Amúgy ma este eddig jeles.

senkit sem akarok lelombozni,de nincs hú de sok,és nagy dolga a védelemnek, neki sem. nem egy ilyen meccs után kell szntem róla véleményt alkotni, de tény,h nem lóg ki semmilyen irányban sem.Slither írta:Eddig nagyon jó, örülök a srácnak. Bár még mindig van pár kockázatos pasza...
Egyik kontránál mekkora sprintet vágott le, hogy visszaérjen!![]()
Igen, én is így érzem, odavan a csapatért, és látszott rajta hogy nagyon megtörte a kiállítása.geridoss írta:Ma látszott hogy mennyire odavan a csapatért! Miután a játékvezető- jogtalanul- leküldte a pályáról, ott állt a játékoskijáróban, és onnan nézte a meccset... Lehet ezt sok mindenre írni , pl dühből, azért se megyek le stb... de én ezt a klubért érzett alázatnak a számlájára írom. Lehet a srácból nagy név, csak türelem és egy kis szerencse is kell neki, mert az utóbbiból nem sok van neki sajnos.
Itt az igazság!tudomka958 írta:szerintem meg caceres volt ma a védelemben a legjobb...
(megnéztem a goal.com osztályzatait:szerintük is...)
aki ma szidja írja be ide,hogy hol hibázott!
aki nem teljesen hülye annak látnia kell:a mai barcából három játékost divat ledorongolni:henry-hleb-caceres...
a többiek lehetnek bűnrosszak(mint ma pique) akkor is ők a feketebárányok!
ilyen a népharag,jó,hogy nincs pallosjogotok...
Nem várod el hogy támadást kezdeményezzen a védő?Danka00792 írta:Egy belsö védötöl én nem várom el a támadás kezdeményezését. Passzolja oda Xavi-nak vagy Dani-nak azt ök kezdenek a lasztival valamit, de hogy ezért legyen jobb az egyik védö a másiknál, az hülyeség. Egyébként Piqué sem adott mindig olyan ihaj-csuhaj labdákat, kapásból eszembe jutott 1-2 csunyán mellérugott labda a mai meccsen.lluisllach89 írta:Mi igazolja ezt ha nem ez a szezon nem a meccsek? Támadáskezdeményezés... Piqué van hogy olyan ívelést ad h ihaj-csuhaj... Nem megy-megy-megy és oldalra passzol és iszkol vissza a kis puccos fehér Nike csukájában. Szánalom egyszerűen SZÁNALOM.
Múltkor gyertyát rúg most kik..ja szögletre. Utána majdnem taccsra rúgta a labdát.
Cáceres nem játszott valami fényesen ma, de Piquénél jobb volt szerintem.
A goal.com-nál idióák osztályoznak.Cacerest pont h nem volt divat szidni, sőt, amikor [auto_cenzúra] játszott, akkor is azzal jött mindenki h csak a meccshiány miatt van, meg több játékidőt érdemel.tudomka958 írta:szerintem meg caceres volt ma a védelemben a legjobb...
(megnéztem a goal.com osztályzatait:szerintük is...)
aki ma szidja írja be ide,hogy hol hibázott!
aki nem teljesen hülye annak látnia kell:a mai barcából három játékost divat ledorongolni:henry-hleb-caceres...
a többiek lehetnek bűnrosszak(mint ma pique) akkor is ők a feketebárányok!
ilyen a népharag,jó,hogy nincs pallosjogotok...
ott a pont. Nem kellett volna két rutintalan belső védőt egyszerre kezdetni. Abidal pöpecül nyomja belső bekként és akkor a jó formában játszó sylvinho is játszhatott volna. Érdekes hogy multkori meccs után jött az ajnár most meg azonnal menjen kölcsönbe. ugyanmáraynas írta:első gól Busquetsé volt. a 2. gól alvesé.
Piquevel hazai mccseken lehetnek együtt középpen kezdők, ha előrefelé erős kezdővel ákkunk fel.
Miért kellene Pepe-et óva inteni attól, hogy együtt játszassa úgymond a jövő embereit?lionelmessi19 írta:Hát bizonytalan volt ma is, de mindenki gyenge volt az 5-6 fős védelemből, főleg az első félidőben.
Nem véletlen nem játszattam volna, ahogy bajnoki topicba meg is indokoltam ezt.
Nem kell eladásról beszélni, egy kölcsönt idény végén, hasonló átlag teljesítménnyel meg lehet fontolni. De ez a jövő zenéje.
Mindenesetre a mainál jobbat várok el, és óva intem Pep-et a továbbiakra való tekintettel egy Piqué-Cáceres védőpáros alkalmazásától..
Zónavédekezésnoname írta:Az első gólnál ő is ott volt kb egy méterre a helyzettől és az égvilágon senkin se állt, és már más meccseken is megtörtént h fix szitunál rossz helyen állt vagy hagyta fejelni az emberét.
Az első gólnál ő is ott volt kb egy méterre a helyzettől és az égvilágon senkin se állt, és már más meccseken is megtörtént h fix szitunál rossz helyen állt vagy hagyta fejelni az emberét.Etooka írta:Noname!
Helyezkedési hibáit nem tudom hol vettél észre, a Betis meg nem adott góljánál mindketten olyan szépen megálltak egy vonalban...