Martin Cáceres

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.03.22. 20:03:10

Jól játszik, de az előrejátékban van mit csiszolni a srácon.
Amúgy ma este eddig jeles. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.22. 20:02:33

Slither írta:Eddig nagyon jó, örülök a srácnak. Bár még mindig van pár kockázatos pasza...
Egyik kontránál mekkora sprintet vágott le, hogy visszaérjen! :shock: :)
senkit sem akarok lelombozni,de nincs hú de sok,és nagy dolga a védelemnek, neki sem. nem egy ilyen meccs után kell szntem róla véleményt alkotni, de tény,h nem lóg ki semmilyen irányban sem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.03.22. 19:57:45

Eddig nagyon jó, örülök a srácnak. Bár még mindig van pár kockázatos pasza...
Egyik kontránál mekkora sprintet vágott le, hogy visszaérjen! :shock: :)
Dave87
Capitá del Barça

2009.03.11. 19:16:19

Szerintem is hiba lenne elengedni Cácerest. Bízom benne, tehetséges és jó védőnek tartom.
Elég fiatal (Barca szinten, ilyen csapatban, ilyen nyomás alatt kicsit talán rutintalan is) és kevés lehetőséget kap, ennyi.
Viszont gyors, agilis és jól helyezkedik. Kis bizalom kell neki, több meccs és megszolgálja ő az árát.
Emlékezzünk csak vissza, Márquez sem volt egy nagy szám az első idényében, aztán milyen klasszis védőnk lett...de erre még számtalan esetet említhetne az ember.
Ha Caceres kezd ma, biztos vagyok benne, hogy megállja a helyét!
Nyerünk ma!!!!! Hajrá srácok!
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.03.11. 19:05:21

Mé kéne elmennie?
Most senki nem adna érte sokat, mert idén nem játszott sokat, tehát anyagilag nem jelentene sokat. És rendkívül tehetséges, ugyhogy feltétlen maradnia kell.
Capon
Llegenda del Barça

2009.03.11. 18:59:23

Én is Puyol utódját látom a srácban. Feltétlen bizalmamat élvezi.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lord_Xy
Barça C

2009.03.11. 18:47:32

Szerintem sem kellene elengedi. Én a jövő Puyolját látom benne. Jobb adottságai vannak mint Piquenak, csak hát nagyon sokat számít hogy kire hány alkalommal számít Pep. Remek lehetőség lesz ma a bizonyításra.
McLovin
Capitá del Barça

2009.03.11. 18:01:07

Az Abidalos topicban megjelenő hsz-ekhez hozzáfűzném: én Cacérest nem engedném el. Nagyon jó védő! Amilyen becsúszó szereléseket lehet néha (azért csak néha, mert csak néha játszik) látni tőle, elképesztő! Mellesleg, ha 2x ennyit játszana, egyik legjobb szűrőemberünk lenne! Sok pénzbe került, de itt van és ez a lényeg! Visszacsinálni már nem lehet! És akkor vannak itt emberek, akik hajlandóak lennének potom pénzért megválni tőle, amikor az egyik létező legnagyobb marhaság ez lenne. Hát komolyan, néha nem tudom, hogy sírjak e vagy röhögjek. Az okos egyén eladná kb 7-8 millióért és a helyére hozna más vkit újabb 15-ért. Marhaság...
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
Sanama
Llegenda del Barça

2009.03.05. 14:13:18

Tegnap meccs elején agrassziv volt kellően,és szerintem sokkal jobban játszik balszélen,mint középen...
Már pont dicsérgettem,hogy jó volt,erre jött a piroslap..
Na mind1,én azt mondom,hogy inkább állítsák ki és kapjon az ellenfél tizit,minthogy ne merjen ütközni.
albicelesteX
A Vadász

2009.03.05. 08:08:48

Azért én ugyan olyan bizonytalannak érzem bárhol a védelemben legyen középen vagy szélen!Elég gyenge!
Kép
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.03.05. 01:57:46

egyetlen hibája volt ma: a posztja!
Bal hátvédnek betenni, egy jobb lábas játékost akinek még a jobbik lába is meg-meg remeg még, csoda h bal lábát be kell neki mutatni? Szegény néha úgy ugrott át a másik oldalára a labdának h elrúgja.
A szidással meg Herny - Hleb ok de Cáceres- nek pont hogy elnézőbb volt az eurobarcás társadalom, nem Pigue volt az etalon. Amikor neki a legnagyobb hibájának a "sokszorhazapasszol" Ok, amíg egy ilyen magabiztos a portásunk, tényleg nem is szeressük ezért... Các meg kicsit félős ez a nagy hibája, és a haját összefoghatná meccsen rendesen, engem úgy biztos zavarna...
baas11
Entrenador del Barça

