mákja van hogy belenyúlt a tutiba Arshavinnal. De most megint lehet építkezni. Ha nyáron elmegy Fabregas mit csinál? Felhoz az ifiből még egy játékost? Egy bizonyos pontig egyet értek a játékospolitikájával, de ez súlyos.
- miihii
- KHAL
Ahha,megnyugtat,h akkor ezen 2 csapaton kívüli többszáz gárda mind antifocit játszikMikaos írta:Számomra az a foci, amit a Barca és az Arsenal képvisel. A MU valaha szép támadófocit játszott, de ez évben ez egyáltalán nem mondható el róluk.miihii írta: Antifoci?
Nézed te a meccset?Ez neked antifoci?Pffff![]()
Bírói segédlet alatt mire gondolsz?Mert a tizi sztem jogos,és a 4. gól is átment a gólvonalon.
A jogtalan 11-esnek köszönhetik, hogy feljöttek, mert ez évben láthattuk, hogy mennyire meddőek a támadásaik, amikor összezárt védősor ellen kell harcolniuk.
Gomes egyértelműen elütötte a labdát. De ha valaki esetleg nem látja képernyőről, akkor a fizika törvényénél fogva, Carrick lábainak iránya és Gomes keze "derékszöget" zártak be egymással, és a labda menete majdnem "derékszöget" zárt be az eredeti menetével. Szimpla fizika, nem volt 11-es.

A tizinél az első lassítást láttam,nekem okésnak tűnt,utána meg ide gépeltem,szal nem láttam a fizikaórát.De majd meglesem később,h tuti legyek benne.
Sztem az,h 25 perc alatt ütünk 5 gólt,nem feltétlenül a bíró keze munkája.Elég lehengerlően tolja a hazai csapat a másodikban,uh idő kérdése volt a gól.Mégha esetleg véleményes büntetővel is.De ha nincs befújva,akkor is láthatóan ég és föld van most már a két csapat között.Szal ne a bíróra fogjuk már...
Vagy aztán arra fogod,amire tetszik,hisz' ez úgyis ronda antifoci,pfujj

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- ozsimiki
- Adminisztrátor
aha, teljesen anti foci, hogy már az első félidőben több helyzetünk volt, a 2.ban pedig lemostuk a pályáról az ellentMikaos írta:Számomra az a foci, amit a Barca és az Arsenal képvisel. A MU valaha szép támadófocit játszott, de ez évben ez egyáltalán nem mondható el róluk.miihii írta: Antifoci?
Bírói segédlet alatt mire gondolsz?Mert a tizi sztem jogos,és a 4. gól is átment a gólvonalon.
A jogtalan 11-esnek köszönhetik, hogy feljöttek, mert ez évben láthattuk, hogy mennyire meddőek a támadásaik, amikor összezárt védősor ellen kell harcolniuk.
Gomes egyértelműen elütötte a labdát. De ha valaki esetleg nem látja képernyőről, akkor a fizika törvényénél fogva, Carrick lábainak iránya és Gomes keze "derékszöget" zártak be egymással, és a labda menete majdnem "derékszöget" zárt be az eredeti menetével. Szimpla fizika, nem volt 11-es.

Arsenal meg sokra megy,h úgy ahogy jó átlaggal játszik szép focit, gondolom szurkolóiknak is elég ez már 4.éve,vagy inkább 6.

Amúgy a kommentátornak szólhatna valaki, hogy nem a hazai nézők fütyülték ki Berbatovot
A manchesteri támadószekció legszimpatikusabb játékosa számomra.
Bárcsak jövőre lehetne olyan, hogy az Arsenal kihúzza az utolsó fordulókig és lehetne legalább reménykedni egy bajnoki címben :/ Flamini hogy eltűnt a Milanban

Bárcsak jövőre lehetne olyan, hogy az Arsenal kihúzza az utolsó fordulókig és lehetne legalább reménykedni egy bajnoki címben :/ Flamini hogy eltűnt a Milanban

Számomra az a foci, amit a Barca és az Arsenal képvisel. A MU valaha szép támadófocit játszott, de ez évben ez egyáltalán nem mondható el róluk.miihii írta: Antifoci?
- miihii
- KHAL
Antifoci?Mikaos írta:Megint az anti-foci nyer??? Nevetséges kezd lenni a foci...
Igaz, most a bírói segítség kellett.
Önerőből ez évben nem tud a MU meccset nyerni, és így meglehet nyerni egy PL-t?
Akkor leszek igazán ideges, ha ez tényleg tétre megy (BL-döntő ellenünk?).
Nézed te a meccset?Ez neked antifoci?Pffff

