Grege írta:Azért pár éve már olvasom a fórumot, ha nem is szólok hozzá gyakran, és vicces, h mindig eljönnek az emberek saját kis "vesszőparipái", lm19-nél Henry, nálad VV, de sztm erre is jó válasz, ami itt elhangzott: ők is emberek, [auto_cenzúra] napjuk volt, ettől még VV idén kiemelkedően teljesít, maximálisan felvette a csapat ritmusát, és bár tegnap tényleg bizonytalanabb napja volt, sztm ebben a hideg időjárás is benne volt. Látszott is egyszer, ahogy szegény az első félidőben tornázgatott hátul egyedül, nehogy túlságosan lemerevedjen.
És pl. az ominózus esetnél, amikor az Osa sportszerűtlenül megindult, igen nagyot védett. A gólnál pedig én úgy láttam, h elcsúszott, azért nem tudott elindulni a labdára.
Azért ez a 12 kapott gól, még mindig eléggé rendben van.
Hát barátom, ha szerinted Valdes idén kiemelkedően teljesít akkor az a te bajod.
Tudod nekem az a bajom, hogy Valdes nem tud állandó formát mutatni. Van 2 jó meccse, utána 3 rossz. Én ezért nem tudom elfogadni Valdest. Az utolsó 3 meccsen például megint kijöttek a buta hibái, minden egyes meccsen! Az utolsó jó meccse a Real ellen volt, de ott tényleg nagyon jól védett, hiszen 3 góltól is megmentette a csapatot! De azóta! Rosszul jön ki a beadásokra, szögletekre, nem tudja megfogni első próbálkozásra a labdát! (az utóbbi meccseken legalább 4-5 ilyen volt) Minden meccsen benne van a hiba lehetősége, én ezért nem szeretem és ezért sem tetszett a tegnapi teljesítménye sem. A gólnál pedig nem elcsúszott, hanem EGY HELYBEN ÁLLT a rövid oldalon és nézte a labdát. Meg se próbált utánaugrani...na mindegy...én nem vagyok megelégedve Valdes-sel és kész.
De nem offolom szét tovább a topic-ot, bocsi ezért is. Ha válasz jön akkor Valdes topicjába légyszí.
Peace 'brádá.