Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is kivettem mert nem kell. Gőzömsincs hogy lehet ekkora pedig csak mezek vannak benneFCBarca88 írta:Nekem is csak 4giga körül van, pedig már sok mindent tartalmaz. Igaz én telepítésnél kivettem olyanokat hogy spanyol olasz német nyelv.
11giga.. szép teljesítmény
még a pes6om is csak 6giga össz-vissz mindennel.
Most kaptam az infót peshungaryn:MichaaBee írta:PESben lehet olyat csinálni, h valaki van GamePaddel valaki más meg billentyűzettel és egymás ellen mennek? Vagy csak a demoban nem oldható meg? Esetleg valami külön funkciót kell beállítani?![]()
Igen. Pl amikor csinálod az embered beállíthatod hogy milyen sérülékeny legyen(A B C). Ha a Cre állítod akkor sérül a leggyakrabban és leghosszabb ideig. Én A-ra raktam, az első sérülésem azthiszem a 7.szezonomban volt, 1hét kényszerpihenő lett belőle(1 meccs kihagyás).Varatrix írta:A legend módban megsérülhet a játékosom?
Nem használok Kitservert,és barátságos meccsnél enged cserélni...FCBarca88 írta:
csababarca: használsz a pes6hoz kitservert? Ha igen:
nézd meg hogy itt nincs-e 0ra állítva a cserék száma:
http://kepfeltoltes.hu/081030/pes6csere ... es.hu_.jpg
(ezt a menüt a pagedown/upal hozhatod elő mez választásnál,
majd a 0-val tudsz benne mozogni, és a delete-el tudod az értékeket megváltoztatni)
akkor lesz jó, hogyha game choice-ra van állítva, mert ekkor az a szám számít amit a játékban állítottál be.
Ha nem használsz kitservert akkor indíts el egy sima barátságos meccset és nézd meg ott hogy hányra van beállítva a cserék száma.
Más ötletem egyenlőre nincs.
Mert mikor csináltam egy embert. regular szintre állítottam a nehézséget és ott nagyon nehéz volt labdához jutni. A kapus mindent kivédett kivéve egy két nagyon sarokra irányított labdát. Meg amúgy se vagyok olyan jó mint Barca88. Sőt, nem is leszekchi omega írta:és miért amatőrön játszol ha ennyire könnyű?
Pl védekező középályáként nem értékeli a gép hogyha beállsz a csatár helyére, persze ha lősz gólt felviszi a ratingot. Szerintem ezek számítanak: Passzok aránya, helyezkedés, labda szerzés, csapajáték(értsd pl sok jó passz, gól passz), gólszerzés.chi omega írta:ez oké, de a játékmenetről semmit sem írsz pl.FCBarca88 írta:Ha elolvasod peshungaryn a hozzászólásokat, akkor Te magad is láthatod hogy hiába a cikk, hiába a sokszori segítség mégis szinte alap dolgokat kérdeznek újból és újból az emberek. Ez a cikk csak egy kis puska a elveszett embereknek... de van akin ez se segít.
Tetszik ez a kérdésed hogy miért kapsz 5.5de nem ilyen kérdésekre add választ a cikk. Hanem olyanokra hogy mi hol van stbstb + egy két hasznos tipp egyszerű kezdőknek.
most viszont válaszolhatnál, hogy mitől függ a rating egész pontosan, mennyire kell tartanom a posztomat, stb
ez oké, de a játékmenetről semmit sem írsz pl.FCBarca88 írta:Ha elolvasod peshungaryn a hozzászólásokat, akkor Te magad is láthatod hogy hiába a cikk, hiába a sokszori segítség mégis szinte alap dolgokat kérdeznek újból és újból az emberek. Ez a cikk csak egy kis puska a elveszett embereknek... de van akin ez se segít.
Tetszik ez a kérdésed hogy miért kapsz 5.5de nem ilyen kérdésekre add választ a cikk. Hanem olyanokra hogy mi hol van stbstb + egy két hasznos tipp egyszerű kezdőknek.
olvastam a cikked, nem akarlak megbántani, de meglehetősen soványka, erre kb egymaga rájön az ember 10 perc alatt.FCBarca88 írta:
Először is: az elsőt nem én írtam, rágalom
Másodszor: akinek kérdése van a Become a legend módról, kérem olvassal el a cikkem:
http://www.peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=5801
Harmadszor: Türelem kell a játékhoz! Nem fog egyről a kettőre menni, de ezt már annyiszor leírtam...
Én is Top Playeren kezdtem a Become a Legend módot, szenvedtem, de ahogy fejlődtem, és el lestem a csínyeket úgy lett könnyebb a játék(persze azért nem olyan mintha amatőr fok lenne), de pl már Bl győztes vagyok, van egy csomó egyéni címem, válogatottal kijutottunk az ebre stb. Nem két év alatt jött ez össze.. most vagyok a 9.ben.
Akinek nehéz a játék, ne adja fel elsőre, de ne is szídja csak a saját "bénasága" miatt(Elnézést ha valakit megbántanék!).
8.éve Pesezek, és mindig van benne vmi varázs, új kihívások amik megunhatatlaná teszik. Szerintem a grafika is nagyon jó benne, de nálam nem ez számít, hanem a játék élmény amit a Pes ad nagyon sok Pesfannak!
"probald ki, ne faraszd ki magad telejsen"mindorokke_barca írta:ez az utolso hsz-em ebben a topicban:eloszor a fifaval jatszottam nem tetszett, ebbol nem kovetkezik az h a pes biztos jobb lesz, nekem egyik sem tetszik, es foleg mert jobban is meg tudnak csinalni, de nem akarjak, mert nem tudnanak majd annyit fejleszteni mindig minden evben h vegye a nép .... nem, nem volt faradt a jatekosom, lehet h eddig tevhitben eltel v annyira elvakitott a jatek h nem vetted eszre.. de probald ki, ne faraszd ki magad telejsen es 70-75ik percben rugd ki a labdat... mindig le fognak cserelni... az utolso 20 percben barmikor kimegy a labda, barmilyen allapotban vagy, barmilyen teljesitmenyt nyujtottal le fognak cserelni... meg1szer mondom, sztem a fifa sem jobb... de a ket f.os kozul egyertelmuen a fifa a kevesbe x.arabb szerintem.. szamomra tema lezarva, elfogadod v nem, ez a velemenyem... valaszolhatsz erre, elolvasom, de en mar nem reagalok..Az reális, hogy mittudomén milyen fiatalon elkezded a Fifa-ban a Be a Pro modot, és a 2. meccsen kiszoritasz bárkit a kezdö 11-böl, és csk is vagy?
Egyébként nemtudom megfigyelted e, de ha végigjátszod a meccset, akkor kb 70-80. perctöl elfárad a játékosod, (legalábbis fiatalon, de te gondolom még fiatalvagy, mert nem sokat játszottál vele ahogy olvasom a hsz-ed) és ha fáradt vagy akkor le szokás cserélni.