Barca vs Real
- Andris
- Adminisztrátor
Mou szerintem ezt most nem mondta kivételesen.
Amúgy se szokott marhaságokat beszélni, csak nagy egoval és szemtelenül nyilatkozik.
Amúgy se szokott marhaságokat beszélni, csak nagy egoval és szemtelenül nyilatkozik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Fernando
- Llegenda del Barça
Igen. Minden bizonnyaldaffy írta:ezek közül 3at neveznék edzőnek,a többi kiscserkész

Egyébként: bár tudom, nem nekem szólt a kérdés; saját nevelések:
Casillas, Granero, Arbeloa.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Öhhh a Bayern München igen is neves ellenfél!Neve az van,játéka nincs!Egy vicc hogy ott volt a döntőben!A Mu elleni visszavágó vicc volt,kitömhették volna őket vagy 10-el,ekkora malacot már rég láttam!Ha idén a Barca megkapja a Bayern,majd kiderül a valóság,kb olyan 5:0 nekünk!Bocs hogy hozzáírok így,de nekem az achilles pontom a Bayern tavalyi bl döntőig jutása,kb. sehol nincsenek SOKAKHOZ KÉPEST!Nem csak mi hanem kb még 10 csapat jobb náluk!raul0791 írta:ja értem. szóval a bayern münchen, a tavalyi bl döntős nem neves ellenfél. értelek.Neves ellenfelekkel szemben. Laughing
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Igaza van a vén prosztatásnak, mi egy gyümölcsöskertben szedegetjük az érettebbnél érettebb gyümölcsöket és lassan cukorbetegek leszünk, annyi finomság akad ott!szerda, 22:22 - Műringyó: "Nem egy szupermarketben vásárolunk, mint a Barcelona. Én csak olyanokat szeretnék igazolni, akik kiváló játékosok, vagy akiket naggyá tudok tenni." - hatalmas nagy túlsztárolt b*zikká!

Football, bloody hell. /SAF/
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ferninho írta: pedig hozzászokhattok az ilyenekhez mert Mou papa fog elég ilyet mondanibeteg ez az ember
Hát tényleg az,beteg. Lehet viccesnek lenni,vagy szellemesnek,de ez már a túlzás kategória.
Nah mindegy,át kell e felett is siklani.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
pedig hozzászokhattok az ilyenekhez mert Mou papa fog elég ilyet mondanicsababarca írta:
Már pont írni akartam én is,de úgy látom ez a mondat nem csak nálam verte ki a biztosítékot.

madridista
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ferninho írta:szerda, 22:22 - Mourinho: "A klub szabad kezet adott a szükséges játékosok leigazolásához. Viszont realistának kell lennem, az árakat is mérlegelnem kell. Nem egy szupermarketben vásárolunk, mint a Barcelona. Én csak olyanokat szeretnék igazolni, akik kiváló játékosok, vagy akiket naggyá tudok tenni."![]()
![]()
![]()
bár kitudja igaz-e mert az a Capellos duma is kamu volt
Már pont írni akartam én is,de úgy látom ez a mondat nem csak nálam verte ki a biztosítékot.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
szerda, 22:22 - Mourinho: "A klub szabad kezet adott a szükséges játékosok leigazolásához. Viszont realistának kell lennem, az árakat is mérlegelnem kell. Nem egy szupermarketben vásárolunk, mint a Barcelona. Én csak olyanokat szeretnék igazolni, akik kiváló játékosok, vagy akiket naggyá tudok tenni."

bár kitudja igaz-e mert az a Capellos duma is kamu volt

madridista
hát igen,arra gondoltam h hány saját nevelés épült be a csapatba. sztem granero csak azért van velünk,mert kell a saját nevelés és a spanyol állampolgársága miatt,nem nevezném beépült embernek. arbeloa-t kifelejtettem,jogos. adan minden,csak nem beépült ember,hisz nem nagyon kap lehetőséget. így gondoltam azt az egyet. számomra casillas az,aki ősrealos és nem is lóg ki a lába a csapatból.(persze arbeloa mellett akit kifelejtettem,de ő sem játszana,ha nem lenne annyi sérült)haszi írta:Hát azért, ha 1 saját nevelés lenne a csapatban akkor nem tudnánk BL-ben játszani. Kicsit nézz utána mielőtt ilyeneket írsz: Casillas, Adán, Arbeloa, Granero. (Ha te a kezdőről írtad, hogy 1 akkor srrydaffy írta: mout nem fogják elküldeni,csak ha nagyon összeveszik a vezetőséggel.
1.nem tudom,az egyetemen még nem tanultunk addig számolni...
2. 1?
3.madridban cr-t...bármely más csapatban messit)

- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Hát azért, ha 1 saját nevelés lenne a csapatban akkor nem tudnánk BL-ben játszani. Kicsit nézz utána mielőtt ilyeneket írsz: Casillas, Adán, Arbeloa, Granero. (Ha te a kezdőről írtad, hogy 1 akkor srrydaffy írta: mout nem fogják elküldeni,csak ha nagyon összeveszik a vezetőséggel.
2. 1?
3.madridban cr-t...bármely más csapatban messit

gago is kidőlt 5 hétre,így már: pepe,garay,albiol,diarra,kaka,gago dőlt ki úgy,hogy még el sem kezdődtek a meccsek 

ja értem. szóval a bayern münchen, a tavalyi bl döntős nem neves ellenfél. értelek.Neves ellenfelekkel szemben. Laughing

