Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az szép!minden védő elmegy a Werderből?StalteriCharlie írta:kedves tetű Bayern hát nem leigazolta Ismaelt a Werderből!Egyik legjobb hátvéd a bundásligában,és mostmár a bőrnadrágos disznókat erősíti!![]()
C.
az igen! az a piroshajú fekacsávó az ifjabb wagner? az nem szép, de csúnya. olyan feje van, h ha ráraknák a cukros-zacskókra a gyerekek onnantól sót nyalogatnának. igaz, a zeneszerző üknagyfater sem volt egy tál áfonya.Zsolti írta:a Carvalho gyerek tényleg nem rossz,de a vagner,hátt inkább nem mondok semmit.köbö olyan jó focista,amilyen szép.
Nem-nem!Carvajjó gyerekért Eto'o+Pénz!Enrique írta:Mééér, mekkora ötlet!!antiimperialista írta:Ugyan már! Ugye csak vicceltél???Morminho írta:Egyébként én szívesen látnám, Daniel Carvalho-t és Vagner Love-ot a Barcában![]()
![]()
A wágner gyerekért odaadjuk a Riquelme+Saviola párost, aztán a carvajjó srácért meg kipengetünk egy kis pénzt. KÉSZ!!![]()
![]()
Sztem Morminho, ezt még te sem gondolod komolyan..
Valamivel tisztára kell mosni a pénzt!Charlie írta:Corinthians,akar ő venni F1-s csapatot,NHL csapatot,hát kell a pnéz neki,nincs elég.a cszka és a chelsea után meik a harmadik?
C.
és vajazzák már a deporos bugiját is. csak nehogy már spanyol csapat nélkül maradjon.Charlie írta:Corinthians,akar ő venni F1-s csapatot,NHL csapatot,hát kell a pnéz neki,nincs elég.a cszka és a chelsea után meik a harmadik?
C.
Mééér, mekkora ötlet!!antiimperialista írta:Ugyan már! Ugye csak vicceltél???Morminho írta:Egyébként én szívesen látnám, Daniel Carvalho-t és Vagner Love-ot a Barcában
Ugyan már! Ugye csak vicceltél???Morminho írta:Egyébként én szívesen látnám, Daniel Carvalho-t és Vagner Love-ot a Barcában
Oroszországban tavaly a leggazdagabb fickot letartoztatták, ugy h most asszem o.(vagy a 2.)Charlie írta:Te már csak tudod hogy ő a leggazdagabb!Sztem meg nem ő...De Abramovics a leggazdagabb. Má 3 csapata van.
C.