2009.03.05. 00:45:10

Azt tette amit tennie kellett miután Alves mellől beadták és Puyi nézte ...ha nincs a becsúszás szinte tuti 2:0,és akkor a mai játék alapján game over
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
TZS
Capitá del Barça

2009.03.05. 00:24:49

geridoss írta:Ma látszott hogy mennyire odavan a csapatért! Miután a játékvezető- jogtalanul- leküldte a pályáról, ott állt a játékoskijáróban, és onnan nézte a meccset... Lehet ezt sok mindenre írni , pl dühből, azért se megyek le stb... de én ezt a klubért érzett alázatnak a számlájára írom. Lehet a srácból nagy név, csak türelem és egy kis szerencse is kell neki, mert az utóbbiból nem sok van neki sajnos.
Igen, én is így érzem, odavan a csapatért, és látszott rajta hogy nagyon megtörte a kiállítása.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
geridoss
Director del Fútbol

2009.03.05. 00:22:53

Ma látszott hogy mennyire odavan a csapatért! Miután a játékvezető- jogtalanul- leküldte a pályáról, ott állt a játékoskijáróban, és onnan nézte a meccset... Lehet ezt sok mindenre írni , pl dühből, azért se megyek le stb... de én ezt a klubért érzett alázatnak a számlájára írom. Lehet a srácból nagy név, csak türelem és egy kis szerencse is kell neki, mert az utóbbiból nem sok van neki sajnos.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
gorkmc
Barça C

2009.02.15. 11:51:58

Szerintem Caceres-nek meccs és ebből adódóan összeszokottság hiánya van. Őrült gyors a srác és tud kemény lenni, ha kell. Pique-nek is beletelt pár meccsébe, mire formába lendült. És Bojan-nak is volt olyan meccse, amikor sírva ment le a pályáról, saját teljesítményét érezve. Majd utána micsoda gólokat lőtt!
TZS
Capitá del Barça

2009.02.15. 11:42:25

tudomka958 írta:szerintem meg caceres volt ma a védelemben a legjobb...
(megnéztem a goal.com osztályzatait:szerintük is...)
aki ma szidja írja be ide,hogy hol hibázott!
aki nem teljesen hülye annak látnia kell:a mai barcából három játékost divat ledorongolni:henry-hleb-caceres...
a többiek lehetnek bűnrosszak(mint ma pique) akkor is ők a feketebárányok!
ilyen a népharag,jó,hogy nincs pallosjogotok...
Itt az igazság!
Ezt a 3 játékost kell szidni folyamatosan, csinálhatnak bármit a pályán. Pl olyan leszólásokat kapnak, h Pique még tolószékben is jobb... Hol itt a józan ész? Szánalmas!

Már az is rossz, ahogyan a goal.com osztályoz....

És egy védőnek igenis nem árt, ha előrefelé van játéka, de pl Puyol sem az a kaliberű játékos, aki folyamatosan előretör! Őt és mondjuk Messit sosem szidják ha gyengébb meccsük van (ez lenne a normális), de pár embert nagyon fontos rendszeresen osztani!
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.02.15. 11:23:51

Danka00792 írta:
lluisllach89 írta:Mi igazolja ezt ha nem ez a szezon nem a meccsek? Támadáskezdeményezés... Piqué van hogy olyan ívelést ad h ihaj-csuhaj... Nem megy-megy-megy és oldalra passzol és iszkol vissza a kis puccos fehér Nike csukájában. Szánalom egyszerűen SZÁNALOM.
Múltkor gyertyát rúg most kik..ja szögletre. Utána majdnem taccsra rúgta a labdát.
Egy belsö védötöl én nem várom el a támadás kezdeményezését. Passzolja oda Xavi-nak vagy Dani-nak azt ök kezdenek a lasztival valamit, de hogy ezért legyen jobb az egyik védö a másiknál, az hülyeség. Egyébként Piqué sem adott mindig olyan ihaj-csuhaj labdákat, kapásból eszembe jutott 1-2 csunyán mellérugott labda a mai meccsen.
Cáceres nem játszott valami fényesen ma, de Piquénél jobb volt szerintem.
Nem várod el hogy támadást kezdeményezzen a védő? :roll: Itt most a Barcáról beszélünk nem 1 magyar csapatról. Igenis jó labdákat ad, de ha azt vesszük, nem az a hú de gyors Piqué de van hogy felviszi a labdát, és ilyen futómennyiség után könnyebben alakítanak ki a középpályán létszámfölényt, megkönnyíti Xaviék dolgát. Nah ilyet Martintól én még nem láttam. És igenis a védőnek támadnia is kell nem előreívelni egyből.
Akkor nem is mondom azt hogy felszabadítás terén illetve "labdába egyeneset rúgni" tanórán felmentése volt Cáceresnek.

