Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kórházban volt a közelmúltban, ha jól tudom, szív műtétet hajtottak végre rajta. Isten nyugosztalja.Mihu írta:Hát néztem egy nagyot mikor megláttam a hírtSemmi előjele nem volt, nem szóltak arról a hírek, hogy súlyos beteg lenne, hogy hetek óta kórházi kezelésre szorulna, stb, mint ahogy lehet ezt hallani ilyen esetekben. Rendesen meglepett ez a hír, de ahogy olvasom Mészöly Kálmán nyilatkozatát, nem csak engem...Kíváncsi vagyok hogy mi volt a halálának oka
![]()
![]()
Édesapám és keresztapám rengeteget meséltek róla, rengeteg történetük van Flóri bácsiról. Pedig ők akkor még csak 10-12 évesek voltak, de akkora játékos volt, hogy azóta is megragadt bennük a játéka.
Nyugodjon békében
Először legyen belőle valami. Aztán meg szilárdítsa meg a helyét, váljon alapemberré, és ezután örülhetünk!messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... ez-2095840
Gyerekek ez nagyon jó! Első osztályú csapatba szerződhet Lipták! Örülnék neki
Ez tényleg egy korrekt nyilatkozat!
Ez a válogatottnak is nagyon rossz hír. Juhász eltiltott, ha jól emlékszem, Lipták is, de nem biztos hogy ő. Most Dzsudzsi kidőlt... :Skanty írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/dzs ... tt-2092320
Nem indul a legjobban az orosz kaland.
Én írtam.visca el barca írta:nem tudom nekem szolt-e, én ilyet nem irtamZozzy 5 írta:a te hszedben viszont a "keresett játékos" mint tény kezelése talán túlzás
nem tudom nekem szolt-e, én ilyet nem irtamZozzy 5 írta:a te hszedben viszont a "keresett játékos" mint tény kezelése talán túlzás
nem vágom, meddig volt most érvényes szerződése? ez a döntő mert ha jövőre lejár a szerződése ergo ingyen menne akkor akár el is hihetem. szvsz meg nem olyan pofonegyszerű és kellemes egy olyan szitu, hogy ott maradsz egy helyen ahol már nem látnak szívesen, ahogy te ezt leírod. a max beszopja vele és megy a padra kb. a legszarabb dolog ami most történhetne vele.visca el barca írta: pfff... és te elhiszed ezt a hülyeséget?... ember... élő szerződése volt, ha nem akar nem megy el és kész. max [auto_cenzúra] vele és megy a padra...