Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
lui1698
Llegenda del Barça

2009.11.27. 16:04:06

Bányász írta:
Azért az se megoldás, hogy senki nem juthat fegyverhez.
Jó lehet,h túloztam.De nem hiszek ezekben a pszichológiai tesztekben mert minden ember változik az idő folyamán.Változik a személyisége és változik körülötte a világ.Szóval sztem lehet akár milyen szigorú a szűrés ezek a dolgok elő fognak fordulni.Nyilván nálunk kisebb számba mert kevesebben vagyunk de na...
Ezt talán azzal lehetne orvosolni, hogy sűrűbben kellene újíttatni az engedélyeket. Mondjuk évente, vagy így valahogy.

Amúgy arról nincs semmi hír, hogy a gyerek mondott-e már vmit, hogy miért tette vagy ilyesmi? :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.27. 15:38:13

Mutterom ma volt oltatni magát, ő az egyetlen a családban aki rászánta magát. de neki szüksége volt rá mert elég sokszor volt már tüdőnyulladása régebben és ilyen szempontból veszélyeztetett. Akinek a tüdejével problémák vannak azoknak szerintem érdemes elgondolkodni rajta, hogy beoltassák magukat. Persze nekem is volt tüdögyuszim de annak már min. 16 éve szal nem jellemző rám. Aki gyakran tüdőgyuszis az sztem gondolja át rendesen.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.27. 15:26:50

Ez ami a pécsi egyetemen történt azért elég rideg.Nem értem valakinek hogy juthat ilyen az eszébe.Nem 100-as az biztos.Sajnálom azt a szerencsétlent aki nem élte túl ennek az idiotának az ámokfutását.
Sajnálatra méltó ami mostanában folyik ebben az országban.

R.I.P. :?
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.26. 20:54:14

Lionel85 írta:Kinek van már oltása H1N1 ellen és kinek nincs? Szerintetek megéri? Nagyon vacillálok...
olvass kicsit vissza, elmúlt napokban sok hsz érkezett,még én vetettem fel a kérdést.

a saját véleményem:

nem oltatom be magam,és családomban sem senkit, szerintem nagyobb fenék van neki kerítve,és az oltóanyagról sok rosszat hallottam, nem az azonnali mellékhatásokra gondolok,azok nem zavarnának,hanem amelyek jóval később jelentkezhetnek. (természetesen feltételes mód,de az ellenkezőjét se tudják garantálni,h nem)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.11.26. 20:47:07

Köszönöm a válaszokat, asszem még átrágom magam rajta. Köszi!
Kép
Kép
Kép
tomabence
Jugador d'estrella

2009.11.26. 20:42:37

Lionel85 írta:Kinek van már oltása H1N1 ellen és kinek nincs? Szerintetek megéri? Nagyon vacillálok...
Én hétfőn kaptam meg. Lehet, hogy hiba volt AKKOR beadatni mert aznap kezdtem el elég erősen köhögni. Így szerdára a köhögés átment hányigeres köhögéssé, orrfolyásba, elég kemény szédülésbe, hidegrázásba és 39°C-os lázba. Most ugye csütörtököt írunk, de mára már csak a szédülős közérzet maradt meg, nagyon gyengén. Továbbra is köhögök de nem olyan gyakran és erősen, az orrfolyás az meg nálam mindennapos, mivel nyáron a parlagfűtől, télen a megfázástól folyik az orrom.
Szerintem az oltással semmit nem vesztessz, ha nem adatod be akkor nem véd, ha beadatod akkor vagy véd vagy nem. Mellékhatások persze kijöhetnek, de rajtam is 2 nap alatt vonult végig. De, ha beadatod akkor figyelj arra h egészséges legyél.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.26. 20:37:41

