Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Te kezdted ezt az egész baromságot... még neked áll feljebb?? kis hülye kölök:)Los Banditos írta:Tudjátok mit!Mondjuk azt hogy igazatok van!És?Békén lehetne hagyni mostmár!
Nem akarok beleszólni,de ha nem járnál ide,nemtudnának bszogatniLos Banditos írta:Tudjátok mit!Mondjuk azt hogy igazatok van!És?Békén lehetne hagyni mostmár!
Nem ezt írtam.Egyébként nekede nincs is csak Csárli küldi ezt át neked privátba hogy miket mondjál.Maxi írta:Hát igen nem ezt írtad szószerint csak azt, hogy elég nevetséges, hogy ő egész nap a fórumon lóg,meg ha neked családod lesz akkor inkább velük törődsz majd,meg hetente -ha még lesz akkor eurobarca fórum- akkor max 1-szer nézzel majd fel!...meg neked vannak fontosabb dolgok mint pl:foci, A CSAJOK(pffff...egy 11 éves gyereknek)...!Boixos meg csak a fórum....Los Banditos írta:Ilyet nem írtam.Másképp írtam.De akkor bizonyára most azt is láttad amit Charlievel beszéltem MSN-en.
![]()
Erről ennyit...
Hát igen nem ezt írtad szószerint csak azt, hogy elég nevetséges, hogy ő egész nap a fórumon lóg,meg ha neked családod lesz akkor inkább velük törődsz majd,meg hetente -ha még lesz akkor eurobarca fórum- akkor max 1-szer nézzel majd fel!...meg neked vannak fontosabb dolgok mint pl:foci, A CSAJOK(pffff...egy 11 éves gyereknek)...!Boixos meg csak a fórum....Los Banditos írta:Ilyet nem írtam.Másképp írtam.De akkor bizonyára most azt is láttad amit Charlievel beszéltem MSN-en.
Én a helyedbe télleg vigyáznék C.!Én is pórul jártam már ezzel a programmal!És hiába nevetsz Ordog, télleg van ilyen!Los Banditos írta:Hát az hogy megnézik hogy miket írkál nézeget az illető.Charlie írta:Kitfisto télleg mesélj már erről a gépbe nézős dologról,az micsoda?![]()
C.
1,Neked nincs olyan programodOrdog írta:Nem mondjátok, hogy nem tudjátok miaz a Sky program... Jól mondja a barátunk, bele lehet nézni más gépébe..
Én ezt már nem egyszer megtettem kifestő gépével... Láttam hogy milyen 18 éven felüli oldalakat nézeget![]()
Gondolom ti is belenéztetek már párszor kifestő gépébe, mert alig van bevédve...
Aha,én erről még nem hallottam,és hogy működik?Los Banditos írta:Hát az hogy megnézik hogy miket írkál nézeget az illető.Charlie írta:Kitfisto télleg mesélj már erről a gépbe nézős dologról,az micsoda?![]()
C.
Hát az hogy megnézik hogy miket írkál nézeget az illető.Charlie írta:Kitfisto télleg mesélj már erről a gépbe nézős dologról,az micsoda?![]()
C.
Remélem belenéznemk a gépedbe és rájönnek hogy te miket írkálsz rólam.Charlie írta:Érdekes szorikat hordax te itt összeLos Banditos írta:Tagadni azt tudasz barátom mindenesettre!Még megis kérdeztem hogy honnan és te azt írtad hogy a EuroBarcáról.Iván úgyis látni fogja szal ezt benézted Csárlsz!
Roppant vicces
Kíváncsian várom a folytatást.
C.
Érdekes szorikat hordax te itt összeLos Banditos írta:Tagadni azt tudasz barátom mindenesettre!Még megis kérdeztem hogy honnan és te azt írtad hogy a EuroBarcáról.Iván úgyis látni fogja szal ezt benézted Csárlsz!
Kiscsávó te vmit elnéztél,én az Eurobarcáról nem tudlak kitiltatni,főleg nem ennyiért,én az MSNre gondoltam,te vmit nagyon félrenéztél,és ne költsél Ivános sztorikat,mert szó se volt rólaLos Banditos írta:Charlie írta:Te miről beszélx hagy kérdezzem meg?Los Banditos írta:Azért kitilthat innen Charlie mert rezgőfigyelmeztetést küldtem neki MSN-en és őt ez bosszantja?
C.Ezt ugye most tesem mondtad komolyan?Küldtem neked egy rezgőfigyelmeztetsést és mondtad hogy lefagyott a géped és ne küldjek neked több rezgőt vagy kitiltasz a Eurobarcáról.Én mondtam hogy megkérdezzük Ivánt hogy ezért szabad-e,de te mondtad hogy majd kitalálsz vmi okot.Csak itt buktad el barátom hogy Ivánnak is van Sky Programja és belenézhet a gépedbe!
![]()
Charlie írta:Te miről beszélx hagy kérdezzem meg?Los Banditos írta:Azért kitilthat innen Charlie mert rezgőfigyelmeztetést küldtem neki MSN-en és őt ez bosszantja?
C.