Na itt az a videó

Azért ezt így nagy merészség kijelenteni,mert annál jobban,ahogy a Chelsea ellen játszott,nem nagyon lehet focizni.....Morminho írta:És mennyivel jobb középenHa egész idényben Ronnie van középen most Milan-Barca BL döntő lenne
Mind1 majd jövőre
Ő vezet két 'ranglistát' is a bajnokságban - ő szabálytalankodik a legtöbbet és ő ellene szabálytalankodnak a legtöbbet. Ez ugyanígy volt az EB-n is. Ez nyilván nem véletlen - részben ez is a feladata, hogy a labdavesztés utáni esetleges kontrákat azonnal megállítsa egy taktikai falttal (11 sárga lap...), aztán rögtön támadásba dobja. Az, hogy ilyen sokat szabálytalankodnak ellene szerintem a mozgásából adódik, mert ha nála van a labda, mindig rohadt ritmustalanul tolja meg, így szinte képtelenség szerelni. Zseniális focista. Amit csinál azt ő csinálja a legjobban a világon. Szerintem.LG írta:Nektek is feltunt, h Decoval szemben mennyit szabájtalankodnak. Most is rola állították ki Marcsénaát.
Ez tetszik:lincsi írta:http://www.deco-online.cjb.net/ ezután Deco Forum/General/Deco 24/7/ Deco 3. oldal
Remélem menni fog.ém...
red írta:Kicsit megszerkeztettem, mert nem volt jó a link....
red írta:Kicsit megszerkeztettem, mert nem volt jó a link....
Nekem se!Pedig megnézném.Badi írta:nekem nem hozza be