Úgy látszik letelt a szobafogság, és visszaülhetett a géphez...Zsolti írta:Úristen ez a fehérvérű,10éves,csekéj értelmiségű emberke már megint itt van!Jaj neeeeee

Ami persze minket nem nagyon zavar...Badi írta:RajtuksenkisemsegíthetEnrique írta:Sokat számit ám az edző kiléte... Nem mind1 ki az edző - lsd: reál madrid...Zsolti írta:Azért ehhez az is hozzá tartozik,hogy ilyen játékosokkal nem nehéz.Persze Rijkardnak is megkérdőjelezhetetlen érdemei vannak az eddig elért teljesítményben.![]()
RajtuksenkisemsegíthetEnrique írta:Sokat számit ám az edző kiléte... Nem mind1 ki az edző - lsd: reál madrid...Zsolti írta:Azért ehhez az is hozzá tartozik,hogy ilyen játékosokkal nem nehéz.Persze Rijkardnak is megkérdőjelezhetetlen érdemei vannak az eddig elért teljesítményben.Enrique írta: Ha Rijkaard így folytatja, akkor sokra fogja még vezetni ezt a csapatot.![]()
Sokat számit ám az edző kiléte... Nem mind1 ki az edző - lsd: reál madrid...Zsolti írta:Azért ehhez az is hozzá tartozik,hogy ilyen játékosokkal nem nehéz.Persze Rijkardnak is megkérdőjelezhetetlen érdemei vannak az eddig elért teljesítményben.Enrique írta:Ha Rijkaard így folytatja, akkor sokra fogja még vezetni ezt a csapatot.boggabor írta:A aktivak kozul: Cappelo,Trapatoni,Lippi,Ferguson,Hitzfeld, de en szeretem Cosmit is.
Reikaardnak meg sokat kell tanulnia pl.HZ siman kiesett holland bajnoksagbol
Azért ehhez az is hozzá tartozik,hogy ilyen játékosokkal nem nehéz.Persze Rijkardnak is megkérdőjelezhetetlen érdemei vannak az eddig elért teljesítményben.Enrique írta:Ha Rijkaard így folytatja, akkor sokra fogja még vezetni ezt a csapatot.boggabor írta:A aktivak kozul: Cappelo,Trapatoni,Lippi,Ferguson,Hitzfeld, de en szeretem Cosmit is.
Ha Rijkaard így folytatja, akkor sokra fogja még vezetni ezt a csapatot.boggabor írta:A aktivak kozul: Cappelo,Trapatoni,Lippi,Ferguson,Hitzfeld, de en szeretem Cosmit is.
Talán még rajtuk kívül Lippi, Sir Alex és Hitzfeld. Ők tényleg a créme d'la creme.Silvanus írta:Én a mai napig tisztelgem Del Bosque előtt, ezért máris őt említeném az első helyen, mint a világ egyik legjobb edzőjét!!! Továbbá természetesen Rijkaard (nem csak az idei szezon miatt!!!), Capello (óriási figura!!!...), Anchelotti (No Comment!!!...) ! ! !
Ők tudják, hogy mi a foci!!!...
Lehet, hogy attól olyan kreatív!Enrique írta: Daum csak az anyagra figyel...
Daum csak az anyagra figyel...Bodiroga írta:Daum tényleg a nem semmiredlions írta:Rijkaard remek edző, de még fejlődhet. Capello Zseni, Hitzfeld nagykoponya, Del Bosque pedagógus, Daum nem semmi.![]()
![]()