3. Az általam támogatott ötlet egy úgynevezett támogatói rendszer lenne. Ez azt jelentené, hogy aki úgy véli, hogy az egész éves szórakozás, a magyar nyelvű friss hírek megérnek neki félévente egy bizonyos összeget, az lemegy a postára, s befizet X pénzösszeget. Ha mondjuk úgy érzed, hogy neked megér a dolog félévente 1000 forintot, akkor már mondjuk bronzfokozatú támogató leszel, s ahogy nőnek az összegek egyre nagyobb szinten leszel. Persze ezt nem ingyen kérjük, cserébe különböző dolgokat kapnál.
-->Ezt én is támogatom.
- Fórumon különböző extra dolgokat kapnál (akár speciális saját ikonok, másszínű háttér, vagy akármi, amit meg tudunk csinálni)
- Külön jelezné, hogy milyen fokozatú támogató vagy, mások szemébe nagyot nőhetnél tőle (főleg a miénkbe)
- Év végén oklevelet kapnál, hogy mondjuk 2005-ben a Barca aranyfokozatú támogatója voltál!
- Igény esetén saját e-mailt kapnál, amivel lehetne villogni a többiek előtt.
- Kikerülhetnél a támogatók közé! Bemutatkozás, oldalad bannerje vagy hasonló is kikerülhetne mellé.
- Szerveznénk nyereményjátékokat, ahol értékes relikviákat nyernél.
- Elképzelhető egy Eurobarca magazin vagy e-zine, amit támogatóként megkapnál speciális interjúkkal, stb.
- Segíthetnél, hogy drága cikkíróinkat is valamiféle juttatásban részesíthessük!
- Különböző ajándéktárgyakat (póló, bögre, stb) kaphatnál!
Letölthetnél barcelona videokat, amit máshol nem, esetleg nagyon nehezen találnál meg!
-->Ezek az extrák szerintem zsírosak lennének.
- Érdekelne-e egy ilyen prémium megoldás?
-- > Jah.
- Ha igen, mennyit szánnál rá egy fél éves előfizetésért?
(nagyságrendeket írjál):
-->1000 FT v.
3000 FT
Ezen felül/helyett támogatnál-e egyedi akciókat (pl. nagyobb szerver vásárlása, vagy hasonlók)?
-->Nem hiszem.
- Mit várnál egy ilyen prémium szolgáltatástól?
-->Amiket elmondtam.
-Ezek után teljesen hülyének nézel minket? (Vagy esetleg meggyőztünk, hogy neked megérné a dolog)
-->Dehogy.
- Van-e egyéb ötleted?
nincs.
Kicsit részletesebben.
Forca Barca!