Én a klikkesedést részt úgy próbáltam megfogalmazni, hogy sokszor érzem azt, hogy elhatárolódik a fórum az újaktól, igen lehet valaki kőbunkó, hülyeséget is (mi hülyeség ?? , ez szubjektív, nem értek vele egyet még nem hülyeség, nem gyökérség) ír, meg van az 5 ilyen dolga és megyünk tovább, de nem úgy kellene kezelni, hogy na jobb lett volna ha nem is ragadsz billentyűzetet.
"Beköpés" dolgot meg szerintem túlvizionáljátok, az hogy adott esetben felhívja akár még a topikon belül is adott személyeknek a figyelmét, hogy hé pajti ne offolj stb attól még nem dől össze a világ.
Igen a moderátorok felelőssége hogy rendet tegyenek, de fellehet hívni szerintem a figyelmet, hogy ez és ez szerinted nem jól működik, akár privátban is a moderátor felé.
Az meg elég gyerekes lenne ha beárultak-beárullak dolog bekövetkezne, akkor az egész fórum velejéig romlott

Idejön valaki ír 5 hsz-t, ami ütközik a szabályokkal akkor pihi, s ugyanez vonatkozzon mindenki másra is, s adott esetben erre a fórumtársak kellene felhívják a figyelmet.
Elévülés dologgal nem értek egyet, valamiféle kiváltság lenne, hogy ki mi8óta van itt, nem tartom helyesnek.
szerk: Tim jól leírta vannak szituk, mikor igen is lehet és érdemes szólni, nem napi szintre kell ezt érteni, hanem ha olyat látsz ami szerinted nem megfelelő, nem történt semmi, akkor szóvá lehet tenni.