Ez viszont adható amit a Mu csinált a második félidőben bármennyire is fájdalmas... kegyetlen ez a keret. Innen meg sztem már sima a bajnokság. Arsenal elleni mecs még meredek lenne a Mu-nak csak annak kb semmi tétje Londonban max presztizs, de a Bl-re koncentrálnak.
A Pool pedig megint jövőre lesz bajnok
Mondjuk kár mert az utóbbi években messze idén nyújtották a legjobbat, de hát ez is kevés úgy tűnik.
A Mu meg lehetne olyan jofej és hagyhatná, hogy az Arsenal játsza a Bl döntőt mer jólesne:D
Savi a stílusért akk bocs.
A tizi szerintetek jogos volt am?
A Pool pedig megint jövőre lesz bajnok

A Mu meg lehetne olyan jofej és hagyhatná, hogy az Arsenal játsza a Bl döntőt mer jólesne:D
Savi a stílusért akk bocs.
A tizi szerintetek jogos volt am?
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Benga 2009.04.25. 20:08:27-kor.
- miihii
- KHAL
Mi van itt????
4:2!!!!
Feltámadt a MU az utóbbi idők formája után.Ez a második half egész meggyőző eddig.Pedig félidőben aggasztó volt az állás,de SAF újratelepítette a rendszert és műxik megint

4:2!!!!
Feltámadt a MU az utóbbi idők formája után.Ez a második half egész meggyőző eddig.Pedig félidőben aggasztó volt az állás,de SAF újratelepítette a rendszert és műxik megint

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Akkor olvasd el a hozzászólásod,én csak kiröhögtem a fellengzős stílusod,eszembe nem volt feszíteni,de innentől le is zárom a dolgot,annyira nem érdekel se a Pool,se a focija.Lehet,hogy nincs igazam,nem is állítottam,hogy az alap,amit írok,én így gondolom.S nem tudom,miért lepődsz meg azon,hogy a trágyával egy lapon emlegetik a Poolt,hiszen évek óta egy kupac széklet,amit alkotnak,s ezt a vak is látja.Lehet,hogy ebben a szezonban nem,lehet,hogy neked van igazad.Benga írta:Te kezdtél el formáskodni, hogy mekkora tré ez a Pool akik játékban nullák. Szóval ha nem láttad a meccseiket akkor nem tudom mire fel.
A szezon elején a Munak még inkább nem volt köze mint most, szóval fogalmam sincs mire gondolsz. Kb tízenöt meccsük lett 1-0.
Ráadásul a keretük kétszer olyan erős mint a Poolé.
Egy rossz szavam sem volt, csak sugárzik belőled az elfogultság és elég dühítő, mivel egyáltalán nincs igazad. De bocs, ha úgy érezted hogy beléd kötöttem nem álltsz szándékomban csak pár embernek a Pool egyenlő a csúnya ocsmány focival.
Amúgy ez a mókás, hogy én csak megjegyeztem, hogy nem úgy tűnik mintha sok Pool meccset láttál volna erre elkezded a szokásos sablon dumát a monitoron keresztüli feszítésről...ejnye. Szóval nem tudom ki feszít kinek :/
Csak azt nem szeretem,hogy ha valami böki a szemét egyeseknek,akkor már úgy kezelik le az embert,mintha semmi be sem vennék,mert nem ugyanaz a vélemény.S nekem magyarázhatsz,a te első hszdből pont ez jött le.Én csak reagáltam.
S a tré Manchester most egyenlített 0-2-ről.

Jah,már 4-2,szégyen,hogy közük van a bajnoksághoz.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Saviola 2009.04.25. 20:04:48-kor.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Megint az anti-foci nyer??? Nevetséges kezd lenni a foci...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Savi ne veszekedj, Benga jó arc, most kicsit igaza is van, a lényeg,h fordítottunk
gyerünk így tovább!!
3-2
szerk: természetesen abba nincs igaza,h jobban megérdemli a Pool, abban igen,h több szép meccset játszott MOSTANÁBAN, persze én is emlékszem az őszi meccseikre is.
szerk 4-2, azért most nem csúnya támadásokat vezetünk

gyerünk így tovább!!
3-2
szerk: természetesen abba nincs igaza,h jobban megérdemli a Pool, abban igen,h több szép meccset játszott MOSTANÁBAN, persze én is emlékszem az őszi meccseikre is.
szerk 4-2, azért most nem csúnya támadásokat vezetünk

- miihii
- KHAL
Közben csendesen 2:2-re fejlődött fel a MU
És még van 23 perc,szal még bőven fordíthatunk!!!
GO MUUUU!!!!!
OTT IS VAAAAAANNN!!!
Céroni bestukkolta a vezető találatot!
Glory Man UNITED!!
10 minutum alatt bepöcköltük a 3 gólt

És még van 23 perc,szal még bőven fordíthatunk!!!
GO MUUUU!!!!!
OTT IS VAAAAAANNN!!!
Céroni bestukkolta a vezető találatot!

