Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
mondasz valamitbarcakiraly írta:De ha oleger helyett pl:gallas lenne, nem is nagyon kéne megszervezni!(képletesen értem)Szakacs írta:nekem rijkaard nagyon szimpatikus egyt embert, es szerintem tavaly jol allitotta ossze a csapatot de ha az iden a csapat nem er el semmi erdemenyt akkor tolem mehet...
Mert hat ilyen kerettel azert nem sok csapat buszkelkedhet... oleguer akkarmennyire is bena de ha jol meg lenne szervezve a vedekezes akkor nem hiszem h ennyi golt kapnank
De ha oleger helyett pl:gallas lenne, nem is nagyon kéne megszervezni!(képletesen értem)Szakacs írta:nekem rijkaard nagyon szimpatikus egyt embert, es szerintem tavaly jol allitotta ossze a csapatot de ha az iden a csapat nem er el semmi erdemenyt akkor tolem mehet...
Mert hat ilyen kerettel azert nem sok csapat buszkelkedhet... oleguer akkarmennyire is bena de ha jol meg lenne szervezve a vedekezes akkor nem hiszem h ennyi golt kapnank
És ne MÉLYEN TISZTELT OLEGER miatt!!antiimperialista írta:Kaphatunk gólt a Panától, akkor, ha Sanyi rúgja! A lényeg, hogy többet rúgjunk, mint amennyit kapunk.
Rafa nem biztos, hogy jót tett magának azzal a nyilatkozattal. Így se a rijkaard szíve csücske, mert szinte mindig lecseréli, akár jól játszik, akár nem. Bár lehet, hogy most csak a válogatott meccsek miatt vette le szünetben.
számomra kezd biztossá válni, hogy az ok, ami miatt Rosell elment sokkal, de sokkal mélyebben gyökerező volt, mint amire mi gondolunk...Boixos írta:nagyon gáz, amikor a már a rafa is véleményezi a dolgokat, és deco is azt harsogja, h mennyivel jobban érzi magát a válogatottban, mint nálunk.
Ne kenjük csak Oleugerre,az egész védelem rosszul mozog,nem segítik ki egymást,a két szélső védőnk se mutat sokat,Puyol meg egyedül csak elbizonytalanodik,azért ő se mindenható!retek írta:hát nem nagyon függ a taktikán. ilyen képességű jázékosoknak ugyanúgy kellene játszania mint tavaly!Vito írta:retek, én komolyan gondolom!
-már írtam, hogy a védelem megszervezésével is gázok vannak
-a rengeteg érthetetlen csere és a tribünre száműzött játékosok
-plusz: erőlteti a tavalyi (minden csapat által kiismert) taktikát...
csak kellene egy kis változtatás mint pl:Messi vagy MVB!
A védelemmel pedig valóban gond van. Oleger egy nagy [auto_cenzúra].
hát nem nagyon függ a taktikán. ilyen képességű jázékosoknak ugyanúgy kellene játszania mint tavaly!Vito írta:retek, én komolyan gondolom!
-már írtam, hogy a védelem megszervezésével is gázok vannak
-a rengeteg érthetetlen csere és a tribünre száműzött játékosok
-plusz: erőlteti a tavalyi (minden csapat által kiismert) taktikát...
Ezzel van a legeslegkisebb gond. Szerintem ráadásul ez a probléma nem is áll fenn. Mert ez a csapat mindig tud újat mutatni, HA AKAR.Vito írta:-plusz: erőlteti a tavalyi (minden csapat által kiismert) taktikát...
amelett, hogy mellébeszél, még maga alatt is vágja a fát!Eurobarca (Enrique) írta:A Barça tegnapi óriási csalódást keltő produkcióját követően ismét mikrofon elé ült a gárda vezetőedzője, Frank Rijkaard és próbálta megmagyarázni a 3-3-as döntetlent hozó mérkőzést. Érdekes módon azonban a hátsó szekció játékosainak (és saját?) csapnivaló teljesítménye helyett sokkal egyszerűbb magyarázatot talált a mester: A holland szerint ugyanis csak a balszerencse miatt ikszelt csapata...
Most én számoltam rosszul vagy frankie csak tényleg egyet cserélt? Mert szerintem Marquez helyett behozhatta vvolna Mottát (ha egyáltalán ott volt) és MAxit is amikor mér 3-3 volt. Vagy van Bommlet a vkp helyett. De ő csak ült a babérjain és nézte a meccset, mint egy jó szurkoló... Szerintem teljesen megfeledkezett arról, h a mi edzőnk... Ten Cate pedig még véletlenül sem szólt neki, h "hallod, Te cserélnünk kéne, mert így csúnya vége lesz..."fcjoc írta:Na ezzel teljesen egyet értek,,amúgy ilyenkor mit mondd LAPORTA Frenkinek????Enrique írta:Most őszintén, Rijkaard mit tehet arról, h hagyják Dinnyóék a Deport feljönni, amikor már a padlón vtak.. ?!![]()
Kapott a csapat egy balszerencsés gólt, (fogjuk rá, bár a kipattanónál mi volt mááár?? ) de utána király volt mindenki, ki lett ütve szép magyarosan a Depor. Ami utána következett az csak a játékosokon múlt, nem Franken...