MichaaBee írta:Az azt Iniesta-gólpasszt a Sahtar ellen…
Tényleg csak építő jellegű kritikának szánom, de biztos, hogy erre a fajta újságírásra van kereslet? Ez szerintem akkor sem méltó az eurobarcához, ha helyesen azt írjátok, hogy "az oszt". Többször nem fogok ezzel előjönni, de ezekre gondoltam, amikor korábban azt írtam, hogy nem ez a stílus volt 10+ évig jellemző erre a portálra. Nincs gond általánosságban, de tényleg nem értem, hogy ezekre mi szükség.
"Iniesta gólpassz a Sahtar ellen. Klasszis." - Vagy valami hasonló is megteszi szerintem.
Semmi gond, az építő jellegű kritikákat szívesen fogadjuk, sajnos elég kevés van belőlük. Köszi tehát a megjegyzést! Ennek ellenére nem győztél meg, hogy itt arról lenne szó, amiről beszélsz.
A bejegyzést én írtam, és természetesen elírásról van szó. "Azt az Iniesta-gólpasszt a Sahtar ellen..." címet követte volna az elképzelésem szerint a bejegyzésben a "napra pontosan nyolc évvel ezelőtt csodálhatta meg a Camp Nou. Repül az idő." szöveg. Tehát ez csak egy mondat kettéválasztása, aminél elírtam egy T betűt. Semmi mást nem kell belegondolni. Az pedig, hogy kettéválasztjuk a címet és a bejegyzés első mondatát, a feed rovat könnyedségéhez és céljához szerintem passzol.
Amiről Te írtál korábban, az egyébként jelen van. Próbáljuk finomítani a stílusunkat, mert sajnos erre van kereslet. Én örülnék neki a legjobban, ha a komplex, hosszú és a témát teljes mértékben körüljáró szubjektív írásainkra érkezne a legtöbb kattintás, hozzászólás és észrevétel, de az a valóság, hogy az egy mondatos, képpel illusztrált bejegyzés mozgatja meg a legtöbb embert, a reakciók többsége pedig a személyes támadás és az egy szavas "igen/nem" kommentek között mozognak. Erre valahogy reagálni kell, ha nem akarunk a tízezres olvasótábor után ezresre zsugorodni. Márpedig nyilvánvalóan nem ez a cél - mint ahogy az sem cél, hogy elveszítsük azt, amit Te szeretsz bennünk: az objektivitást, a mértéktartást, a kritikát és az elemzést, a komolyságot.
Az egyensúlyt megtalálni viszont nagyon nehéz dolog, ezt látni kell. Néha sikerül, néha nem, egyet ígérhetünk: nekünk az a szándékunk, hogy ne veszítsük el az identitásunkat.
.