Nem szeretem az olasz focit, a Serie A-t is csak fél szemmel követem, de el kell ismernem, hogy nem utálom én az Intert, hiába gondoltam azt eddig. Számomra megdöbbentő, hogy egy edző (szerintem) mennyire meg tudja határozni egy csapat megítélését. A Mourinho korszak óta kifejezetten rühellem az Intert, ugyanez volt anno a Chelsea-vel is. Mióta Mourinho elhagyta a Chelsea-t, azóta ugyan nem szeretem őket, de szimplán semlegesek a számomra, és az Inter is kezd visszatérni a semleges szintre nálam Mourinho távoztával.
Eto'o miatt mindenképp nekik szorítok majd a jövő évben, hiszen a többi csapat is semleges a számomra, de azért az AC Milannak is drukkolok Ronaldinho miatt.
Külön öröm számomra, hogy Mourinho miatt nem kell megutálnom egy újabb csapatot, hiszen olyan klubhoz érkezik, amit az edző személyétől függetlenül is gyűlölök!
Mondjuk nem szokásom az edző miatt csapatokat megutálni, de Mourinho az a személy, aki meg tud velem utáltatni egy klubot, egyedül a Barcát nem utálnám miatta, na nem azért mert ő lenne az edző és hálaistennek nem áll fent ez a veszély.
Talán még Domenech ilyen, anno Franciaország válogatottját nagyon szerettem, de Raymond elrontotta azt a sikercsapatot is. Szerencsére VB után (sajnos csak után) távozik.
Pep miatt is kezdek bánkódni, ugyanis egészen érthetetlen dolgokat művel Touré-val, a sajtó felé mást mond, mint ami a valóság, na de ez már off be is fejezem.
Visszatérve: Nem bírom felfogni, hogy amoda triplázást várnak a Madridtól jövőre... A BL sem jött össze első évben Mou-nak az Interrel, a Chelsea-vel meg egyáltalán, pedig ott sem volt gyenge keret...