Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt talán azzal lehetne orvosolni, hogy sűrűbben kellene újíttatni az engedélyeket. Mondjuk évente, vagy így valahogy.Bányász írta:Jó lehet,h túloztam.De nem hiszek ezekben a pszichológiai tesztekben mert minden ember változik az idő folyamán.Változik a személyisége és változik körülötte a világ.Szóval sztem lehet akár milyen szigorú a szűrés ezek a dolgok elő fognak fordulni.Nyilván nálunk kisebb számba mert kevesebben vagyunk de na...Azért az se megoldás, hogy senki nem juthat fegyverhez.
olvass kicsit vissza, elmúlt napokban sok hsz érkezett,még én vetettem fel a kérdést.Lionel85 írta:Kinek van már oltása H1N1 ellen és kinek nincs? Szerintetek megéri? Nagyon vacillálok...
Én hétfőn kaptam meg. Lehet, hogy hiba volt AKKOR beadatni mert aznap kezdtem el elég erősen köhögni. Így szerdára a köhögés átment hányigeres köhögéssé, orrfolyásba, elég kemény szédülésbe, hidegrázásba és 39°C-os lázba. Most ugye csütörtököt írunk, de mára már csak a szédülős közérzet maradt meg, nagyon gyengén. Továbbra is köhögök de nem olyan gyakran és erősen, az orrfolyás az meg nálam mindennapos, mivel nyáron a parlagfűtől, télen a megfázástól folyik az orrom.Lionel85 írta:Kinek van már oltása H1N1 ellen és kinek nincs? Szerintetek megéri? Nagyon vacillálok...
Nekem nincs és nem is lesz. Ha gyanús tüneteid vannak, pihenned kell, ha lehet ne bagatellizáld el és szerintem nem lesz probléma. Ne hordd ki lábon, ha egy mód van rá, akkor sem, ha nincs lázad.Lionel85 írta:Kinek van már oltása H1N1 ellen és kinek nincs? Szerintetek megéri? Nagyon vacillálok...
Én pont ma kaptam meg.Igazából semmit nem veszítesz vele szerintem ha beadatod.Fájni nem fáj,bajod nem lesz tőle.Lionel85 írta:Kinek van már oltása H1N1 ellen és kinek nincs? Szerintetek megéri? Nagyon vacillálok...
Miért is?:D Kettőt lehet idézni, a másik írásomnál pedig 1 percre rá javítottam, bőven időben:D De azért dicséretes a szemfülességed:D Tudod, hogy van, a zsenik már csak ilyenek, szétszórtaBányász írta:Nem nem ezt a szót kerestem.Valami szakkifejezés volt erre a jelenségre.De nem ez ezt azért megjegyeztem volna.A nagy számok törvénye alapján...? Wink
A torrenttel kapcsolatban meg akkor úgy látom az én készülékemben van a hiba.Na midnegy majd csak megoldódik és megindulnak a dolgok.Minden esetre nagy kár a mininováért télleg...
Jó lehet,h túloztam.De nem hiszek ezekben a pszichológiai tesztekben mert minden ember változik az idő folyamán.Változik a személyisége és változik körülötte a világ.Szóval sztem lehet akár milyen szigorú a szűrés ezek a dolgok elő fognak fordulni.Nyilván nálunk kisebb számba mert kevesebben vagyunk de na...Azért az se megoldás, hogy senki nem juthat fegyverhez.
Kalap megint nem figyeltél oda.
Nem nem ezt a szót kerestem.Valami szakkifejezés volt erre a jelenségre.De nem ez ezt azért megjegyeztem volna.A nagy számok törvénye alapján...? Wink
Jó lehet,h túloztam.De nem hiszek ezekben a pszichológiai tesztekben mert minden ember változik az idő folyamán.Változik a személyisége és változik körülötte a világ.Szóval sztem lehet akár milyen szigorú a szűrés ezek a dolgok elő fognak fordulni.Nyilván nálunk kisebb számba mert kevesebben vagyunk de na...Azért az se megoldás, hogy senki nem juthat fegyverhez.
Igen sajnos felhasználják a politikusok ilyen célokra, persze nem állítom, hogy nem kell levonni a politikai következtetéseket, mert sajnos nagyon is le kell, mert van mit, de nem most és nem így.. Ez nagyjából olyan mint amikor Gyurcsány kb egy éve a vonatbaleset után előadta a 6-ik vonalbeli örült gyenge színészi teljesítményét és elsírta magát... Az is valami elképesztő volt és gusztustalan...Capon írta:Sajnos ez a borzalmas, hogy ennyire nem foglalkoznak mással a politikusok csak a választásokkal és magiukkal. Egy ilyen borzalmas esetet is arra használnak fel, hogy szítsák a tüzet. Hogy veszi a bátorságot ez a birka is, hogy a kormányra fogja az egészet. De mielött szó érné a ház elejét, a másik oldal sem különb. De ilyet hogy lehet mondani, hogy erről is a kormány tehet. Felháborító, undorító.Bányász írta:Most nézem a tényeket....