Real fan.
csak a Madridnak az interrel ellenben van normális utánpótlás bázisa, 19 éves korig, mert ott kallódnak el, hogy nem a nagycsapatba épitik be őket, hanem maradnak a Castilla-ban, vagy elküldik őket valami d kategoriás csapathoz, ahol nem fejlödhetnek tovább. egyébként semmi baj nincs az utánpótlással, csak az utolsó lépést cseszik el, de nagyon. szerintem bizhatunk abban, hogy Mourinho 3-4 fiatalt is használni fog az idény során, már csak azért is, mert az orvosi szobában lesz a csapat harmada.Nem biztos, h befogja vetni a fiatalokat, Internél se nagyon játszatott olyan fiatalokat kivéve Balo és Santon, de Balo-t Mancini kezdte játszatni és sztem Santont is, de3 ez nem biztos.
De persze lehet itt már fog játszatni fiatalokat!
főleg h itt a csapat fele mindig sérültbence-barca írta:Nem biztos, h befogja vetni a fiatalokat, Internél se nagyon játszatott olyan fiatalokat kivéve Balo és Santon, de Balo-t Mancini kezdte játszatni és sztem Santont is, de3 ez nem biztos.zsuni írta:a saját nevelésről annyit, hogy nem tudhatja még senki, hányan lesznek az első keret tagjai. azért van 1-2 ígéretes fiatal, akiket talán bevethet Mourinho.

-
- Llegenda del Barça
Nem biztos, h befogja vetni a fiatalokat, Internél se nagyon játszatott olyan fiatalokat kivéve Balo és Santon, de Balo-t Mancini kezdte játszatni és sztem Santont is, de3 ez nem biztos.zsuni írta:a saját nevelésről annyit, hogy nem tudhatja még senki, hányan lesznek az első keret tagjai. azért van 1-2 ígéretes fiatal, akiket talán bevethet Mourinho.
ugye mou azt mondta h cr nem csatár,de sérülések esetén játszatható ott is. ez rendben is van,de di maria,megzsuni írta:egy csatárt szerintem feltétlenül fel kell majd hozni az első csapathoz, Morata vagy Sarabia ha jól emlékszem megfelelne a célnak, és akkor még ott van igen Mateosez így igaz. mateos és morata akár játszhatnak is az idény során a nagyoknál.

egy csatárt szerintem feltétlenül fel kell majd hozni az első csapathoz, Morata vagy Sarabia ha jól emlékszem megfelelne a célnak, és akkor még ott van igen Mateosez így igaz. mateos és morata akár játszhatnak is az idény során a nagyoknál.
ez így igaz. mateos és morata akár játszhatnak is az idény során a nagyoknál.zsuni írta:a saját nevelésről annyit, hogy nem tudhatja még senki, hányan lesznek az első keret tagjai. azért van 1-2 ígéretes fiatal, akiket talán bevethet Mourinho.
a tegnapi meccs első 20 perce szinte perfect volt, ilyet várok el egész évre, volt hajtás, és gyönyörü megoldások, jo kis összjáték.
a saját nevelésről annyit, hogy nem tudhatja még senki, hányan lesznek az első keret tagjai. azért van 1-2 ígéretes fiatal, akiket talán bevethet Mourinho.
a tegnapi meccs első 20 perce szinte perfect volt, ilyet várok el egész évre, volt hajtás, és gyönyörü megoldások, jo kis összjáték.
ezek közül 3at neveznék edzőnek,a többi kiscserkész
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Del Bosque, Carlos Queiroz, José Antonio Camacho, Mariano Garciá Remón, Vanderley Luxemburgo, Juan Ramon Lopez Caro, Fabio Capello, Bernd Schuster, Juande Ramos, Manuel Pellegrini, José Mourinho.daffy írta:mout nem fogják elküldeni,csak ha nagyon összeveszik a vezetőséggel.Rewolution5 írta:csak most az abban a jó, hogyha megint nemnyernétek semmit akkor MOU-t is elkuldenék...es nekem meglenne minden boldogságom
felteszek neked egy par kerdest...madridistaként tudnod kell rá a valaszokat!
a 2001-2002 idénytől mennyi edzőtök volt?
hány sajátnevelés van a csapatotokban?
ha kellene választanod, akkor kit? - Messit vagy Cé-t látnád szívesebben a madridban?
nincs több kérdés!
2. 1?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2010.08.25. 08:36:17-kor.
kevés gólRewolution5 írta:Mouban megvan a hajlamdaffy írta: mout nem fogják elküldeni,csak ha nagyon összeveszik a vezetőséggel.
2. 1?
1. hát ez nagyon nagy![]()
![]()
2. az bizony valami sok
3.következtetés- igaz Messi-t igyse-ugyse lehet elképzelni a Madrid taktijába
jah és mi a tipped a klasszikusra?

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Mouban megvan a hajlamdaffy írta: mout nem fogják elküldeni,csak ha nagyon összeveszik a vezetőséggel.
2. 1?
1. hát ez nagyon nagy

2. az bizony valami sok
3.következtetés- igaz Messi-t igyse-ugyse lehet elképzelni a Madrid taktijába
jah és mi a tipped a klasszikusra?

mout nem fogják elküldeni,csak ha nagyon összeveszik a vezetőséggel.Rewolution5 írta:csak most az abban a jó, hogyha megint nemnyernétek semmit akkor MOU-t is elkuldenék...es nekem meglenne minden boldogságom
felteszek neked egy par kerdest...madridista kell tudnod kell ra a valaszokat!
a 2001-2002 idénytől mennyi edzőtök volt?
hány sajátnevelés van a csapatotokban?
ha kellene választanod, akkor kit? - Messit vagy Cé-t látnád szívesebben a madridban?
nincs több kérdés!
2. 1?