Nekem nincs és nem is lesz. Ha gyanús tüneteid vannak, pihenned kell, ha lehet ne bagatellizáld el és szerintem nem lesz probléma. Ne hordd ki lábon, ha egy mód van rá, akkor sem, ha nincs lázad.
Ez csak a saját véleményem, hallgass meg másokat is!
Az egyik barátom fia most van túl rajta, normál influenzaszerű lefolyással, egy vagy két napig volt lázas, 12 éves és köbö 4-5 nap alatt teljesen rendbe jött, ma már edzésen is volt. (focizik) :)
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.26. 20:33:06

Én pont ma kaptam meg.Igazából semmit nem veszítesz vele szerintem ha beadatod.Fájni nem fáj,bajod nem lesz tőle.
Arra lennék kiváncsi ,hogy mennyi idő amig kialakul a védettség a szervezetben,hallottam/olvastam több verzíót is...2-3 nap.1-2hét.
Köszi a választ.
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.11.26. 20:20:01

Kinek van már oltása H1N1 ellen és kinek nincs? Szerintetek megéri? Nagyon vacillálok...
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.26. 19:36:53

Bányász írta:
A nagy számok törvénye alapján...? Wink
Nem nem ezt a szót kerestem.Valami szakkifejezés volt erre a jelenségre.De nem ez ezt azért megjegyeztem volna. :)

A torrenttel kapcsolatban meg akkor úgy látom az én készülékemben van a hiba. :) Na midnegy majd csak megoldódik és megindulnak a dolgok.Minden esetre nagy kár a mininováért télleg...
Jó lehet,h túloztam.De nem hiszek ezekben a pszichológiai tesztekben mert minden ember változik az idő folyamán.Változik a személyisége és változik körülötte a világ.Szóval sztem lehet akár milyen szigorú a szűrés ezek a dolgok elő fognak fordulni.Nyilván nálunk kisebb számba mert kevesebben vagyunk de na...

Kalap megint nem figyeltél oda. :)
Miért is?:D Kettőt lehet idézni, a másik írásomnál pedig 1 percre rá javítottam, bőven időben:D De azért dicséretes a szemfülességed:D Tudod, hogy van, a zsenik már csak ilyenek, szétszórta :D (na ezt véletlen se vegye komolyan senki:D)

Az igaz,h törölted a piramist viszont az is szabály ellenes,h ha kettőt írsz egymás után... :)
B.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.11.26. 19:33:49

A nagy számok törvénye alapján...? Wink
Nem nem ezt a szót kerestem.Valami szakkifejezés volt erre a jelenségre.De nem ez ezt azért megjegyeztem volna. :)

A torrenttel kapcsolatban meg akkor úgy látom az én készülékemben van a hiba. :) Na midnegy majd csak megoldódik és megindulnak a dolgok.Minden esetre nagy kár a mininováért télleg...

Kalap megint nem figyeltél oda. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
kudu
Entrenador del Barça

2009.11.26. 19:17:51

Sport1en Real-Barca beharangozó.

Iván is ott van :wink:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.26. 19:09:40

Így van Krojf, a legtöbb iskola örül,ha a télre lesz fűtése, vagy lesznek kréták, persze most mindenki őket fogja bántani, mint ahogy máskor is,de mégis elképesztő. Az az egész,ami elindult ebben az országban... A válság (és nem a nemzetközi,hanem a magyar!!) elért a lelkekig is, évekkel ezelőtt sem volt jó semmi, de mostanra... Ahogy fankadeli Feri mondja: " Kedves Magyarország, fel kéne ébredni..." Talán már nem is a 24-ik,de a 25-ik órában vagyunk... Talán még nem késő.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.26. 19:05:18

Capon írta:
Bányász írta:Most nézem a tényeket....

Nem szoktam politizálni mert nem érdekel a politika sőt...
De undorító,h a fidesz még ezzel az üggyel kapcsolatban is hibáztatni tudja a kormányt...sztem.Eleve nem is kellene belekeverni a politikát.Ha már megszólal valaki a Fidesz részéről az fejezze ki részvétét azt kussoljon...

