Barca vs. Real
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Figyelj,most a lényeg számukra a győzelem volt,az megvan,persze útólag bánhatják,hogy így alakult,de meccse előtt belementek volna az 1gólós győzelembe! Ez tutiRaziel írta:én ezt értem is és el is ismered h igazad van,csak ne jöjjön fel ide verni a nyálát,mikor alig tudtak nyerni,első félidőben jól játszottak,utána nem volt semmi.Game90 írta:Raziel sztem mindegy, hogy milyen gólokat lőttek.
Ha Ronaldinho végigcselezi a pályát kétszer vagy Raúl 1 cm-ről bepöcizik egy ellenféltől kapott labdát, ugyanannyit ér. Valaki így, valaki úgy.

Ha nem is kolosszális nagyságokba,de van vmire 'menőzniük'

FORZA BARCAAA

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
én ezt értem is és el is ismered h igazad van,csak ne jöjjön fel ide verni a nyálát,mikor alig tudtak nyerni,első félidőben jól játszottak,utána nem volt semmi.Game90 írta:Raziel sztem mindegy, hogy milyen gólokat lőttek.
Ha Ronaldinho végigcselezi a pályát kétszer vagy Raúl 1 cm-ről bepöcizik egy ellenféltől kapott labdát, ugyanannyit ér. Valaki így, valaki úgy.
Tegnapi real meccsen a real első félidőben jó volt, másodikat eltaktikázta capello......Ami nagyon tetszett tegnap: Pizarro lövőcsele, 2 real embert elküldött vele, vmi eszméletlen szép volt, és egy Beckham keresztlabda maradt meg ebnnem, raúlnak nyomta jobbról balra kapásból, lesre fújták de nem volt az...Hajrá bayern, 1-0ra vagy 2-1re nyernek otthon 
És ma hajrá Barcaa !

És ma hajrá Barcaa !
-
- aka Game90
Raziel sztem mindegy, hogy milyen gólokat lőttek.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Entrenador del Barça
egyből feljön ide verni a nyálát,még csoda h megtudták verni ezt a bayern,de csak igyis 3-2,és a bayern sokkal szebb gólokat lőttPerrero írta:Capellosanyahm írta:Üdv!
Itt mindenki csak azzal foglalkozi, hogy a Bayern elintéz bennünket meg minden. Majd meglátjuk.
Van Bommel meg egy kis csicska, egy sportember nem viselkedik így, bármekkora is a feszültség. Remélem jól megba*sza az UEFA...![]()
Foglalkozzatok inkább a Pool-al, nehogy Gerrard hazavágjon benneteket...Ma estére Hajrá Pool!!!
![]()
Ő is integetett...

- Andris
- Adminisztrátor
Van Bommelből kiszakadt egy kis feszültség, egyébként ha már eltiltják őt, akkor egész nyugodtan bezárhatják a Bernabeut is.sanyahm írta:Üdv!
Itt mindenki csak azzal foglalkozi, hogy a Bayern elintéz bennünket meg minden. Majd meglátjuk.
Van Bommel meg egy kis csicska, egy sportember nem viselkedik így, bármekkora is a feszültség. Remélem jól megba*sza az UEFA...![]()
Foglalkozzatok inkább a Pool-al, nehogy Gerrard hazavágjon benneteket...Ma estére Hajrá Pool!!!
![]()
! Már volt figyelmeztetve a madrid, h ha mégegyszer előfordul a dobálás, akkor be lesz zárva a stadion. Hát most előfordult, sztem ha egyik tiltva, akkor a másik bezárva, vagy pedig sehol semmi szankció.
Ez a két lehetőség van. Döntsd el melyik tetszik jobban...utánna írj ilyeneket.

viszont köszönjük a jótanácsot

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Hírhozó-cikkíró
Nehéz vol, de sikerült...Subinho írta:szorítsd össze az ökleid, majd helyezd a bal csuklódat keresztbe a jobb könyökhajlatodba, majd szorítsd össze a jobb karod... sikerült? na ez volt az!

