Alcantara írta:Nem engedtem volna ennyi pénzért az Atletico Madridba, amikor másik csapat többet kínált érte. Legkevésbé érdekelt volna a játékos érdeke, csak a klub érdekét tartottam volna fontosnak a vezetőség helyében.
Az pedig nem más, mint több bevétel egy játékosból.
Ezek után akár cigánykereket is hányhatott volna a gólja(i) után.
Én úgy vélem, azért volt így ennyi, mert januárban nem köszönt el, hanem csak nyáron. Egyfajta kompenzációnak érzem, hogy nem hagyta szrban a csapatot a szezon közepén és itt maradt fél évig még, amikor is lehet már kezdeni valamit a kerettel, ne január közepén kelljen megfoldozni még egy lyukat... Az 5 millió szerintem is borzasztó nevetséges ár, de ha már Villa úgy döntött, hogy marad, akkor a vezetőség is tehet a kedvére ennyit, hogyha maradni akar spanyolban, maradjon. Persze ez csak spekuláció, de szerintem így lehetett. Csak ugye tudjuk, egy eladásra szánt, megunt árucikket - kérlek az átvitt értelmét értsétek ezen - nem tudsz sokért eladni. Ez a rendszerből kilógó darabok átka. Hogyha érnek is valamit, de a tulajnak rá kell szorulnia az eladásra/mindenképpen meg akar válni tőle, nem fog sok pénzt kapni azért. Lásd van Persie, ő sem 22 millió font, pláne egy jó ~50 gólos szezon után, ráadásul egy Arsenalban, ami már régóta nem számít klasszis csapatnak.
De látom, hogy sokan nem értik, hogy Mihu és én mit akarunk kifejezni. A tisztelet és a becsület az, aminek jelét nem láttam benne egész meccsen. Becsület, hogy nem produkálom magam, mint egy vásári majom olyan emberekkel szemben, akik szerettek és éltettek (értsd.: szurkolók), olyan emberekkel szemben, akikkel nap, mint nap találkoztam, együtt sírtam és együtt nevettem (értsd.: csapattársak, volt egyéb munkatársak). Ezt nem érdemelte meg sem Iniesta, sem Puyol, sem az a szurkoló, aki még akkor is próbált lelket verni belé, amikor egy féllábú is eredményesebben tudott volna játszani helyette, sem senki, aki biztatta, hitt benne, emberként, korrektül bánt vele, bármilyen időszakban is volt akár ő, akár a csapat. Mert az, hogy tiszta gólhelyzetben 10 méterről nem találta el a kaput, az senkinek nem hibája, hanem egyedül az övé. Ahogy előttem is leírták, megkapott mindent, még többet is, mint ami járt volna ki, mert ez a csapat olyan mennyiségű tolerancia dózissal van beoltva, amilyennel egy másik sem a Földön. (+ Arséne Wenger) Miért van itt még Pedro? Máshol már rég kirakták volna a francba...
És igenis, legyen k*síp* hálás, hogy itt lehetett. A világ egyik legjobb csapatának lehetett a tagja, a futball történelmének históriás könyvében arany betűkkel fogják jegyezni a nevét az idők végéig, mert tagja volt ennek a csodának és gyönyörű szépségnek, amit átélhettünk mindannyian. Szóval fogja be a pofáját, és ne viselkedjen úgy, mint egy trillázó tükörb*síp*, hanem tanúsítson némi tiszteletet, és viselkedjen úgy, mint egy férfi.