Zseni a tag.Gareth Tello írta:Zlatan Ibrahimovic ● All 56 Goals in AC Milan
Azért elég szép gólokat vágott Kampó Milánóban, nálam a 15., 32., 40., 42. a top.
Ahogy hallom a PSG-nél is már rögtön az elején bemutatkozott.

Zseni a tag.Gareth Tello írta:Zlatan Ibrahimovic ● All 56 Goals in AC Milan
Azért elég szép gólokat vágott Kampó Milánóban, nálam a 15., 32., 40., 42. a top.
Én is kötelező olvasmánnyá tenném. Nekem igazából nem a barcáról változott meg a vélemyényem hanem Ibráról. Sokkal jobb ember mint amilyennek a sajtó bemutatja. Egy kis csibészség meg belefér. A barcával és Ibrával kapcsolatba csak annyi az érzésem hogy nem illettek ösze. Ibrának nem való ez a típusú edző, csapat stb...zalazs88 írta:aki olvasta zlatan könyvét annak a véleménye megváltozott a barca csapatról? Értem ezt ugy hogy tényleg egy gyáva ember ak pep és az egész csapat meg egy iskola ahol nem lehet kitünni?
Talán egy picit igen. Az imádatom a Barca iránt nem változott, de a Pep éráról talán picit igen. Természetesen ez a könyv Ibra szemszögéből mondja el a dolgokat. Én is kíváncsi lennék arra, hogy Pep mit gondolna erről. Az tény viszont, a Barca játékosai "robotok" és valóban nincs olyan nagy egyéniség jelenleg benne. És még mielött megköveznétek, Messi a Barca gyermeke, nem a barca neveléseiről beszélek.zalazs88 írta:aki olvasta zlatan könyvét annak a véleménye megváltozott a barca csapatról? Értem ezt ugy hogy tényleg egy gyáva ember ak pep és az egész csapat meg egy iskola ahol nem lehet kitünni?
Én nem olvastam a könyvet, szóval pontosan nem tudhatom miről van szó. De úgy gondolom, zalazs kérdéseire vmilyen szinten igen a válaszom, legalább is részben.Sanama írta:Azért nemzalazs88 írta:aki olvasta zlatan könyvét annak a véleménye megváltozott a barca csapatról? Értem ezt ugy hogy tényleg egy gyáva ember ak pep és az egész csapat meg egy iskola ahol nem lehet kitünni?Ki tudott itt tűnni Ronaldinho, Ronaldo stb.
Azért a teljes sztorihoz hozzájárul, hogy Ibra azért mégiscsak Ibra, csak hát érdekes az egész. És a miérteket a könyv sem tudja megválaszolni, ez teszi különlegessé az egész sztorit. Szívesen olvasnék egy könyvet csak erről a sztoriról mondjuk Guardiolától.
Azért nemzalazs88 írta:aki olvasta zlatan könyvét annak a véleménye megváltozott a barca csapatról? Értem ezt ugy hogy tényleg egy gyáva ember ak pep és az egész csapat meg egy iskola ahol nem lehet kitünni?
Sanama írta:Én, Zlatan Ibrahimoviczalazs88 írta:az lenne a kérdésem hogy mi a címe az ibra könyvnek és hogy van e magyar változatban?
Van magyarban, azt hiszem Libriben.
Az se semmi,ahogy a felségét megismerte
Én, Zlatan Ibrahimoviczalazs88 írta:az lenne a kérdésem hogy mi a címe az ibra könyvnek és hogy van e magyar változatban?
Én is elkezdtem olvasgatni Ibra könyvét. Számomra egyértelmű hogy Ibra a saját dolgait sem tudja kezelni, de szerintem Guardiolának is van valami tikkje.Sanama írta:de a könyvből is kiderül,hogy Ibra se tudta, hogy most mi van, miért lett vele probléma. Írta,hogy az elején Pep beszélt vele, fontos volt neki, aztán hiphop nem
amúgy az is mekkora sztori,hogy a Juvebol mennyin múlott hogy az Interbe és nem a Milanba került
de a könyvből is kiderül,hogy Ibra se tudta, hogy most mi van, miért lett vele probléma. Írta,hogy az elején Pep beszélt vele, fontos volt neki, aztán hiphop nembence-barca írta:IBra rúgatott volna 46 meccsen 100 gólt is...miután kiderült, h Peppel van ellentéte, onnantól már tényleg mindegy volt neki...
Eto'o is jól csapatta, azt láttuk, h hiába...
Meg hát.. elég nagy botrány is vt belőle itt a fórumon is pl. Külön topik is vt, emlékszem, dirketn nem is néztem, mert tudtam, h csak felidegelném magam.
mondjuk a statisztikán nem változtat az sem ha Zlatan hazudikZsolti95 írta:Ha igaz amiket a könyvben leír és nem színezi ki a sztorit akkor Pep volt a fac mert Ibra tényleg rugdosta a gólokat:46 meccs 22 gól 13 gólpassz sztem jó statisztika ahhoz képest h egy teljesen más rendszerben kellett játszania.
nem megbántva de Pepnek voltak hülyeségei pl:Yaya Touré is kb miatta ment el....
ezt, hogy érted?kanty írta:Engem érdekelne, hogy pontosan mi is volt.Sanama írta:
Ha az tényleg igaz, amit a Milanba igazolása előtt levágott a Barca vezetésnek, akkor komolya mondom, hogy emelem a kalapomat előtteÍgy kell egy játékosnak beavatkozni az átigazolásba. Simán elhiszem, hogy épp emiatt (is) sikerült nevetségesen olcsón eladni őt, és ahogy Rosell mondta:
"élete legrosszabb üzletét kötötte"
Engem érdekelne, hogy pontosan mi is volt.Sanama írta:
Ha az tényleg igaz, amit a Milanba igazolása előtt levágott a Barca vezetésnek, akkor komolya mondom, hogy emelem a kalapomat előtteÍgy kell egy játékosnak beavatkozni az átigazolásba. Simán elhiszem, hogy épp emiatt (is) sikerült nevetségesen olcsón eladni őt, és ahogy Rosell mondta:
"élete legrosszabb üzletét kötötte"
Akkor bizony le a kalappal, mert Ibra jóval gyengébb válogatottakban tette meg, mint a fent emlitett két játékos.lui1698 írta:6 - Már csak Michel Platini (9) és Alan Shearer (7) lőtt több gólt az Eb-ken, mint Zlatan Ibrahimovic. Vadász.