Jah és még vmi: csekkoljátok le Piqué és Cáceres szerzett és eladott labdáit a szezonban. No comment...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
noname
Llegenda del Barça

2009.02.15. 08:49:33

tudomka958 írta:szerintem meg caceres volt ma a védelemben a legjobb...
aki nem teljesen hülye annak látnia kell:a mai barcából három játékost divat ledorongolni:henry-hleb-caceres...
A goal.com-nál idióák osztályoznak.Cacerest pont h nem volt divat szidni, sőt, amikor [auto_cenzúra] játszott, akkor is azzal jött mindenki h csak a meccshiány miatt van, meg több játékidőt érdemel. :roll:
A Fifa egy szégyen
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.02.15. 01:26:40

szerintem meg caceres volt ma a védelemben a legjobb...
menczel
Entrenador del Barça

2009.02.15. 00:49:50

aynas írta:első gól Busquetsé volt. a 2. gól alvesé.
Piquevel hazai mccseken lehetnek együtt középpen kezdők, ha előrefelé erős kezdővel ákkunk fel.
ott a pont. Nem kellett volna két rutintalan belső védőt egyszerre kezdetni. Abidal pöpecül nyomja belső bekként és akkor a jó formában játszó sylvinho is játszhatott volna. Érdekes hogy multkori meccs után jött az ajnár most meg azonnal menjen kölcsönbe. ugyanmár
TZS
Capitá del Barça

2009.02.15. 00:39:31

lionelmessi19 írta:Hát bizonytalan volt ma is, de mindenki gyenge volt az 5-6 fős védelemből, főleg az első félidőben.

Nem véletlen nem játszattam volna, ahogy bajnoki topicba meg is indokoltam ezt.

Nem kell eladásról beszélni, egy kölcsönt idény végén, hasonló átlag teljesítménnyel meg lehet fontolni. De ez a jövő zenéje.

Mindenesetre a mainál jobbat várok el, és óva intem Pep-et a továbbiakra való tekintettel egy Piqué-Cáceres védőpáros alkalmazásától..
Miért kellene Pepe-et óva inteni attól, hogy együtt játszassa úgymond a jövő embereit?
Mikor játszanak mondjuk együtt, ha nem olyankor, amikor vannak sérültjeink, vagy késve visszaérkező embereink a válogatottól, vagy mondjuk 12 pontos előnnyel vezetjük a bajnokságot, és nem a leg acélosabb ellenféllel játszunk?!! 8-[

Hihetetlen hogy milyen szakértők vannak itt, de főleg az a hihetetlen, amit kapnak itt egyes játékosok a mutatott játékuk alapján!
Meg Olgeuerhez hasonlítják.... Hol van már Presas, Cácereshez képest...? :? Vicc....
Simán vezetjük a bajnokságot, versenyben vagyunk a Bl-ben, a spanyol kupában, miért kell folyton cseszegetni a játékosokat? (ezt nem személy szerint értem, hanem úgy általában)

Persze ha valaki épp jó meccset játszik, akkor meg ő a király játékos....
Kép
aynas
Capitá del Barça

2009.02.14. 23:20:54

első gól Busquetsé volt. a 2. gól alvesé.
Piquevel hazai mccseken lehetnek együtt középpen kezdők, ha előrefelé erős kezdővel ákkunk fel.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.14. 23:17:23

noname írta:Az első gólnál ő is ott volt kb egy méterre a helyzettől és az égvilágon senkin se állt, és már más meccseken is megtörtént h fix szitunál rossz helyen állt vagy hagyta fejelni az emberét.
Zónavédekezés :!:

Attól, hogy 1 m-re állt és nem fogott senkit,nem jelenti azt a zónavédekezés tudatában,hogy embere is volt !
.
cps46
Entrenador del Barça

2009.02.14. 23:02:08

Látom megvan az új közellenség, úgyhogy van miről beszélni.

Nálam Cáceres ma a védelem legjobbja volt.
Piqué valószínűleg kicsit elszállt a válogatottságtól, mert ma egy vicc volt, amit előadott. Alves támadásban ezúttal 0, ha mégis felment az csak arra volt jó, hogy az ellenfél a helyén induljon. Abidal oldalán a Betis nem nagyon támadott, ezért nehéz lenne megítélni a védőproduktumát, viszont amit Henryval támadásban előadtak, azon sajnos csak röhögni tudok.

Ha Cácerest véletlenül kölcsönadnánk, az csak Milito visszatérése miatt lesz, amúgy szerintem hosszú távra jó lehet nekünk.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
noname
Llegenda del Barça

2009.02.14. 22:59:51

Etooka írta:Noname!

Helyezkedési hibáit nem tudom hol vettél észre, a Betis meg nem adott góljánál mindketten olyan szépen megálltak egy vonalban... :roll:
Az első gólnál ő is ott volt kb egy méterre a helyzettől és az égvilágon senkin se állt, és már más meccseken is megtörtént h fix szitunál rossz helyen állt vagy hagyta fejelni az emberét.
A Fifa egy szégyen
Lezárt