visca el barca írta:pff... újabb értelmes igazolásaink egyike volt
ahhoz képest h pep tavaly minden héten lenyilatkozta, hogy amíg ő az edző addig itt marad...
Akkor lehet Guardiola is távozik

. A viccet félre téve én sem tudom hova tenni sem az érkezését sem a távozását...
Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy Marquez marad a csapatnál és középhádvédként számolhatunk vele, ami azt jelenti, hogy egy Vkp érkezni fog a nyáron (sajnos fel kell készülni lelkileg, hogy Masquerano lesz az elsődleges célpont...)
Pep tavalyi igazolásait szerintem senki nem értette igazán (én személy szerint ki is vagyok bukva, ha így könyvelnék, mint ahogy Pep "managerkedik" (igazol), alighanem már régen ki lennék rúgva...). Maradjunk annyiban, hogy a "
tavalyi évet megnyerte magának" (Sacchi), reméljük tanult belőle és ilyen baklövések nem lesznek többé...
Szerintem Cácerest vissza kellene hozni. Őt jó igazolásnak tartottam mindig is és a kevés játéklehetőség ellenére látom benne azt a képességet, hogy olyan jó legyen mint Piqué....Ezen felül még gyors is, amire a Barcának hátul szüksége is van, hiszen leggyakrabban a kontrákkal kell megküzdeni hátul..(Csiga ezért sem volt jó nekünk mert szó szerint csiga...)
A többit meglátjuk...(egy Robinhonak azért örülnék, és ha nem jön Fabregas, akkor Hlebnek kéne adni egy esélyt Xavi-Ini alternatívaként, nem pedig baloldali támadóként, ahol Pep játszatta...ezen a poszton nem vallana kudarcot mert jól lát a pályán, csak nem gólerős, ezért sem volt jó baloldali támadónak...)
UI: Bocsi az igazolások topic-ba szántam, de elnéztem, ha tudjátok rakjátok át! Köszi

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)