A másik meg a Draskovics...valami olyasmit mondott,h ha valaki fegyverhez jut annak meg kellene tanulnia szakszerűen kezelni azt...(vagy valami hasonlót mondott)

A francokat.Ne jusson senki fegyverhez...
Sajnos ez a borzalmas, hogy ennyire nem foglalkoznak mással a politikusok csak a választásokkal és magiukkal. Egy ilyen borzalmas esetet is arra használnak fel, hogy szítsák a tüzet. Hogy veszi a bátorságot ez a birka is, hogy a kormányra fogja az egészet. De mielött szó érné a ház elejét, a másik oldal sem különb. De ilyet hogy lehet mondani, hogy erről is a kormány tehet. Felháborító, undorító.
Igen sajnos felhasználják a politikusok ilyen célokra, persze nem állítom, hogy nem kell levonni a politikai következtetéseket, mert sajnos nagyon is le kell, mert van mit, de nem most és nem így.. Ez nagyjából olyan mint amikor Gyurcsány kb egy éve a vonatbaleset után előadta a 6-ik vonalbeli örült gyenge színészi teljesítményét és elsírta magát... Az is valami elképesztő volt és gusztustalan...
miihii
KHAL

2009.11.26. 19:00:07

Bányász írta:
(volt rá valami kifejezés de elfelejtettem :) )
A nagy számok törvénye alapján...? :wink:
Bányász írta: Más:
A mininova hiányában átálltam a btjunkiera...de nekem elég lassú.Van aki használja?Kinek,h megy?
Én időnként szoktam és eddig nem volt vele különösebb gondom.A sebességével sem :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2009.11.26. 18:58:24

Bányász írta: A mininova hiányában átálltam a btjunkiera...de nekem elég lassú.Van aki használja?Kinek,h megy?
Nekem normális sebességgel megy, nincs semmi problémám vele
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.11.26. 18:57:28

nem szeretnék hozzászólni ehhez a tragédiához, mert okosat sajnos ilyenkor nehéz írni, utálom a politikát alapból, erre ezek a szemetek még ilyenkor is csak egymással foglalkoznak...

más: bányász, ment pm ;)
Bányász

2009.11.26. 18:54:05

Master19 írta: Azért tényleg milyen már,hogy ez a dolog ide is elér.Azért remélem nem lesz belőle "divat" :?
A statisztikák vagy mik szerint(volt rá valami kifejezés de elfelejtettem :) ) ahol ilyen eset történt egyszer ott utána történ máskor is.

Szóval elképzelhető,h "divat" lesz a dologból...

Más:
A mininova hiányában átálltam a btjunkiera...de nekem elég lassú.Van aki használja?Kinek,h megy?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
lui1698
Llegenda del Barça

2009.11.26. 18:52:52

Bányász írta: A másik meg a Draskovics...valami olyasmit mondott,h ha valaki fegyverhez jut annak meg kellene tanulnia szakszerűen kezelni azt...(vagy valami hasonlót mondott)

Azt kellene szigorítani, hogy milyen indokkal.
Ugye ez az elmebeteg nyilván sportcélból tartotta, a sajátját.

Meg azért, ha egy ilyen átcsúszik a pszichon az nem lehet vmi szigorú.
Ezeken kellene változtatni valamelyest.

Amúgy én is azért értem haza fél 6kor, mert fegyverviszgára felkészítő tanfolyamon voltam. Tehát ha minden jól megy és a jövő héten sikerül a vizsga már meglesz a papírom róla.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.26. 18:44:30

Bányász írta:Most nézem a tényeket....

De undorító,h a fidesz még ezzel az üggyel kapcsolatban is hibáztatni tudja a kormányt...sztem.Eleve nem is kellene belekeverni a politikát.Ha már megszólal valaki a Fidesz részéről az fejezze ki részvétét azt kussoljon...

