Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lehet, de sztem mostanság nem lesz. Én is remélem, h nem lesz igazam.Rivaldo11 írta:Miért ne lehetne? Szerintem egy megfelelő nyári felkészülés, és 2-3 megfelelő igazolás után simán menne.
Szerintem ilyen fölényesen magabiztos világverő csapatunk nem lesz egyhamar. Persze ennél kevesebb is elég a bl + bajnokság eredményhez...ha belegondolunk, mi nagyon lazán lehoztuk a kettőt tavaly... kivétel egy két meccs.ozsimiki írta:Lio!
Nagyon remélem,hogy tévedsz,és még lesz olyan idény (nem is 1) ahol úgy nyomjuk mint tavalyi idényben!
Szerintem a szükséges változtatásokkal ez lehetséges bőven
"Mintahogy mi is."Zsé78 írta:na nem azért de a kedves madridisták azért "döntőznek" mindig , ( még X döntő van hátra ......) mert ebben a szezonba mindenből kiestek.......
A tavalyi formánkat soha az életben nem fogjuk már hozni. Az egy magasan világverő csapat volt. Azt hiszem olyan egy jó darabig nem lesz. Lehet, h nyerünk bajnokságot nagy különbséggel, esetleg majd bl-t is még a Tridentével, de a játék már nem lesz soha olyan.Game90 írta:Hát igen, ha Eto'o és Messi nem sérül meg, ha hozzuk a tavalyi formánkat stb.
Viszont valahogy bekell húzni ezt a bajnokságot.
természetesen úgy értettem, h tök mindegy, h hogyan játszunk, ha bajnok lesz a csapat, annak ugyanúgy örülnék, mintha veretlenül, 40 pont előnnyel lennénk elsők.Rivaldo11 írta:Ezt nem hiszem.
A sokáig koplaló ember a szárazkenyeret is pecsenyének látja...
Arra reagáltam,hogy elkezdtetek oltani bennünket,holott Ti sem panaszkodhattok ha szégyenletes teljesítményről van szósergi1989 írta:ugyanmár ti mit müveltek?? ha jol tom volt egy idegenbeli nyeretlenségi szériátok vagy 3 hónap szinte öszes rangadó bukta vagy x kivétel a sevvilla othon szal nem tom..mi ellég szarok vagyunk de jelenleg ti se sokkal jobbak!
Megint korán örültök, holott még nincs vége a bajnokságnak. Csak nehogy megint nagy pofáraesés legyen a vége, ahogy az utóbbi években.Keelhaul írta:Rivaldo11 mekkorát fogok nevetni a szövegeiden, amikor a Cibelesen fogunk ünnepelni.
Most visszanézném a tippjeidet az előző két Clásicóra, gondolom akkor is teljesen belenyúltál a tutiba', de lusta vagyok
Büszkék lehettek majd magatokra ha ezt a bajnokságot megnyeritek.Keelhaul írta:Rivaldo11 mekkorát fogok nevetni a szövegeiden, amikor a Cibelesen fogunk ünnepelni.
Most visszanézném a tippjeidet az előző két Clásicóra, gondolom akkor is teljesen belenyúltál a tutiba', de lusta vagyok