Ejtőernyős volt... lassan esett le!
- Subinho
- Director del Fútbol
szorítsd össze az ökleid, majd helyezd a bal csuklódat keresztbe a jobb könyökhajlatodba, majd szorítsd össze a jobb karod... sikerült? na ez volt az!grecki írta:Lehet sötét vagyok, de keresztet formált, hogy végetek? Vagy vmi mást akart jelképezni? Vagy hogyan rakta keresztbe a kezeit?Subinho írta: nagyon állat volt! lőtt egy gólt a végén, majd a gólöröm közben a szurkolók (gondolom real tábor) felé fordulva ordítva bemutatott (az egyik kezét keresztbe téve a másikon... gondolom nem kell jobban magyaráznom...)
elég jó volt, tuti megbüntetik ezért és nem is volt szép dolog, de nekem tetszett és sztem ennyit megért!!!

- Subinho
- Director del Fútbol
lehet, hogy a pool hazavág minket, de ha megnézed, a liverpool nagyon jó formában van! a bayern évek óta nem volt ekkora gödörben mint most! szóval nem volt nehéz legyőzni ezt a bayernt, annak ellenére, hogy szerintem most az első félidőben jól játszott a real! és azt se felejtsd el, hogy ezt a rossz formában lévő csapatot otthon 3-2-re verte a csapatod! németországban nagyon nehéz lesz és akár egy szerncsés német góllal már ki is estetek... szóval sztem nem ugyanaz a kategória és ez a szűk győzelem nem jelenti a továbbjutást!!!sanyahm írta:Üdv!
![]()
van bommel meg nem kis csicska! meg van a véleménye a madridról és nem félt kimutatni!!! majd az UEFA megbünteti, így van rendben, de ezt ő is tudta sztem és hidd el, nem bánta meg!

-
- Hírhozó-cikkíró
Lehet sötét vagyok, de keresztet formált, hogy végetek? Vagy vmi mást akart jelképezni? Vagy hogyan rakta keresztbe a kezeit?Subinho írta: nagyon állat volt! lőtt egy gólt a végén, majd a gólöröm közben a szurkolók (gondolom real tábor) felé fordulva ordítva bemutatott (az egyik kezét keresztbe téve a másikon... gondolom nem kell jobban magyaráznom...)
elég jó volt, tuti megbüntetik ezért és nem is volt szép dolog, de nekem tetszett és sztem ennyit megért!!!
- Subinho
- Director del Fútbol
nagyon állat volt! lőtt egy gólt a végén, majd a gólöröm közben a szurkolók (gondolom real tábor) felé fordulva ordítva bemutatott (az egyik kezét keresztbe téve a másikon... gondolom nem kell jobban magyaráznom...grecki írta:Mit csinált? Én sajna pont nem láttam élőben a gólt, csak utána ismétlésben...El Payaso írta:Az sem baj, ha eltiltják, nekem nagyon tetszett amit művelt és annyit megér

nézz végig a csapatod játékosain ha a sportemeberekről beszélsz... egy pléda carlos ... szinte egy "angyal" de gondolom ti elfelejtitek ezokat amiket ti csinéáltok ugye? de hát ez így van rendjén(nálatok)
Üdv!
Van Bommel meg egy kis csicska, egy sportember nem viselkedik így, bármekkora is a feszültség. Remélem jól megba*sza az UEFA...
Foglalkozzatok inkább a Pool-al, nehogy Gerrard hazavágjon benneteket...
Ma estére Hajrá Pool!!!

Van Bommel meg egy kis csicska, egy sportember nem viselkedik így, bármekkora is a feszültség. Remélem jól megba*sza az UEFA...

Foglalkozzatok inkább a Pool-al, nehogy Gerrard hazavágjon benneteket...

