Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A Chelsea ellen is kihagyott vagy 3 helyzetet.Lőhetett volna 1 gólt tutti.Silvanus írta:Ez az arckifejezés:nem elég kifejező ahhoz, amit én most érzek Iniestával szemben! Rettentő bosszantó, hogy ez az egyébként igen fiatal, ügyes, technikás... srác mindig mekkorát hibázik az utolsó pillanatban!?... Elképesztő, hogy miket hagyott ma is ki, és az egész szezont nézve voltak akkora kihagyásai, hogy az nem is igaz....
Jól mondjátok, Rijkaardnak erre oda kéne figyelnie már, és tennie kéne ez ellen valamit, no persze magának Iniéstának is!!! Kiélezett helyzetekben ilyeneket nem engedhet meg magának Iniésta, illetve a Barca, mert ebből még baj is lehet.... most is lehetett volna!
MAXI LOPEZ-t megint hiányoltam, ő tutti, hogy ebből a kettőből legalább az egyiket berakta volna!?...
MÁR MÁSODSZOR!!Enrique írta:Iniesta.... Fejben nincs rendben a srác. Az utolsó pillanatban mindig a rossz megoldást választja..
Nem.Scorpio írta:Az csak tévedés!LG írta:Van.Scorpio írta: Miért? Spanyolországban van nagy csapat a Barcan kívül?
Az csak tévedés!LG írta:Van.Scorpio írta:Miért? Spanyolországban van nagy csapat a Barcan kívül?LG írta: Reméljuk, eddig jol kenyi, csak a nagy csapatok ellen bátrabbab játszhatna.
Van.Scorpio írta:Miért? Spanyolországban van nagy csapat a Barcan kívül?LG írta:Reméljuk, eddig jol kenyi, csak a nagy csapatok ellen bátrabbab játszhatna.Scorpio írta:Barca egyik meghatározó játékosa lesz! Legalábbis én sokat várok tőle, és szerintem nem is fog csalódást okozni ahogy eddig se teszi!
Miért? Spanyolországban van nagy csapat a Barcan kívül?LG írta:Reméljuk, eddig jol kenyi, csak a nagy csapatok ellen bátrabbab játszhatna.Scorpio írta:Barca egyik meghatározó játékosa lesz! Legalábbis én sokat várok tőle, és szerintem nem is fog csalódást okozni ahogy eddig se teszi!
Reméljuk, eddig jol kenyi, csak a nagy csapatok ellen bátrabbab játszhatna.Scorpio írta:Barca egyik meghatározó játékosa lesz! Legalábbis én sokat várok tőle, és szerintem nem is fog csalódást okozni ahogy eddig se teszi!
Boca.Rapika írta:Ezért se lenne rossz MOST Riquelme!Boixos írta:egy iniesta sajnos nem csinál nyarat, h ismételjek vkit még régebbről.Rapika írta:Iniesta most is bizonyította,hogy képes lendületet vinni a Barca játékába!
Sajna nem volt most elég
Jaj,mindig fogom a fejem,mikor látom a cseleit!
Még a River-es korszakból!
Vagy Boca?!
Ezért se lenne rossz MOST Riquelme!Boixos írta:egy iniesta sajnos nem csinál nyarat, h ismételjek vkit még régebbről.Rapika írta:Iniesta most is bizonyította,hogy képes lendületet vinni a Barca játékába!
Sajna nem volt most elég