A másik meg a Draskovics...valami olyasmit mondott,h ha valaki fegyverhez jut annak meg kellene tanulnia szakszerűen kezelni azt...(vagy valami hasonlót mondott)

Sajnos ez a borzalmas, hogy ennyire nem foglalkoznak mással a politikusok csak a választásokkal és magiukkal. Egy ilyen borzalmas esetet is arra használnak fel, hogy szítsák a tüzet. Hogy veszi a bátorságot ez a birka is, hogy a kormányra fogja az egészet. De mielött szó érné a ház elejét, a másik oldal sem különb. De ilyet hogy lehet mondani, hogy erről is a kormány tehet. Felháborító, undorító.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.26. 18:39:34

ez kivégzés volt, a halott sráct háromszor lőtte mellkason,egy másik srácért még azóta is küzdenek 5 :idea: golyót kapott....és még eltalálta a tanárt,takarítónőt is.

de a két említett sráct ki akarta nyírni, véletlenül nem talál el senki senkit 3szor és 5ször, elképesztő :?

ennyire el tud valaki borulni... azt mondták,h zárkózott típus,kevés barátja volt,és azokkal is összeveszett, ez vezethetett idáig...(ebben a világban ennyi is elég ezek szerint :evil:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bányász

2009.11.26. 18:35:13

Most nézem a tényeket....

Kép

Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.11.26. 18:29:21

Master19 írta:
Bányász írta:Más:
Elég kemény ami Pécsen történt.Van valaki aki oda jár?Mesélne a dologról?Már ha van egyáltalán kedve erről beszélni.Ilyesmik,h hogyan élte meg,mik voltak a reakciók stb.

Meleg,h elértek Magyarországra is ezek a dolgok...
Nekem unokatesóm Pécsre jár egyetemre.Ugyanoda ahol ez az eset megtörtént.Szerencsére csütörtökön már nincsenek órái így nem tartózkodott az épületben.Már itthon volt.Viszont anyám nemrég mondta, hogy a háziorvosunk fia volt az egyik diák aki megsebesült sőt meg is halt :shock: :shock: Azért tényleg milyen már,hogy ez a dolog ide is elér.Azért remélem nem lesz belőle "divat" :?
Túlságosan nagy nyilvánosságot kapnak az amerikai ámokfutásos tömeggyilkosságok, amelyek sokszor az elkövető öngyilokjával végződnek.
A sok éven keresztül elfojtott agresszió is kitörhet ilyen szélsőségesen, de sokszor az iskola maga az élet, csak kicsiben.
Minden magyar iskolának fel kéne készülnie az ilyenekre, de sajnos nem minden iskola engedhet meg magának saját rendőrt.
Sok iskolánk az életbenmaradásért harcol, nemhogy a biztonságára figyeljen.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Master19
Capitá del Barça

2009.11.26. 18:22:53

Bányász írta:Más:
Elég kemény ami Pécsen történt.Van valaki aki oda jár?Mesélne a dologról?Már ha van egyáltalán kedve erről beszélni.Ilyesmik,h hogyan élte meg,mik voltak a reakciók stb.

Meleg,h elértek Magyarországra is ezek a dolgok...
Nekem unokatesóm Pécsre jár egyetemre.Ugyanoda ahol ez az eset megtörtént.Szerencsére csütörtökön már nincsenek órái így nem tartózkodott az épületben.Már itthon volt.Viszont anyám nemrég mondta, hogy a háziorvosunk fia volt az egyik diák aki megsebesült sőt meg is halt :shock: :shock: Azért tényleg milyen már,hogy ez a dolog ide is elér.Azért remélem nem lesz belőle "divat" :?
Kép
danko94
Entrenador del Barça

2009.11.26. 18:00:05

Hihetetlen és felfoghatatlan. Én csak hallottam a nap folyamán a mentőket rendőröket, és amint hazaértem láttam a hírt. Sajnos ilyen emberek élnek köztünk...Ha valakit érdekel

http://www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bu ... men-272239 itt olvashat róla részletesen.
Lezárt