-
- Capitá del Barça
Az sem baj, ha eltiltják, nekem nagyon tetszett amit művelt és annyit megérSubinho írta:A Real Madrid panaszt nyújt be az UEFÁ-nál van Bommel példátlan magatartása miatt. A vezetőség bízik benne, hogy a holland középpályás eltiltást kap a visszavágóra.

Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!

Subinho írta:A Real Madrid panaszt nyújt be az UEFÁ-nál van Bommel példátlan magatartása miatt. A vezetőség bízik benne, hogy a holland középpályás eltiltást kap a visszavágóra.
igen ez a REAL MADRID, már nem fociznak hanem mint pl itt is már elnézést de minden szarért-hugyért panaszt nyújtanak be ... focizni kéne nem panaszkodni
- Subinho
- Director del Fútbol
jaja, robinhonak minnél előbb menekülnie kell madridból egy olyan csapatba, ahol játszák a focit és állandó játéklehetőséget kap! gondolok itt arra, hogy pl. a cselszibe semmi értelme nem lenne mennie... én a helyében nem azt nézném, hogy mondjuk a real után pl. egy lyon visszalépés volna, hanem azt, hogy játszom hétről hétre egy jó csapatban és bíznak bennem!!!
a realla kapcsolatban meg télleg igaz: elment figo, zidane, ronaldo, elmegy beckham is... az összes régi galaktikus! ezek a fiatalok nem hinném, h képesek őket pótolni! ki is lenne erre képes? gago, torres, higuain??? sztem ezekkel a srácokkal úgy fog járni a margó, mint annak idején mi a giovanni-rochemback-querasma-riquelme-simao ötössel...
a realla kapcsolatban meg télleg igaz: elment figo, zidane, ronaldo, elmegy beckham is... az összes régi galaktikus! ezek a fiatalok nem hinném, h képesek őket pótolni! ki is lenne erre képes? gago, torres, higuain??? sztem ezekkel a srácokkal úgy fog járni a margó, mint annak idején mi a giovanni-rochemback-querasma-riquelme-simao ötössel...
-
- Llegenda del Barça
az biztos, hogy hozzáállásból jelesre vizsgáztak margóék, amiről példát vehetnénk.
hogy milyen mázlis gólokat rúgtak az mindegy, mert ők legalább betaláltak, velünk ellentétben.
a sokat szídott Bekkem volt az, aki a legtöbb tartást adta most is a csapatnak, jól védekezett, csinált két gólt.
hmmm.
egyébként pont arra gondoltam, hogy ha ő elmegy onnan, akkor nekem a Madrid már nem az a csapat lesz. a blancoknak nem szerethető, nekem pedig nem (hhmmm) "utálható" (annyira). kit fikázzak? : Higuaint?, Gago-t, Robinhot? Torrest?
apropó Robinho. úgy látszik jól elcseszték a gyerek karrierjét, tegnap szinte egy jó passza sem volt. megváltó. okosak Madridban.
hogy milyen mázlis gólokat rúgtak az mindegy, mert ők legalább betaláltak, velünk ellentétben.
a sokat szídott Bekkem volt az, aki a legtöbb tartást adta most is a csapatnak, jól védekezett, csinált két gólt.
hmmm.
egyébként pont arra gondoltam, hogy ha ő elmegy onnan, akkor nekem a Madrid már nem az a csapat lesz. a blancoknak nem szerethető, nekem pedig nem (hhmmm) "utálható" (annyira). kit fikázzak? : Higuaint?, Gago-t, Robinhot? Torrest?
apropó Robinho. úgy látszik jól elcseszték a gyerek karrierjét, tegnap szinte egy jó passza sem volt. megváltó. okosak Madridban.
-
- Capitá del Barça
szerintem fordítva gondoltad nem??lionelmessi19 írta:én 60% esélyt adok nektek a továbbjutásra, 40%ot a münchennek.
a münchennek elág 1:0-ra nyernie!!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!