Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csak a 2010-es PES-ben vagyok járatos, de ott ez megtörtént velem is. Újra kell építkezni az alapoktól, a megmaradt játékosokkal.....VAGY: a 2010-hez van egy MoneyML nevezetű progi, amivel beállíthatod, hogy egy adott ML-ben mennyi pénzed legyen...vlxe írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
4 idényt játszottam végig ML alatt a Barcelona csapatával (Top Playeren)! Majdnem minden idényben minden trófeát megnyertem! A játékosállományom sem egy túl nagynak mondható! A gondom az, hogy teljesen mínuszba mentem el Euro tekintetében, és így a fél csapatomat elvesztettem!
Mivel lehet ezeket a pénzügyi dolgokat fenntartani, hogy legalább a csapatom megmaradjon? bármilyen ötletet szívesen fogadnék, abszolút nem tudom mit csináljak
Rakd fel EZT!!MessiFan írta:
És hogyan? Nekem sehogy sem sikerült.
És hogyan? Nekem sehogy sem sikerült.Puyol05 írta:Igen van, az 1.4esbe már benne vannak!csababarca írta:Van olyan pesedit.com-os patch,amiben benne van a Santos Neymarral és Gansoval?![]()
más:
Amúgy megoldottam a problémát, köszi a nagy igyekezetet!
Igen van, az 1.4esbe már benne vannak!csababarca írta:Van olyan pesedit.com-os patch,amiben benne van a Santos Neymarral és Gansoval?
Igen.Enrique21 írta:Német kommentátor létezik a játékhoz?
Én is játszottam régebben Fifával, kezdve a 04gyel egészen a 08ig. Addig mindegyikkel játszottam, azt nem mondom, hogy tetszett is, de hát akkor még nem ismertem a Pest. Majd egy szerencsés alaklomnak köszönhetően jutottam hozzá a Pes08-hoz, és onnantól kezdve megszállott vagyok...csababarca írta:...
Puyol05 írta:Hát ez ízlés dolga. Csak úgy, mint az öltözködés.messideco írta:A Pes megint a törlés sorsára jutott. Nálam mindig az első számú focijáték a FIFA lesz...![]()
Én a Fifát annyira tartom, hogy még le sem töltöttem, és fel sem telepítettem a tavalyival együtt...
Hát ez ízlés dolga. Csak úgy, mint az öltözködés.messideco írta:A Pes megint a törlés sorsára jutott. Nálam mindig az első számú focijáték a FIFA lesz...
De én xboxon nyomom,ahol fényévekkel jobb a fifa mint a pes.L.Messi 10 írta:Én is FIFA párti voltam, egészen idáig. Kipróbáltam ezt a PES-t, és az Én szememben fényévekkel jobb mint a FIFA licenc hiány ide vagy oda (amit egy patch meg is old...).
Én is FIFA párti voltam, egészen idáig. Kipróbáltam ezt a PES-t, és az Én szememben fényévekkel jobb mint a FIFA licenc hiány ide vagy oda (amit egy patch meg is old...).kanty írta:Én is Fifa párti vagyok, bár most a pes-el játszok. Nekem a menü sem tetszik, plusz ahogy Te is írtad az irányítás is nehézkesebb. Ami tetszik az a Bajnokok Ligája, az nagyon jól megvan csinálva.szajko írta:Szerintem sokkal rosszab az irányítása mint a fifáé. Fifába élethűbb gólokat lehet lőni és a játékos oda teszi a labdát ahova te akarod nem úgy mint a pesbe. Cselezni is sokkal könyebb és sokkal több cselt tudsz megcsinálni és a ziccereknél oda rúgod a labdát ahova te akarod, nem úgy mint a pesbe,hogy fölé mellé rúgja 5 méterről mikor épp csak megpöttyinted a gombot...
Én is Fifa párti vagyok, bár most a pes-el játszok. Nekem a menü sem tetszik, plusz ahogy Te is írtad az irányítás is nehézkesebb. Ami tetszik az a Bajnokok Ligája, az nagyon jól megvan csinálva.szajko írta:Szerintem sokkal rosszab az irányítása mint a fifáé. Fifába élethűbb gólokat lehet lőni és a játékos oda teszi a labdát ahova te akarod nem úgy mint a pesbe. Cselezni is sokkal könyebb és sokkal több cselt tudsz megcsinálni és a ziccereknél oda rúgod a labdát ahova te akarod, nem úgy mint a pesbe,hogy fölé mellé rúgja 5 méterről mikor épp csak megpöttyinted a gombot...