Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez téleg a pofátlanság teteje. Mi az, hogy követelöznek a ligától!lionelmessi19 írta:Most ezt magyarázza nekem el valaki!madridista írta:Éppen ezért a lépéseket is szándékozik tenni: a klub követeli, hogy a Szövetség hozza nyilvánosságra azokat az indokokat, miért is Turienzo Álvarez vezette a mérkőzést.
Mi az, h magyarázzák meg? Ezt dobta a gép, nem?
Most ezt magyarázza nekem el valaki!madridista írta:Éppen ezért a lépéseket is szándékozik tenni: a klub követeli, hogy a Szövetség hozza nyilvánosságra azokat az indokokat, miért is Turienzo Álvarez vezette a mérkőzést.
Én emlékszem. Még a "gatyaktikus" érában mikor odavitték figot, zidanne-t, ronaldot, beckhamet.... akkor a hajamat téptem 1-1 bernabeaui közvetítés során, mikor meccsenként osztogatták (ez komoly) nekik a tiziket meg a 16-18-ról a szabadrúgások tömegeit.. a BL-ben még a Leverkusent is elmeszelte a bíró mikor a reál továbbjutása függött tőle. Gyalázatos volt!Charlie írta:Emlékezzünk vissza, azokra az időkre, amikor a madridot ott segítették a bírók, ahol tudták. Nem volt olyan régen.
Műveltük mi ezt? Fórumon, régi honlapon ment a háborgás természetesen. De ennyire lealacsonyodtunk Mi, hogy cikkeket irogattak a szerkesztők, és bundavádakkal vádolták a versenytársukat?
Nem. Na ezek vagyunk Mi.
C.
Jó akkor most beszéljünk arról a 11-esről amit mi nem kaptunk meg az Osasuna elleni 1-1-es meccsünkön például.. . beszéljünk a madridnak elcsalt el clásicóról, ahol végig rajtunk volt a bírói nyomás.... annak ellenére, hogy állítólag mi játszottunk hazai pályán beszéljüknk arról, hogy ronit szó szerint agyonrugdosták a zaragoza elleni meccsünkön és a bíró rendre kifelé ítélt.. és akkor ezt a robinhot hasonlítgatják a mi Messinkhez. Hát Messinek a cipőjét nem vihetné....Robinho: "Elegünk van. Már nem csak az ellenfelekkel, hanenem a játékvezetőkkel is meg kell küzdenünk." A madridista.hu a mai nap folyamán részletesen fog egyébiránt foglalkozni a játékvezetői tévedésekkel.
Gutit nem akadályozta semmi és senki, csak a saját lába amit nem akart felemelni mert már lekeresztezték a visszafutó védők. Erről ennyit.Oli szituációja nem volt 11-es!
az a gáz, h ha már akadályozzák a továbbhaladásban a támadót a 16-on belül, arra már be lehet fújni a 11est, ezt még a puhl mondta egy közvetítéskor, neki azért elhiszem.
az meg mégnagyobb gáz, h sokan visszaélnek ezzel, mint ahogy a guti marika is tette, presassal szemben.
Ők szntem be is látják,egy cikkel kapcsban is elnézést kért itt,és ki is szedték :wink:lionelmessi19 írta:Gratulálok a Madridnak. Képtelenek egy meccsen focizni, aztán előveszik a bírókat. Ordog igen is hiányzott, tökéletesen összefoglalta azt, amit írtam volna!
Madridist is szép, mondhatom...minek foglalkoznak a bírókkal külön? Ha a sok madridista nem is, Canteráék beláthatnák, hogy mi a helyzet, egyáltalán nem a bírókon mennek el a meccsek.
Ahhoz meg h mennyi lapot henteskedtek össze aranylabdásék, no comment...
az a gáz, h ha már akadályozzák a továbbhaladásban a támadót a 16-on belül, arra már be lehet fújni a 11est, ezt még a puhl mondta egy közvetítéskor, neki azért elhiszem.Oli szituációja nem volt 11-es!
Ennek a felét a Ramos+Cannavaro kettös szedte össze.....:DDDDGame90 írta: 08:33 - A Real Madrid a Liga legszabálytalanabb csapata! 103 sárga és 9 piros lapot mutattak fel eddig a fehéreknek. Összehasonlításként: a második Levante 95-öt, a Barcelona 79-et gyűjtött be.
Már akinek..Game90 írta:Ordog hiányoztál ebből a topicból![]()