Glory Man UNITED!!
10 minutum alatt bepöcköltük a 3 gólt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.04.25. 20:01:02-kor.
Te kezdtél el formáskodni, hogy mekkora tré ez a Pool akik játékban nullák. Szóval ha nem láttad a meccseiket akkor nem tudom mire fel.
A szezon elején a Munak még inkább nem volt köze mint most, szóval fogalmam sincs mire gondolsz. Kb tízenöt meccsük lett 1-0.
Egy rossz szavam sem volt, csak sugárzik belőled az elfogultság és elég dühítő, mivel egyáltalán nincs igazad. De bocs, ha úgy érezted hogy beléd kötöttem nem álltsz szándékomban csak pár embernek a Pool egyenlő a csúnya ocsmány focival.
Amúgy ez a mókás, hogy én csak megjegyeztem, hogy nem úgy tűnik mintha sok Pool meccset láttál volna erre elkezded a szokásos sablon dumát a monitoron keresztüli feszítésről...ejnye. Szóval nem tudom ki feszít kinek :/
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Uh,bírom az ilyen arcokat,akik kapásból az emeletről oltanak,mintha ők sz.rták volna a spanyol viaszt.Benga írta:Remélem sírni fogsz. Nekem ez a hozzászólásodon sikerült. A focizás relatív szó, de a Pool idén egy dologban nem mutat többet mint a Mu az pedig az, hogy nem tudja olyan könnyen behúzni 1-0-ra a meccseiket tizivel vagy akármilyen góllal a középcsapatok ellen. Igazából nem is tudom mire vélni mi ez nálad, szerintem valami rossz berögződés, mert ha a Mu szebben játszana azt mondom ok, de kétlem, hogy idén sok Pool meccset láttál volna.
Amellett,hogy szétfeszítetted magad nekem a monitor előtt,lehet,hogy így van,nem láttam sok Pool meccset,de nem jelenteném ki,hogy a Pool bármennyivel jobban érdemli meg a bajnoki címet a Manchesternél.S év elején akkor sem sziporkázott a Pool,ha egy levegővel próbálsz leosztani.

Szóval,én annyit mondok,persze,ebben az is közre-játszik,hogy nem igazán szeretem a Poolt,hogy nem hiszem,hogy jobban megérdemelnék,mert 3 év után rájöttek,hogy kell focizni 10 meccs erejéig.

Végül is,annyira nem érdekel,ha M.u így folytatja,akkor meg is érdemli,hogy ne ő legyen a bajnok,de az előző véleményemet tartom.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Egyrészt, továbbra is Go Spurs!
Másod sorban a Liverool azért elég nézhető meccseket játszik, a két 4-4 mellett a MU megalázása, és a Real elleni győzelem...
Én -mint akit hidegen hagy a Pool szereplése- ezeket a meccseket megnéztem, mert nagy meccsek, és ebből nekem nagyon is pozitív kép jött le úgy általánosságban véve is, na de a Manchester-hez képest végképp.
A vörösök L'pool, a Porto, az Aston Villa az Everton a mostani és a Fulham elleni meccsét látva ez a Manchester nem győzött meg semmilyen formában.
Másod sorban a Liverool azért elég nézhető meccseket játszik, a két 4-4 mellett a MU megalázása, és a Real elleni győzelem...
Én -mint akit hidegen hagy a Pool szereplése- ezeket a meccseket megnéztem, mert nagy meccsek, és ebből nekem nagyon is pozitív kép jött le úgy általánosságban véve is, na de a Manchester-hez képest végképp.
A vörösök L'pool, a Porto, az Aston Villa az Everton a mostani és a Fulham elleni meccsét látva ez a Manchester nem győzött meg semmilyen formában.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Remélem sírni fogsz. Nekem ez a hozzászólásodon sikerült. A focizás relatív szó, de a Pool idén egy dologban nem mutat többet mint a Mu az pedig az, hogy nem tudja olyan könnyen behúzni 1-0-ra a meccseiket tizivel vagy akármilyen góllal a középcsapatok ellen. Igazából nem is tudom mire vélni mi ez nálad, szerintem valami rossz berögződés, mert ha a Mu szebben játszana azt mondom ok, de kétlem, hogy idén sok Pool meccset láttál volna.Saviola írta:A 0 Liverpool nyeri a bajnokságot,sírva fakadok.Ha nem is a M.u.,akkor legalább olyan csapat nyerné,amelyik focizik is.A M.u. meg teljesen legyengült,nem tudom mi van velük.
Azért volt tré a szezonjuk eleje mert kiesett az egyetlen csatár aki használható.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Benga 2009.04.25. 19:39:21-kor.