Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én nem hibáztatnám egyiket sem. Mindössze a kissé faramuci helyzetre akartam felhívni a figyelmet és elmondani, hogy szerintem az európai aranycipő jár Eto'o-nak!Barcaforever írta:Mikor vmi baj akkor persze mindig keressük a bűnöst(öket).Sztem most ez 2 ember:Oleguer és Eto'o.Oleguera, aki 2 gólt "rugatott" Forlannal.Eto'o pedig a villareal ellen jó pár helyzetet elpuskázott.
Ezen már kár rágódni.
Hát ez az. Rátapintottál a lényegre. Ez az amit én sem értek. Mert a gólkirályság még OK. Az egyértelmű. De az aranycipő NEM az.Vito írta:én is írtam már ezt az Eto'o-s topicban, de lehurrogtak!Lujo írta:Kívéncsi lennék arra, hogy ti hogy látjátok a következőt:
Ha jól tudom a spanyol gókirályi címet a Marca adja. Viszont az európai aranycipőt ki adja nem tudom, kíváncsi lennék rá. Márcsak azért is, mert ha jól tudom, a Marca szerint 24, a spanyol liga szerint 25 találattal tárt Eto'o. Oké, a spanyol gólkirályi cím nem lett Eto'o-é. De mi van az aranylabdával? Mert ha Eto'o.nak 25 gólja van (a spanyol liga szerint), akkor holtversenyben neki is járna az ARANYCIPŐ.
Nem tudom ti ezt hogy látjátok, de nekem ez a véleményem. Kíváncsi vagyok a tietekre is.
azt nem értem, hogy egy EU-aranycipőt miért egy újság adatai alapján ajánlanak oda bárkinek is.
a spanyol szöv. honlapján is 25 gólos Eto'o
én is írtam már ezt az Eto'o-s topicban, de lehurrogtak!Lujo írta:Kívéncsi lennék arra, hogy ti hogy látjátok a következőt:
Ha jól tudom a spanyol gókirályi címet a Marca adja. Viszont az európai aranycipőt ki adja nem tudom, kíváncsi lennék rá. Márcsak azért is, mert ha jól tudom, a Marca szerint 24, a spanyol liga szerint 25 találattal tárt Eto'o. Oké, a spanyol gólkirályi cím nem lett Eto'o-é. De mi van az aranylabdával? Mert ha Eto'o.nak 25 gólja van (a spanyol liga szerint), akkor holtversenyben neki is járna az ARANYCIPŐ.
Nem tudom ti ezt hogy látjátok, de nekem ez a véleményem. Kíváncsi vagyok a tietekre is.