Nem szoktam politizálni mert nem érdekel a politika sőt...
De undorító,h a fidesz még ezzel az üggyel kapcsolatban is hibáztatni tudja a kormányt...sztem.Eleve nem is kellene belekeverni a politikát.Ha már megszólal valaki a Fidesz részéről az fejezze ki részvétét azt kussoljon...
A másik meg a Draskovics...valami olyasmit mondott,h ha valaki fegyverhez jut annak meg kellene tanulnia szakszerűen kezelni azt...(vagy valami hasonlót mondott)
A francokat.Ne jusson senki fegyverhez...
A nagy számok törvénye alapján...?Bányász írta:
(volt rá valami kifejezés de elfelejtettem)
Én időnként szoktam és eddig nem volt vele különösebb gondom.A sebességével semBányász írta: Más:
A mininova hiányában átálltam a btjunkiera...de nekem elég lassú.Van aki használja?Kinek,h megy?
Nekem normális sebességgel megy, nincs semmi problémám veleBányász írta: A mininova hiányában átálltam a btjunkiera...de nekem elég lassú.Van aki használja?Kinek,h megy?
A statisztikák vagy mik szerint(volt rá valami kifejezés de elfelejtettemMaster19 írta: Azért tényleg milyen már,hogy ez a dolog ide is elér.Azért remélem nem lesz belőle "divat"
Azért az se megoldás, hogy senki nem juthat fegyverhez.Bányász írta: A másik meg a Draskovics...valami olyasmit mondott,h ha valaki fegyverhez jut annak meg kellene tanulnia szakszerűen kezelni azt...(vagy valami hasonlót mondott)
Sajnos ez a borzalmas, hogy ennyire nem foglalkoznak mással a politikusok csak a választásokkal és magiukkal. Egy ilyen borzalmas esetet is arra használnak fel, hogy szítsák a tüzet. Hogy veszi a bátorságot ez a birka is, hogy a kormányra fogja az egészet. De mielött szó érné a ház elejét, a másik oldal sem különb. De ilyet hogy lehet mondani, hogy erről is a kormány tehet. Felháborító, undorító.Bányász írta:Most nézem a tényeket....
Nem szoktam politizálni mert nem érdekel a politika sőt...
De undorító,h a fidesz még ezzel az üggyel kapcsolatban is hibáztatni tudja a kormányt...sztem.Eleve nem is kellene belekeverni a politikát.Ha már megszólal valaki a Fidesz részéről az fejezze ki részvétét azt kussoljon...
A másik meg a Draskovics...valami olyasmit mondott,h ha valaki fegyverhez jut annak meg kellene tanulnia szakszerűen kezelni azt...(vagy valami hasonlót mondott)
Túlságosan nagy nyilvánosságot kapnak az amerikai ámokfutásos tömeggyilkosságok, amelyek sokszor az elkövető öngyilokjával végződnek.Master19 írta:Nekem unokatesóm Pécsre jár egyetemre.Ugyanoda ahol ez az eset megtörtént.Szerencsére csütörtökön már nincsenek órái így nem tartózkodott az épületben.Már itthon volt.Viszont anyám nemrég mondta, hogy a háziorvosunk fia volt az egyik diák aki megsebesült sőt meg is haltBányász írta:Más:
Elég kemény ami Pécsen történt.Van valaki aki oda jár?Mesélne a dologról?Már ha van egyáltalán kedve erről beszélni.Ilyesmik,h hogyan élte meg,mik voltak a reakciók stb.
Meleg,h elértek Magyarországra is ezek a dolgok...![]()
Azért tényleg milyen már,hogy ez a dolog ide is elér.Azért remélem nem lesz belőle "divat"
Nekem unokatesóm Pécsre jár egyetemre.Ugyanoda ahol ez az eset megtörtént.Szerencsére csütörtökön már nincsenek órái így nem tartózkodott az épületben.Már itthon volt.Viszont anyám nemrég mondta, hogy a háziorvosunk fia volt az egyik diák aki megsebesült sőt meg is haltBányász írta:Más:
Elég kemény ami Pécsen történt.Van valaki aki oda jár?Mesélne a dologról?Már ha van egyáltalán kedve erről beszélni.Ilyesmik,h hogyan élte meg,mik voltak a reakciók stb.
Meleg,h elértek Magyarországra is ezek a dolgok...