Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem Ronaldinho van a legközelebb a szívemhez...rhynn írta:Nekem a narancssárga kifejezetten bejön, bár picit utal a holland korszakra
Barcás gólöröm tényleg jó lenneÉs inkább Eto'o vagy Valdes, mint Ronaldinho (nincs vele semmi bajom, de most ő csak 4-5. a rangsoromban a Barcából. Messze a legjobb játékos, de attól még Eto'o, Puyol, Valdes, Messi) közelebb van a szívemhez
Van benne valami.Silvanus írta:Szerintem jó lett, de lehetne jobb is! Az egészet a csapat színeibe kellene öltöztetni, nem mondom - nem rossz ez a narancssárga betét, de valahogy nem illik ide!?... Szerintem az egésznek valahogy olyan gránátvörös-kék egyvelegének kellene lennie, maximum egy kis aranysárgát kellene bele csenni, amilyen a mezeken a számozás!!! Mert az úgy teljesen hiteles!!! ÉS ÚGY BARCÁS!!! Minde ezt persze úgy, hogy szép kontrasztos, szép legyen, és ne olvadjon egybe az egész!?... Ti ezt biztos jól meg tudjátok oldani, hajráááááá.......