Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csak ezen hírek egy része megbízhatatlan...rhynn írta: Felmerült egy olyan ötlet is, hogy valamelyik hírügynökség híreit hivatalosan is megvesszük, ez esetben ti is frissen láthatjátok, nem csak a Barcás, hanem mindenféle sporthíreket, ahogy azok kikerülnek a világra. (ez azért egy nagyon komoly dolog, mert pl. MTI, NS, stb. is tőlük szedi, s legtöbbször szó szerint azokat az anyagokat rakja ki kb. 1 órával később).
Az jo, akkor sok sikertrhynn írta:Dolgozunk rajta. Kb. májusra várható, ha jól sejtem. Lassan megkezdjük a tárgyalásokat a partnerekkel.ronaldo írta:Nincs valami új hir?
Azt kalkuláltam, hogy ha minden összejön, akkor 1-1 kedvezmény egyszeri igénybevételével is visszajöhet majd az ára a szolgáltatásnak, szóval meggondolandó lesz!
Dolgozunk rajta. Kb. májusra várható, ha jól sejtem. Lassan megkezdjük a tárgyalásokat a partnerekkel.ronaldo írta:Nincs valami új hir?
Valami hasonlót gondoltunk, holnap lesz személyes megbeszélés, aztán utánam már lesznek részletesebb infóim is.Silvanus írta:Szerintem is jó ötlet, de nagyon át kell gondolni, hogy valóban megérje nektek is (a szerkesztőknek...), és nekünk, fizetőknek is (- bár ez a kisebbik gond)!!! Nektek nem ártana egy kis pénz, nekünk meg sok-sok különlegesség ezért cserébe, DE! Én attól tartok, hogy az a fejenkénti 2-3 ezer forint (amit egyébként én magam is simán rá tudok erre áldozni), nem lesz összességében valami nagy összeg, annyi legalábbis tutti nem, amivel ti jó kijönnétek?!.... Vagy igen...???
Az én ötletem csak úgy hírtelen, hogy hogyan is kellene ezt...:
Szerintem kellene csinálni egy olyan prémium felületet, amit ugye csak a fizetők érnének el, de ezt úgy, hogy háromféle képen lehessen elérni! 1. Arany támogatóknak (full oldal), 2. Ezüst támogatóknak (full mínusz 1-2 okosság), 3. bronz támogatók (full mínusz 3-4 okosság). Szerintem negyedévente kellene fizetnünk valami összeget, ami ha beérkezik hozzátok (mindegy milyen úton), akkor ti az összegnek megfelelő jelszót, és felhasználó nevet elkülditek e-mail-en, amit az illető negyed évig tud használni!?... Értelem szerűen az arany fokozatú támogatásnak megfelelő összegért olyan jelszót kapnál, ami a full oldalhoz enged belépést, és így tovább....... aztán az letiltódik negyed év múlva, és újra fizetni kellene majd....
A három összeg lehetne mondjuk bronz: 1500, ezüst: 2500, arany: 3500! Így egy aranyfokozatú támogató 1 évben 14 ezer forintot adna, ami szerintem ezért a
nagyszerű oldalért, és a majdani sok-sok pluszért, engedményért.... simán megéri!!!!!!.... SZERINTEM! No, vélemény...?
Elsősorban erdélyi, kárpátaljai és vajdasági tesvéreinkre gondoltam. Őket is (csekélyebb ősszeg esetén -akár 100Ft - pláne) valamilyen támogatónak feltüntetni. Már az is megtiszteltetés, ha onnan olvassák az oldalt, vagy a fórumot.Z. Iván írta:Én személy szerint ezt nagyon is támogatnám. Csak egy gond lehet, nem nagyon ismerjük más országok mobilszolgáltatóitredlions írta: Javaslat: a Kárpát-medencében élő külhoni magyaroknak kedvezményezetebb szolgáltatás. Bár ez nehezen kivitelezhető....