Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja,akkor egyetértünk,én értelmeztem rosszul,sorry.G-Jay írta: Igen valahogy erre akartam kilyukadni én is a hozzászólásom további részében a "bár" szócskát követően.
Van erő,csak a műtött gerincsérvével ne legyen semmi baj,inkább pihenjen és nyerjünk 1 góllal,minthogy megint legyen valami baja. Vagy esetleg összezsedjen valami sérülést.Ilúvatar írta:
Igen, igazad van. Én is ezt írtam az élőközvetítések c. topicba, legelején... de végülis, tényleg mindenképp kezdőben kell lennie Yayának. Másrészt ő nem fáradna el sztem... Afrikai. Van erő a vérében.
Igen, igazad van. Én is ezt írtam az élőközvetítések c. topicba, legelején... de végülis, tényleg mindenképp kezdőben kell lennie Yayának. Másrészt ő nem fáradna el sztem... Afrikai. Van erő a vérében.Sanama írta:Pihentetni akarta szerintem,mert sokat játszott.
Igen valahogy erre akartam kilyukadni én is a hozzászólásom további részében a "bár" szócskát követően.Sanama írta: Hát én azért Alvest,nem mondanám a második legjobbnak
Mert ez a csapat ugy ahogy van, közösen az 1. !
FORCA BARCA
Etooka írta: Viszont az osasunai - hogy mondjam - játékosok, amit műveltek, az undorító volt. Messi leállna, elviszi a labdát, erre amikor Plasil maradt lent, akkor mentek sírni a bírónak meg lekiabálták Samu meg Alves fejét...
Pihentetni akarta szerintem,mert sokat játszott.Ilúvatar írta:Másik lényeges dolog az hogy Pep rájöjjön: Yayát mindig a kezdőbe kell rakni... Ő az egyetlen stabil szűrő.
Hát én azért Alvest,nem mondanám a második legjobbnak a csapatban.G-Jay írta:Én nem izgultam egyetlen percig sem, látszik a csapaton hogy mindegy mivan, akármikor jön a gól.
Amíg Messi benn van addig egyszerűen felesleges hitetlenkedned Tamás! Mostmár azt is ki kell jelentenem, hogy Dani Alves a csapat második legjobbja kezd lenni Messi mögött, bár korábban Touré is világklasszis volt, és akkor ott van Eto'o aki villant, Henry az utóbbi időben ontotta a gólokat Samu helyett is, Xavi csöndben játsza amit kell. Igazából ez egy verhetetlen csapat most. Egyedül a védelem inog meg egyszer-egyszer. Az meg kell, mert akkor uncsi lenne az idény
gekkodan írta:Ettől még Pepnek látnia kell, hogy mi volt a mai orosz rulett oka:
1. Busquets nagy tehetség és jó játékos, de képtelen volt rendesen megjátszani a labdákat és úgy törték el, mint egy pálcikát.
2. Keita formán kívül van, gyenge és egy bénázó Busquets+Keita hiányát nem bírja el a középpálya.
Nem értetted félre, hülye volt, mert Levante ellen már vert 3-atfcbarca0827 írta:Most nézem a Sportklubon a meccs előtti felvezetést és azt mondta Hetthésy "béna kommentátor" Zoltán, hogy Thierry Henry első mesterhármasát lőtte a Barca színeiben a Valencia ellen.
Ez ugye nem igaz, mert Henrynak volt már mesterhármasa az előző szezonban is.
Vagy én értettem valamit félre a felvezétésében???