KÖSZÖNJÜK GIULY, SOK SIKERT A TOVÁBBI PÁLYAFUTÁSODHOZ

Nagyon jó kis vidi, a zenéről nem is beszélve...Game90 írta:
http://www.youtube.com/watch?v=B92ZF5SUPPk
Én ezt tudom, de hogy mindenhez ezt írni... azért az esetek többségében nem hiszem...Game90 írta:Van benne valamilionelmessi19 írta:"Mert te elfogult vagy."![]()
De ebbe most ne menjünk bele.
Remélem Giuly topicja átfog kerülni a "Barca Háttér - Múlt és Jövő" részlegbe.
Van benne valamilionelmessi19 írta:"Mert te elfogult vagy."
Nálad mert elfogult vagy. Nálam Guddy semmittevése is többet ér mint Deco sok eladott labdája (vagyis inkább kevésbé rossz). Guilynél talán jobb volt de...lionelmessi19 írta: Már ne haragudj meg, de ez tekintélyes marhaság...
Deco még a rossz forma közepedte is lényegesen többet dolgozott, és több eredményt is ért el, mint a két G betűs senior...
Már ne haragudj meg, de ez tekintélyes marhaság...Slither írta:Deco sem nyújtott semmivel többet.lionelmessi19 írta: Szerintem idén pont annyi időt kaptak, aminek bőven elégnek kellett volna lennie. Nem tudtak letenni semmit az asztalra, ez történt.
Deco sem nyújtott semmivel többet.lionelmessi19 írta: Szerintem idén pont annyi időt kaptak, aminek bőven elégnek kellett volna lennie. Nem tudtak letenni semmit az asztalra, ez történt.
Nem tom emlékszel-enoname írta:Senki ne értsen félre,Giulynek mindenképp távoznia kell, de nem kell szidni a gyenge játéka miatt. Amikor rendszeresen játszott, jobb teljesítményt nyújtott, de mostanában ritkán játszik,mert nem az a játékos, aki csereként beáll és felpörgeti egy csapat játékát. Ha elmegy a Lyonba, sztem elég sok lehetőséget fog kapni és talán jobban is megy majd neki a játék. A lényeg Giuly el kell menjen, de nem kell lehordani mindennek.
Én erről nem vagyok meggyőződve. Presas barátunk über nagy barom, és meglehetősen rossz játékos, de néha meg tud lepni engem egy egy jó produkcióval.fcbarcelonazsombi írta:Oleguer azért nem hinném , hogy jobb nála . Azért ez tulzás