Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az "Eurobarca Honlap" fórumba írjad be adminjainknak az Eurobarcás topikba!barca99 írta:Vicces ez a "következő meccsek" doboz a maga ugrálásával.Egész rövid időn belül sikerült háromszor is mellékattintani a fórumajánlóban.
Mondjuk a touchpad sem könnyíti meg az ember dolgát.
Én a tavalyi tanévben asszem 211 órát hiányoztam ,annyiszor voltam beteg...és elkezdtem szedni a Béres cseppet szeptember óta, még az 1. üveg sem fogyott el, azóta nem voltam komolyan betegVictor_Valdes írta:Mondtam én, hogy nem az ?![]()
Ettől függetlenül nem tudhatod, hogy milyen későbbi mellékhatásai vannak.
Az én immunrendszerem elég gyenge, de inkább szedek immunerősítőket minthogy beoltassam magam.
De embere válogatja.
Szerintem ezt sosem fogja megérteni aki nem szeretimessi1918 írta:Hello, valaki elmondaná, hogy a pogo mire jó?![]()
fel nem tudom fogni, mit lehet azon élvezni, hogy miközben az elméletileg egyik kedvenc együttesed élőben, 5 méterrel előtted játszik, akk mért jó az h vered a másikat??? Ez enm fér a fejembe... Vmi pogos arc mondja már el...
Hogy is van ez???Boixos írta:pénteken megkaptam mindkét náthára a cuccot.
mellékhatásként annyit tudok felhozni, h azóta jobban utálom a madridot, mint eddig valaha.
Boixos írta:pénteken megkaptam mindkét náthára a cuccot.
mellékhatásként annyit tudok felhozni, h azóta jobban utálom a madridot, mint eddig valaha.
eddig ismert mutációktól függetlenül használ a védőoltás.LM10 írta:Hallottátok mit állapítottak meg a védőoltással??Állítólag mutálódik asszem a vírus, de nem akarok hülyeséget írni, a lényeg h aki beadatta az simán elkaphatja az influenzát+még kitudja h később milyen mellékhatásai is lesznek.
Ez semmi,majd akkor hogy fogod unni ha ne adj' isten,elkapod és otthon nyomod az ágyat két hétig.Demonhunter írta:Én már valahogy hihetetlenül unom ezt az egész vírustA csapból is ez folyik egyszerűen elegem van
Szerintem is kicsit homis a stílsua. MC DC a király, neki kellene nyernie.barca28 írta:
nha ugye h hasonlit..| amúgy a srácért nem vagyok oda sztem kicsit gay...a hangja se jön be.. meg az egész stilusa...
MCDC-fan.
nha ugye h hasonlit..MR. TROMORT777 írta:Nem csak szerintedbarca28 írta:ja azt kihagytam...hogy csak én szerintem vagy szerintetek is hasonlit kicsit a csillag születikből Brasch Bence Ibrahimovicra...jol nézzétek meg...A bejátszás egyik részében, a haja is ugyan úgy ált, mint Ibrának.
Nem csak szerintedbarca28 írta:ja azt kihagytam...hogy csak én szerintem vagy szerintetek is hasonlit kicsit a csillag születikből Brasch Bence Ibrahimovicra...jol nézzétek meg...