Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez az ember nem norm. Szerintem szenilis, vagy ilyesmi. Egész egyszerűen nem értem, a vak is látja, ha össze vissza beszél, és nevetségessé teszi magát, nem is értem. Madridi újságok levághatnák már, h Don Fabio nagy ívben tesz arra, h nyilatkoznia kell, és mindig bedob vmi sztereo dumát, vagy ami éppen jön.Game90 írta:21:48 - Fabio Capello: "Nem igazságos az eredmény! Általában nem beszélek a játékvezetőkről, de ma nagyon nem tetszett ténykedése. A csapat hozzáállása tetszett. Sok a sérültünk, Higuaínnak is fájdalmai vannak, ennek ellenére tovább kell jutnunk Münchenben!"
Getafe y Schuster, Gracias!!!Enrique írta:Getafe y Schuster, szorítunk!!!
Cannavaró nem maradt a pályán...lionel19 írta:Hát tegnap nekünk a biró összehozott 2 kiállitást... Oleguer nem volt szabálytalan a 2. gól előtt
Nekik most ad egy 11est multhéten Cannavaro meg Guti meddig maradt pályán...
no comment
a digó nyilatkozata írta:Általában nem beszélek a játékvezetőkről,
Jogos, végülis tényelg.Fejo írta:Ami tegyük hozzá, teljesen jogos volt!lionel19 írta:Nekik most ad egy 11est
no comment
nemtudom, nem láttam a meccset.... ezekszerint az volt...Fejo írta:Ami tegyük hozzá, teljesen jogos volt!lionel19 írta:Nekik most ad egy 11est
no comment
jövő héten nyerni kell és a real 7. lesz mi meg 1.Los Banditos írta:1-1 lett a vége.A Real közelebb állt a győzelemhez.
Ez volt sorozatban a harmadik döntetlenjük...
Nézem a meccset de ezek szerint félrenéztem.Elhiszem hogy ideges vagy de ne rajtam vezesd le a feszkót.DankeSacchi írta:,megérdemlték mert szépen és jobban játszottak mint a Madrid...Nem nézed a meccset, de osztod az észt....Abondanzieri nyúlt oda van Nistelrooynak feleslegesen amiből büntető lett majd a sértett beis lőtte.
Abbondanzieri nem RvN-nek "nyúlt" oda, hanem Robinhonak és nem nyúlt, hanem kirúgta a lábát. Amúgy minden stimmel.
nem magyaráz,amugymeg ez az eurobarca.....lehet rosszul látta ennyi,nemkell egyből nekiugrani:S örülj neki h kiegyelitettetek...a bíró ugyis veletek van,szóval neféljSacchi írta:Én is tudom. Majd megváltozik ez.
Ennek mi köze ahhoz, hogy itt ugrál ez a gyerek?
,megérdemlték mert szépen és jobban játszottak mint a Madrid...
Nem nézed a meccset, de osztod az észt....Abondanzieri nyúlt oda van Nistelrooynak feleslegesen amiből büntető lett majd a sértett beis lőtte.
nem nem kapnak ki, sztem végéig 1-1 maradBoixos írta:most mondd azt, h ettől függetlenül, azért lezakóznak.lionel19 írta:ugyis kapnak egy 11-est majd vmikor ....